Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 254

• 41 198
  • 755
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

newsm51
Хубав ден, момичета...
Скрит текст:
Винаги съм била честна – към себе си и към вас. И този път няма да изневеря на тази вътрешна моя потребност. Ех, как ми се искаше да бъда по-ентусиазирана от трейлъра, но… уви. Нищо, което да не знаем като картина, нищо, което да подскаже емоция. Образът на Елиф е статичен като натюрморт без светлосенки дори. Ние Енгин си го знаем, той е константа, която не променя стойността си и качеството. При него няма случайности  – появи се и запълва екрана…Затова и го обичаме. И все пак ми се искаше партньорката му да присъства по-осезателно. Човек може да наложи образ и в един кадър. Къде е характерната  хубост на Туба? Вече казах – има нещо сбъркано в стайлинга й. Та тя е дизайнер, живее в Рим – столицата на модата! Това трябва да личи по вида й, по излъчването й, а Туба, сори,  не излъчва нищо! Нито вътрешно, нито външно. Не й мига окото, както се казва. В нея, за жалост, виждам необщителност. В живота на такива хора им се разминава, но на екрана – никога! Защо го говоря това? Ами защото изпитвам огромно желание да не я туря в масовката, затова! Вие не искате ли? Излъчването идва от одухотвореността, от светлината в очите и сиянието на душата.  И кой, за Бога, ходи с бяло поло днес? Каква е тази коса на вълнички, като на Барбарела? Е, очилата сигурно са дизайнерски – и това ще бъде отбелязано в генериката. Но едни очила не правят човека. Нито пък тюрбанът – из фейсове и форуми се разхожда някаква дама, представена за Туба в Рим – с тюрбан! Айде стига! 31-годишна жена! Исках да видя у нея сексапил! Чар! А тюрбанът направо си е за килера с вехториите…Може би след него ще ни наложат модата и на потурите? И на фереджетата. С реснички, със звънчета, на цветенца, мрежести, с ръката на Фатима..... А, не, благодаря. Те й англичанките ходят с шапки, но какъв стил, а?
От трейлъра лъха на недоимък: като послание, като съдържание, като образност, като емоция, като подтик да гледаме този филм. Е, за мен е ясно, аз ще го гледаме заради Енгин, а другите? Не говоря за фенове, а за зрителска аудитория. Дано успее да я събере…
ПП. Ще се радвам да чуя друго мнение...
Любов, съгласна съм с теб относно стайлинга на Елиф. Съгласна съм с теб относно безизразността показана ни досега. Но, дано многото фенове на Туба, които си пишат с нея, а и тя им отговаря, да и подскажат. Поне от видяното до сега от трейлърите - Енгин е пъти над нея като Йомер в показване на различните състояния на героя. Талантът или го имаш или го нямаш. Все още не съм загубила надеждата Туба/Елиф да успее да ме грабне. Феновете и зрителите очакват това.

# 616

newsm51
Хубав ден, момичета...
Скрит текст:
Винаги съм била честна – към себе си и към вас. И този път няма да изневеря на тази вътрешна моя потребност. Ех, как ми се искаше да бъда по-ентусиазирана от трейлъра, но… уви. Нищо, което да не знаем като картина, нищо, което да подскаже емоция. Образът на Елиф е статичен като натюрморт без светлосенки дори. Ние Енгин си го знаем, той е константа, която не променя стойността си и качеството. При него няма случайности  – появи се и запълва екрана…Затова и го обичаме. И все пак ми се искаше партньорката му да присъства по-осезателно. Човек може да наложи образ и в един кадър. Къде е характерната  хубост на Туба? Вече казах – има нещо сбъркано в стайлинга й. Та тя е дизайнер, живее в Рим – столицата на модата! Това трябва да личи по вида й, по излъчването й, а Туба, сори,  не излъчва нищо! Нито вътрешно, нито външно. Не й мига окото, както се казва. В нея, за жалост, виждам необщителност. В живота на такива хора им се разминава, но на екрана – никога! Защо го говоря това? Ами защото изпитвам огромно желание да не я туря в масовката, затова! Вие не искате ли? Излъчването идва от одухотвореността, от светлината в очите и сиянието на душата.  И кой, за Бога, ходи с бяло поло днес? Каква е тази коса на вълнички, като на Барбарела? Е, очилата сигурно са дизайнерски – и това ще бъде отбелязано в генериката. Но едни очила не правят човека. Нито пък тюрбанът – из фейсове и форуми се разхожда някаква дама, представена за Туба в Рим – с тюрбан! Айде стига! 31-годишна жена! Исках да видя у нея сексапил! Чар! А тюрбанът направо си е за килера с вехториите…Може би след него ще ни наложат модата и на потурите? И на фереджетата. С реснички, със звънчета, на цветенца, мрежести, с ръката на Фатима..... А, не, благодаря. Те й англичанките ходят с шапки, но какъв стил, а?
От трейлъра лъха на недоимък: като послание, като съдържание, като образност, като емоция, като подтик да гледаме този филм. Е, за мен е ясно, аз ще го гледаме заради Енгин, а другите? Не говоря за фенове, а за зрителска аудитория. Дано успее да я събере…
Любов, съгласна съм с теб относно стайлинга на Елиф. Съгласна съм с теб относно безизразността показана ни досега. Но, дано многото фенове на Туба, които си пишат с нея, а и тя им отговаря, да и подскажат. Поне от видяното до сега от трейлърите - Енгин е пъти над нея като Йомер в показване на различните състояния на героя. Талантът или го имаш или го нямаш. Все още не съм загубила надеждата Туба/Елиф да успее да ме грабне. Феновете и зрителите очакват това.
Аз нямам проблем. Така или иначе заради Енгин ще си гледам сериала и няма да ми е за първи път. Той, сигурна съм, няма да ме разочарова. Но това не ми пречи да искам повече и от другите участници. Това е в името на общата им работа и бъдещето на сериала. Не съм песимист, просто казвам какво виждам засега. И жадувам да ме опровергаят...

# 617
  • София
Скрит текст:

newsm51
Хубав ден, момичета...

Ето и едно друго мнение.
Нали не очаквате, че Туба сама си е нахлупила тюрбана в Рим, че изобщо сама си избира какво да облече  Shocked Нито пък прическата и е нейн избор.  Peace
Аз обаче друго намирам в трейовете. Като човек гледал сериалите и, визирам Аси и Пленителката, не е мръднала на йота. Все чакам да се появи пред нея или Демир от Аси или Мурат от Пленителката.Същите движения и физиономии. Толкова си може според мен и изобщо не очаквам да ме опровергава тепърва. То и 'Йомер" има някой маниери на Мустафа Булут ама са нищожни спрямо другото.
Трейовете са толкова постни, ''резюмета" имаше бол, всякакви . Тия филми с диаманти, дроги , обири са гледани. Чудя се наистина какъв ще е този сериал Crazy Топлата вода е измислена, но пък да видим, може да извадят нещо ненаписано до сега  Peace

# 618

И аз жадувам за ровностойно партньорство. Фара и Аслихан не ми стигат - искам още талант от страна на партньорките на Енгин... в името на филмите/сериалите... Няма нищо по-удовлетворяващо за зрителя от това да гледа наистина добре представени герои...

# 619
  • Бургас
Комет ,поздравления  за дедективските ти умения  Hugкомисар бей може спокойно да те вземе за помощник.Жребият на УЕФА за квалификациите  за Евро 2016 са били на 23 февруари вечерта .Тогава става ясно кой с кого и къде ще играе . Значи преди 5 дни към вчерашна дата  Grinning

# 620
След поздравленията искам да споделя нещо по-сериозно.Моите опасения ,когато започвам да гледам някой нов сериал идват от това как ще се справят сценаристите.Омръзнаха ми тези трагични ситуации,придружени с много сълзи и сополи ,затвори,болници, тези фантасмагории от момиче с основно образование да го   превърнеш за нула време в бизнес дама,този псевдогероизъм да криеш от детето си кой е истинския му баща и за да запълниш празнината да пускаш хвърчила, така до края  и в следващия филм се започва отначало по същата схема. Дори най-известните им имена направят нещо стойностно и в следващия си опит не могат  да задържат нивото. Искам този път да видя съдържание - оригинална разтърсваща  история ,съспенс ,динамика на действието. Това което съм видяла от тези авторки не ме задоволява. Дори Керем Дерен  ме подразни, че с неговия новаторски стил ощети Текин и го остави на нашето въображение и обожание. Това, на което се доверявам напълно е прозорливостта в подбора на роли на Енгин и съм сигурна,че той отново ще се  раздаде на 100% и ще вложи цялата си креативност, за да направи образа  на героя си в незабравим. Но аз искам да видя един по-различен филм като цяло,който да ме завладее тотално и да не оставя в душата ми утайка и да не ме кара да си задавам въпроси коя е причината за това. Искам и Енгин да бъде доволен  не само от себе си,но и от цялостната работа на екипа. Защото накрая филмът (сериала) се оценява цялостно и дори най-сладкопойната птичка сама,не може да създаде усещане за пролет в мрачния ден.

Искам винаги да го виждам усмихнат.

# 621
Скрит текст:

newsm51
Хубав ден, момичета...
Винаги съм била честна – към себе си и към вас. И този път няма да изневеря на тази вътрешна моя потребност. Ех, как ми се искаше да бъда по-ентусиазирана от трейлъра, но… уви. Нищо, което да не знаем като картина, нищо, което да подскаже емоция. Образът на Елиф е статичен като натюрморт без светлосенки дори. Ние Енгин си го знаем, той е константа, която не променя стойността си и качеството. При него няма случайности  – появи се и запълва екрана…Затова и го обичаме. И все пак ми се искаше партньорката му да присъства по-осезателно. Човек може да наложи образ и в един кадър. Къде е характерната  хубост на Туба? Вече казах – има нещо сбъркано в стайлинга й. Та тя е дизайнер, живее в Рим – столицата на модата! Това трябва да личи по вида й, по излъчването й, а Туба, сори,  не излъчва нищо! Нито вътрешно, нито външно. Не й мига окото, както се казва. В нея, за жалост, виждам необщителност. В живота на такива хора им се разминава, но на екрана – никога! Защо го говоря това? Ами защото изпитвам огромно желание да не я туря в масовката, затова! Вие не искате ли? Излъчването идва от одухотвореността, от светлината в очите и сиянието на душата.  И кой, за Бога, ходи с бяло поло днес? Каква е тази коса на вълнички, като на Барбарела? Е, очилата сигурно са дизайнерски – и това ще бъде отбелязано в генериката. Но едни очила не правят човека. Нито пък тюрбанът – из фейсове и форуми се разхожда някаква дама, представена за Туба в Рим – с тюрбан! Айде стига! 31-годишна жена! Исках да видя у нея сексапил! Чар! А тюрбанът направо си е за килера с вехториите…Може би след него ще ни наложат модата и на потурите? И на фереджетата. С реснички, със звънчета, на цветенца, мрежести, с ръката на Фатима..... А, не, благодаря. Те й англичанките ходят с шапки, но какъв стил, а?

Ето и едно друго мнение.
Нали не очаквате, че Туба сама си е нахлупила тюрбана в Рим, че изобщо сама си избира какво да облече  Shocked Нито пък прическата и е нейн избор.  Peace
Аз обаче друго намирам в трейовете. Като човек гледал сериалите и, визирам Аси и Пленителката, не е мръднала на йота. Все чакам да се появи пред нея или Демир от Аси или Мурат от Пленителката.Същите движения и физиономии. Толкова си може според мен и изобщо не очаквам да ме опровергава тепърва. То и 'Йомер" има някой маниери на Мустафа Булут ама са нищожни спрямо другото.
Трейовете са толкова постни, ''резюмета" имаше бол, всякакви . Тия филми с диаманти, дроги , обири са гледани. Чудя се наистина какъв ще е този сериал Crazy Топлата вода е измислена, но пък да видим, може да извадят нещо ненаписано до сега  Peace
Шатци! Че това изобщо не е друго мнение…За едно и също говорим. С тази разлика, че аз не съм гледала нищо на Туба, освен Минутите. Вече го казах – не ме плени и го зарязах. Но очаквам от нея – при тая фенска маса, при нейната известност, - нали с Берен са най-добрите им актриси. Нямам ли право да очаквам? Аз го искам първо заради нея  самата– аз съм лесна, на мен Енгин ми стига. Една актриса с толкова филми зад гърба си и слава – трябва да я поддържа. Трябва да си поставя по-високи цели, да се усъвършенства. Това важи за всеки мислещ човек, камо ли за творците. По-добре да рискува и да остане неразбрана, отколкото да тъпче на едно и също място.
Искам го и го очаквам и заради Енгин. Едно от качествата му е неговата искреност – в живота и на екрана. Той с такива топли думи описа партньорството си с Фарах – „допълвали се” „имало синергия”, за друга досега не е говорил така. Целият сияеше. Защото това е щастието, което идва с удовлетворението от общата работа. Искам пак да изпита такова удовлетворение.
Другото е…мъка…и мълчание...

# 622
  • Пловдив
Комет ,поздравления  за дедективските ти умения  Hugкомисар бей може спокойно да те вземе за помощник.Жребият на УЕФА за квалификациите  за Евро 2016 са били на 23 февруари вечерта .Тогава става ясно кой с кого и къде ще играе . Значи преди 5 дни към вчерашна дата  Grinning

Благодаря. Не можех да допусна, че АТВ или продуцентите не биха се съобразили. Но както писах вчера - това е предимство за ориентиране с конкуренцията. Когато светът е футбол, когато светът е олимпиада, когато.... правят се размествания по програмите. newsm51
.................
Милка, сега те прочетох. Това искам и аз. Схемата вече ни е позната - време е да се излиза извън нея. Толкова дизита пропаднаха. Да пожелаем успех на дизито и да се доверим на това, че Енгин е чел сценария и е намерил различния нов образ.

# 623
Милка, не бива да се притесняваш, спокойно!

Енгин не би приел да играе в посредствен сериал, той подбира само стойностни проекти.

Иначе за повечето сценарии си права, по шаблон са. Но, присъствието на Енгин е знак, че става дума за нещо различно.

# 624

Голяма футболна драма!  ooooh! Нали беше приятелски мач?  WinkОткъде се взеха сега тези евро квалификации?  newsm78
И като стана въпрос за футбол ето един факт, който ще стопли нечии сърца.  Wink На 18.03.2014 г. е осминафиналът на Шампионската лига Челси - Галатасарай. 18.03. е вторник.  Wink  tooth

# 625

Здравейте отново момичета Енгинки !  Two Hearts

Ей, не мога да смогна да ви изчета ...  book

Много сте  сериозни днес, много ...  Rolling Eyes сигурно е от времето навън  Joy Joy Joy

Обаче много хубава дискусия сте заформили - Марица Two Hearts Паула  Two HeartsЛюбовче  Two HeartsМариянка Two Hearts Милка  Two Hearts Шатци  Two Hearts Тануша  Two Hearts

Комет Two Hearts Ками  Two HeartsПаула  Two Hearts благодаря ви, че уважихте виртуалното ми име - всъщност то е второто ми АЗ и много си държа на него.

И като една "Марта" да завърша
Скрит текст:
днес приемам всякакви подаръци ... не се притеснявайте ...давайте ги  newsm03 newsm53

Знаете каква е традицията ... за да е благосклонна баба Марта и да е весела и усмихната, че иначе ... на 8 март студ, сняг и мраз !!!

# 626
  • София

Благодаря. Не можех да допусна, че АТВ или продуцентите не биха се съобразили. Но както писах вчера - това е предимство за ориентиране с конкуренцията. Когато светът е футбол, когато светът е олимпиада, когато.... правят се размествания по програмите. newsm51
.................
Милка, сега те прочетох. Това искам и аз. Схемата вече ни е позната - време е да се излиза извън нея. Толкова дизита пропаднаха. Да пожелаем успех на дизито и да се доверим на това, че Енгин е чел сценария и е намерил различния нов образ.

Тази дата е била известна за приятелския мач още миналото лято  Joy Това е нонсенс, ама който иска да вярва.
loveofmine  Hug Туба не е една от добрите им актриси, тя как да кажа newsm78 е рекламно лице, дето мине се не мине се явява в сериал за подържане на имидж на актриса. Нямам нищо против нея, има къде да се провери, колко и каква акриса е Туба. Има база за сравнение, другата която спомена - Берен. За протокола аз не съм фен и на Берен, на жени не мога Simple Smile)))  

# 627
# 628

Хаяско, нали знаеш времето е такова, че да си актуален трябват много нови умения ...

Влизаме в "тона" на комисаря и ние - кой както умее. Ще трябва да "извадим" на светло всичката си дедуктивна мисъл  newsm53

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 14:51 от Марта_49

# 629

Хаяско, нали при нас информацията  винаги е проверена и тъй, като пия вода от извора
ще поясня, за да няма спекулации.
         Тава не е мач от  квалификациите на УЕФА за европейското 2016г. Те започват на 7 септември т.г.  Франция ще бъде домакин, след като победи кандидатурите на Италия и Турция. Това е
още едно доказателство, колко са запалени по футбола съседите.
        За нас няма никакво значение, какъв е мача, но все пак да знаете.
         Де факто има контрола между Швеция и Турция и старта на сериала е отложен.
Другото са подробности, мила.

Общи условия

Активация на акаунт