Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 220
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
Без да искам дублирах предишния си пост, някой да изтрие този.

# 616
  • Пловдив
тъй кат говорихте за нокти да похваля това http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … amp;product_id=85
на фона на другите с подобен рфект си е без пари , а действа  Peace

# 617
тъй кат говорихте за нокти да похваля това http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … amp;product_id=85
на фона на другите с подобен рфект си е без пари , а действа  Peace

аз си взех вчера това http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&product_id=83
ще споделя дали има ефект

# 618
Естел Бързоход да това е тоалетното мляко...
И аз много се чудех дали да си вземам ББ крем,ама сякаш  не искам да се мацам.Много рядко слагам фонн дьо тен или пудра.Веднъж в годината,ако има някакъв повод.Иначе коректор задължително.

# 619
  • Перник
Пак аз - искам пяна за коса - да оформям късата си коса.
Колебая се между Garnier i Wellaflex - дано съм ги изписала вярно

Garnier! 

# 620
а какъв е коректора ??

# 621
ползвам на AVON,преди ползвах на Римел,ама не съм доволна.На Avon,обаче тоя евтиничкия от серията на Color trend

# 622
Благодаря, а като е от каталог, как си учели цвета ??

# 623
Ами illiyana то е само в два тона...светло и тъмно,моята кожа е светла,съответно си поръчах светлия... Wink

# 624
Лошото  при мен е , че моята не е светла Simple Smile и е мн трудно да се определи, за това не мога да рискувам мн с каталог, но пак ти благодаря за бързия отговор   bouquet

# 625
Относно ББ кремовете, някой пробвал ли е светлия на Елея? Днес бях в голяма чуденка, пробвах почти всички тестери в Елитис, но не можах да избера, всички ми се сториха много тъмни или прекалено гъсти, мисля, че няма да се размазват добре  newsm78, на Елея като че ли ми се видя по-светъл. Иначе съм пробвала ББ крем на Дева - пълен боклук и на Нивея, който ми е тъмен, пък и ми идва тежък и мазен. Ако някой може да даде жокер за светъл и по-лекичък ББ крем ще съм много благодарна  Hug

# 626
Относно ББ кремовете, някой пробвал ли е светлия на Елея? Днес бях в голяма чуденка, пробвах почти всички тестери в Елитис, но не можах да избера, всички ми се сториха много тъмни или прекалено гъсти, мисля, че няма да се размазват добре  newsm78, на Елея като че ли ми се видя по-светъл. Иначе съм пробвала ББ крем на Дева - пълен боклук и на Нивея, който ми е тъмен, пък и ми идва тежък и мазен. Ако някой може да даде жокер за светъл и по-лекичък ББ крем ще съм много благодарна  Hug

На Елеа също ще ти се стори тежък - състава е пълен с парафин, който освен, че ще ти донесе тежко усещане и ще запуши кожата ти, ще мазнее вероятно.
За малко покривен - пробвай Гарниер. Ако искаш по-покривен - Essence! Simple Smile Сега съм с Есен и ми идва съпер (кожата ми е комб./мазна) .

# 627
Благодаря, и аз така си мисля, с Гарниер да дам още един шанс на ББ кремовете Simple Smile Точно по-малко покривен искам, по-естествено да изглежда, благодаря за отговора  Hug

# 628
И аз съм за бб кремовете на Гарниер.

# 629
За ББ кремовете не мога да кажа хубави неща, но може да е до кожа...
Пробвала съм и евтин (Гарние), и скъп (този на Виши), и двата ми бяха тежки, мазни, въпреки че кожата ми е нормална, и седяха някак изкуствено.

Общи условия

Активация на акаунт