Скандинавска литература

• 148 768
  • 814
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Хайде, честито! Днес скок-подскок, ама утре, като ви пристигнат книгите, си сядате на дупетата и почвате да четете, че ние на вас разчитаме за първите отзиви  Laughing.

# 211
Много съм слабохарактерна, на моменти не мога да се търпя. След голямото пазаруване на книги на 24.05, днес  и Несбьо си поръчах. Защо? Не харесвам Хари Хуле.

# 212
  • София
Много съм слабохарактерна, на моменти не мога да се търпя. След голямото пазаруване на книги на 24.05, днес  и Несбьо си поръчах. Защо? Не харесвам Хари Хуле.

Виж сега, и на мен пари да ми дават заедно с такъв като него, няма да го погледна! Но стилът на Несбьо ми харесва!!

# 213
Що, гадняр ли е Куле? Значи ще ми хареса. Simple Smile

# 214
Май гадняр не е точната дума. Нещо като мухльо-алкохолик с проблясъци, ама не баш  Laughing

# 215
  • София
Аааа, не! Алкохолик е, но си върши добре работата. Ако "мухълът" му идва от това, че много-много не знае как да бъде щастлив с жена, ОК, може да се приеме. Те такива "дървени" мъже дето обичат, пък не знаят как да го покажат - бол. Принципен е, щрака му акълът, отдава се на случаите. Май държи любимите си далеч от себе си точно защото се мисли за недостатъчно добър за тях. И алкохолизма си го владее общо взето, току се изпусне някой път, по веднъж на роман общо взето.

Абе, той да е жив и здрав - да не вземе авторът да го погуби някой път! Че ме радват историите.

# 216
Абе, такъв-онакъв, ама има "нещо" у Хуле  Thinking Мен ме кефи Mr. Green

Дали днес ще ни пристигнат книгите? Или утре?  Flutter

# 217
Хуле е пич. Sunglasses Ама да не ти в къщи.
Значи чичо ни Ю си е свършил добре работата, щом хем ни дразни, хем го четем.  Laughing
Аз обаче съм желЕзна, не поръчах вчера, ще я чакам електронна.

# 218
  • София
Получих си "Полиция"-та!

# 219
Ай честито! Аз в понеделник  Mr. Green

# 220
Днес ще пробвам скандинавското кино, уж "по Камила Лекберг" - "Убийства във Фелбака"
Прочетох анотацията само на първия филм, не се връзва точно с книгата, но това не пречи да е интересен.  Wink

# 221
Хей, скандинавки, как я карате в жегите?  Laughing

Ще ударите ли едно рамо /пардон, един лайк/ за новата книжка на Камилата?  Wink

https://www.facebook.com/329128817111388/photos/ms.c.eJxFzNENACA … ype=1&theater

Hug

# 222
  • Варна
Привет и от мен!
 Хуле  ми е много на сърце, обаче съм си дала малка почивка от него.

Преди седмица си взеха тази книга, и идвам да я препоръчам, макар че съм едва до средата. Много са ми симпатични образите на двамцата главни разследващи, може би и защото същите ги гледах в  два филма, по книги на автора и сега ми изплуват като живи хора ...Да видим и финала как ще е, но не вярвам да ме отегчи .

# 223
Привет и от мен!
 Хуле  ми е много на сърце, обаче съм си дала малка почивка от него.

Преди седмица си взеха тази книга, и идвам да я препоръчам, макар че съм едва до средата. Много са ми симпатични образите на двамцата главни разследващи, може би и защото същите ги гледах в  два филма, по книги на автора и сега ми изплуват като живи хора ...Да видим и финала как ще е, но не вярвам да ме отегчи .

Здравейте, можете ли да кажете кои са двата филма по книги на този автор?

# 224
  • Варна
................
Здравейте, можете ли да кажете кои са двата филма по книги на този автор?
Ето ги :
 http://www.imdb.com/title/tt2438644/ и http://www.imdb.com/title/tt3140100/
 В темата за скандинавското кино ги препоръчваха момичетата, на мен много ми харесаха, не само заради Николай ... Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт