Евтините неща, от които сме доволни - 23

• 78 216
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Хм, аз разбрах, че този по-тъничкия си ползвала.
Показаният сега е моят.
Този на моята нормална кожа беше кошмарен  Confused
Този е за суха кожа, пробвай другите 2 - тъничкият е за мазна, а третият не зная точно за каква е, май е универсален.

# 646
Доволна съм много от крем за ръце Atrix лайка,другия не съм го ползвала.Бях изумена,след първото мазане(а ръцете ми бяха станали ужасни като шкурка,набръчкани и груби)на сутринта ръцете ми бяха други.Не съм мислила,че крем за ръце може да има такъв ефект,особено от едно мазане.Преди това ползвах Билка.Да по-скъп е двойно от Билка и не е от най-евтините кремове за ръце,но ефекта...

# 647
Като става дума за грижа за ръцете... някой може ли да ми каже течен сапун, който не изсушава? Налага ми се да си мия ръцете много често, сложила съм до сапуна течния балсам за ръце на Билка (розов, с помпичка, почти като чист глицерин, само на миризма е докаран), ползвам и един крем на Верона с козе мляко, който много харесвам, ама направо откачам да си мажа ръцете по 20 пъти на ден. Благодаря предварително  Hug

# 648
  Здравейте, момичета Simple Smile
Нова съм във форума, но ви чета отдавна и ми е много приятно във форума, макар и без пряко участие.  Видях, че си търсите ББ кремчета. Аз преди също се бях зарибила да си взимам, когато станаха модерни Grinning , но пробрах този на Нивея и се отказах веднага. Седи ми много тежък, мазен и неестествен, както и много ми червенееше на лицето, но аз съм с доста бяла кожа. Чудих се дали да пробвам друг, но в крайна сметка се отказах.
  Та искам да похваля фондютените на Borjiois, не спадат много към категорията евтини, защото са към 17-20лв, но са много качествени и ги използвам около 2 пъти по-дълго, отколкото другите. Това са най-невероятните фондютени, които съм ползвала. Аз съм със суха кожа за уточнение и ми седят супер леко, естествено и се сливат веднага с цвета на кожата, но в същото време покриват много добре. А и от много други ми излизат пъпки, а тези са едни от малкото от които - не. Ползвала съм тези двата (снимки по-долу) и много ми харесват, както и един от коректорите им за прикриване на сенки под очите. Също съм много доволна, даже изключително, от кремовете на рубела (дева), най много от този, който е за възраст 25-35 със смокиня от био серията им, както и от един, който е с портокалче. (на него не можах да му намеря снимка) От този със смокинята лицето направо засиява, става по-стегнато някак си, много е странно, като мини лифтинг и имам чувството, че свива порите, макар, че аз нямам такъв проблем. Със смокинята е около 7лв, а с порткола мисля, че към 4, но не съм сигурна.
  Надявам се да съм ви била полезна. Утре пак ще пиша, ако не е много нахално, но много ми харесва малкото ви общество, така да го наречем. Лека вечер на всички и успешна седмица от мен  Hug
Скрит текст:

# 649
Liashka аз също съм доволна от крема на Atrix .Ползвала съм и двата ,в момента съм с другия.Докато намеря крем,който да ми подхожда на кожата ,бая време поотмина.От други не съм доволна,освен може би от Билка с гроздето.

# 650
Като става дума за грижа за ръцете... някой може ли да ми каже течен сапун, който не изсушава? Налага ми се да си мия ръцете много често, сложила съм до сапуна течния балсам за ръце на Билка (розов, с помпичка, почти като чист глицерин, само на миризма е докаран), ползвам и един крем на Верона с козе мляко, който много харесвам, ама направо откачам да си мажа ръцете по 20 пъти на ден. Благодаря предварително  Hug

Има измиващо олио на Юсерин и на Д-р Тайс. Не са много бюджетни, но пък не пресушават кожата при миене. Аз също имам проблем с ръцете, затова съм ги пробвала. Из цялата къща имам пръснати тубички с крем, за да не обикалям да търся след измиване... ooooh!

# 651
  • Варна
Досега не бях купувала сапуни Дав, но онзи ден на промоция взех ето този със смокиня - просто няма такъв аромат, цялата баня ухае чудесно.  Heart Eyes

Кои други видове сапуни Дав са хубави?

Скрит текст:

# 652
  • гр.Варна
Аз използвам само тези сапуни и всички ми харесват. Laughing Всеки път ги редувам,но точно този със смокиня, не съм взимала до сега.

# 653
  • Belgium
Досега не бях купувала сапуни Дав, но онзи ден на промоция взех ето този със смокиня - просто няма такъв аромат, цялата баня ухае чудесно.  Heart Eyes

Пробвай този с кокос, страхотно мирише, както и видовете с различни масла. Този с масло от ший е много хубав. Не намирам снимка на сапуна с кокос, но го има по магазините.

Скрит текст:

# 654
Защо не каза, Киса,  всички сапуни на Dove съм пробвала - смокинята е наистина уникален и наистина цялата баня мирише от него, супер хубав напомнящ на лято и плажно масло е този с Shea (пак така мирише силно). По мой вкус, този с краставицата беше доста гаден като аромат, добре, че поне миришеше слабо. Много е хубав и този с пилинг частиците, кокосът също хич не ми хареса, също като краставицата мирише слабо и неприятно.

Този в изображението въобще нямам спомен как мирише ...

http://www.dovebg.com/bg/TD/Images/Luscious_velvet_bar_large389-213441.jpg

# 655
  • Варна

Защото не ползвам сапуни, а душ-гел, пък мъжа ми ще се къпе с каквото има /гадна съм, нали/. Постоянно чета из форума колко са хубави, видях, че е на промоция в Пени /0.94 лв/ и реших да му взема.  Mr. Green

# 656

Има измиващо олио на Юсерин и на Д-р Тайс. Не са много бюджетни, но пък не пресушават кожата при миене. Аз също имам проблем с ръцете, затова съм ги пробвала. Из цялата къща имам пръснати тубички с крем, за да не обикалям да търся след измиване... ooooh!

Благодаря   bouquet , малко са ми скъпички, но ако не намеря скоро друг вариант, ще ги пробвам.

# 657

Скрит текст:

На мене ми е любим този с краставицата,особено за лятото,много е свеж!

# 658
Киса, аз и в другата тема писах - има ги на промоция до сряда и в Била, а в Елитис вече забравих откога не съм ги виждала на цени над 0,99лв ... т.е. там непрекъснато са "на промоция" ...  Peace

# 659
  • Варна
Киса, аз и в другата тема писах - има ги на промоция до сряда и в Била, а в Елитис вече забравих откога не съм ги виждала на цени над 0,99лв ... т.е. там непрекъснато са "на промоция" ...  Peace

Купих от Пени за 0,94 лв.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт