Скандинавска литература

• 148 819
  • 814
  •   1
Отговори
# 480
  • Ænima/Albuquerque
А, давам, давам. Аз трудно оставям книга непрочетена. Ако ще на "копче" да е, ама дочитам.

Дали има къде да намеря "Не се страхувай от мрака" за киндъла?

# 481
  • София
На български електронно я няма. Тя май и в хартиен вариант ще е трудно откриваема, защото е издавана отдавна. Съжалявам, че не мога да услужа, но съм я заела  Hug.

# 482
  • Ænima/Albuquerque
A, не! Край с хартиените книги! Рафтовете у нас са пълни, киндъла и той...  doh

# 483
  • Сидни
И мен много ме забавляват Асад и Карл...във филмите изобщо не са представени така и ме е яд!
Много ме кефи как Карл не им цепи басма ни на шефове, ни на политици  Laughing

# 484
Само за една нощ~ Peace

# 485
  • София
Има ги в замунда, търси ги с тези ключови думи: Fasandreberne, Kvinden i buret и Flaskepost fra P.

Дали ги има вече с БГ субтитри?

# 486
  • Ænima/Albuquerque
Да, отдавна.

# 487
  • София
Записвам се при вас. Виждам, че има и други фенки на Хари Хуле.  Mr. Green Изчела съм ги всички и много ме е яд, че няма още. Чела съм по 2 книги на Камила Лекберг, Юрт и Русенфелт и Уси Адлер-Улсен (уф, много са им трудни имената, бре), но не ми харесват чак толкова.
Особено Убийци на фазани ми дойде доста брутална........ Tired

# 488
  • София
Добре дошла, Дидка!

Аз прочетох "Марко" и както някой по-напред писа, не съжалих  Laughing. Не смея да пиша много, че да не издам нещо от сюжета, но най-доволна останах от типичния стил на Юси, от чувството му за хумор.

# 489
  • София
Някой ако я има електронно тази Марко, моля да ми я изпрати.  bouquet
Скрит текст:
didkata84@abv.b

# 490
От издателство ЕМАС за "Хлебарките"

" Норвежкият посланик е намерен мъртъв в публичен дом в Банкок и инспектор Хари Хуле е пратен от Осло, за да се включи в разследването. А и да помогне да се потуши скандалът...
🔫🔫🔫
Вторият случай на инспектор Хари Хуле идва на 13.02.!

Новата книга на Ю Несбьо отново е в превод на несравнимата Ева Кънева и с убийствена корица на Zhivko Petrov.

# 491
  • София

Вторият случай на инспектор Хари Хуле идва на 13.02.!

Ммммм, че прекрасно!!  Mr. Green
Тамън за Деня на влюбените  Laughing

# 492
  • София
Тамън за Деня на влюбените  Laughing
..... в скандинавските трилъри  Sunglasses

# 493
  • Варна
И нова книга за Хари Хуле, нищо че ще излезе на 20.04. на английски.Все някога ще стигне и тук.

The Thirst: Harry Hole 11

HARRY HOLE IS BACK! A BLISTERING NEW THRILLER FROM THE NUMBER 1 BESTSELLING AUTHOR OF THE SNOWMAN AND POLICE.
THERE’S A NEW KILLER ON THE STREETS...
A woman is found murdered after an internet date. The marks left on her body show the police that they are dealing with a particularly vicious killer.
HE’S IN YOUR HOUSE… HE’S IN YOUR ROOM
Under pressure from the media to find the murderer, the force know there’s only one man for the job. But Harry Hole is reluctant to return to the place that almost took everything from him. Until he starts to suspect a connection between this killing and his one failed case.
HE’S OUT FOR BLOOD
When another victim is found, Harry realises he will need to put everything on the line if he’s to finally catch the one who got away.

# 494
Нещо от Туве Янсон на български език?

Общи условия

Активация на акаунт