Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 204
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
  • София
В началото на седмицата си купих тази маска за коса с годжи бери:

Два пъти я ползвах и съм много доволна: косата не се оплита, мн. лесно се разресва, гладка като коприна и има блясък. 1000 мл. за 8.90 лв.

# 631
# 632
За ББ кремовете не мога да кажа хубави неща, но може да е до кожа...
Пробвала съм и евтин (Гарние), и скъп (този на Виши), и двата ми бяха тежки, мазни, въпреки че кожата ми е нормална, и седяха някак изкуствено.
ББ-тата на Гарние са 3 вида, и на мен двата ми стояха ужасно, но третият ми е като втора кожа.
http://www.ivis.bg/%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%BE%D0%B2%D0%B5-%D … 86%D0%B5/garnier/

# 633
Lemy, благодаря! Ще го пробвам някой път, ако реша пак  Simple Smile

Amiamo, тази маска онлайн ли я поръча или в някой друг магазин я има?

Търся си розов лак като този от първата марка, имате ли отзиви от нея?

# 634
Lemy, ББ крема за мазна към комбинирана кожа ли имаш впредвид?

# 635
Не, моята кожа е суха и този ми пасна идеално.
http://www.ivis.bg/garnier-miracle-skin-perfector-b.b.-creme-ant … %D0%BE-p8597.html

# 636
Хм, аз разбрах, че този по-тъничкия си ползвала.
Показаният сега е моят.
Този на моята нормална кожа беше кошмарен  Confused

# 637
Страшно съм доволна от новия Сайъс,прави ми косата плътна и мека с блясък и мирише супер хубаво!  coolcool

# 638
Много съм доволна от ексфолианта на Рефан с пъпеш и кайсия. Прави кожата много мека и мирише страхотно.

На щандовете на Голдън Роуз този месец има промоция на лаковете от серията Париж - при покупка на 2, третият е безплатен. Освен това, сенките от серията Теракота са с -35%. Написах го тук, понеже е темата за евтините неща.

# 639
купих си от елитис Маска за коса Лорис без отмиване
косата след това ми беше супер но само първият ден, на следващият за нищо не ставаше, явно е за сухи коси. От на БИОТЕН тоника за почистване на очи изобщо не съм доволна страшно ми щипе

# 640
И аз съм много доволна от ексфолианта на Рефан, моят е йогурт и розово масло.
Кажете от кой от 3-те вида ББ крем на Гарние сте доволни? Аз мислех, че е само един и сега се обърках, пък искам да го пробвам.

# 641
само от този съм доволна ползвала съм ги всичките , но продълговатия е най- добър, медиум е моя, аз съм брюнетка

# 642
И аз съм доволна от продълговатия. Моят е светлия. Слива ми се с цвета на кожата и не ми е тежък. Отгоре слагам малко пудра и става идеално.

# 643
И аз съм доволна от продълговатия. Моят е светлия. Слива ми се с цвета на кожата и не ми е тежък. Отгоре слагам малко пудра и става идеално.

+ 1
 другите два ми бяха тежки и тъмни

# 644
  • София

Amiamo, тази маска онлайн ли я поръча или в някой друг магазин я има?

Маската я взех от един магазин в Младост - 1. На метростанцията, от страната на Аладин.

Общи условия

Активация на акаунт