ИСТАНБУЛ и лалетата [тема 29]

• 59 421
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна и...духом на Босфора
 Mr. Green Mr. Green Ман Юнайтед питай Дейвид Мойс,брато,той знай пътеките към Таксим,
или бетър Арсенчо Венгеров,той еле пък Mr. Green до 6 кат преброи и немедленно ша та упъти! Peace Mr. Green Laughing Wink Crazy Laughing

Сериозно,губил си се в Лалели? При това си фен на отбор с 350 милиона последователи Shocked
Я по-сериозно,ние за какво сме тука,пак сме червени,ама чорбарчета.... Crazy Crazy

# 616
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те

През април (по последни данни) ще пуснат метро станцията в Лалели - качваш се на нея, слизаш на станция Таксим и си на площада.
Здравей,
Това означавали, че със същото метро хванато от Лалели или Йеникапъ ( на картата ми пише М2-за него ли говорим) ще може да се стигне до Сапфир, слизайки на Левент? Ще е прекрасно да не се прекачваш и директно там  Grinning
Това значи, ама то и сега може да стане - метрото вече си върви, просто станцията на Лалели не е пусната и влакчето я подминава. Така че, в момента вариантите са 2 - да се хване или от Йеникапъ или от Халич (станцията в средата на моста над Златния рог). Според мен и двете са удобно - едното ако тръгваш рано сутрин от хотела, а второто ако си в района на Еминьоню в средата на деня.
В първия пост има актуална карта, просто съм объркала годината и вместо 2014 съм писала 2013  Embarassed

# 617
Шебекче - сърдечно благодаря за инфото  bouquet  надявам се да пуснат станцията в Лалели,  ще доста по- удобно ние тъкмо  през май ще сме там.

# 618
# 619
Mr. Green Mr. Green Ман Юнайтед питай Дейвид Мойс,брато,той знай пътеките към Таксим,
или бетър Арсенчо Венгеров,той еле пък Mr. Green до 6 кат преброи и немедленно ша та упъти! Peace Mr. Green Laughing Wink Crazy Laughing

Сериозно,губил си се в Лалели? При това си фен на отбор с 350 милиона последователи Shocked
Я по-сериозно,ние за какво сме тука,пак сме червени,ама чорбарчета.... Crazy Crazy

Мойс или Венгер едва ли са били, ама Жозе-то беше преди 3 седмици и то в европейската част на ТТА, освен него да питам  Laughing. Браво, само Рафа, междудругото

Благодаря, много за информацията. През май се уволнявам и мисля да си направя една обиколка натам, за добре свършена работа за 12 години, уж де  Laughing

Да, наистина пише, че е отворено това Метро.

# 620
Гюнайдън !  Hug

# 621
  • София

Не същата, но подобна гледка може да се види от специално направената за целта тераса в мола на Истиклял, който отвориха последните 2-3 години. Аз бях споменала за нея, но май никой не обърна внимание, а гледката към оживения булевард наистина си заслужава. Намира се на етажа с заведенията за бързо хранене. На по-ниските етажи пък има кафене с масички на подобна тераса и май Анджи беше писала, че си е пила чая там. Също е много приятно, но е малко по-ниско и си трябва консумация. Първият път не знаехме за горния етаж и се промъкнахме за минутка в кафенето, но не е много удобно.  Wink

# 622

Не същата, но подобна гледка може да се види от специално направената за целта тераса в мола на Истиклял, който отвориха последните 2-3 години. Аз бях споменала за нея, но май никой не обърна внимание, а гледката към оживения булевард наистина си заслужава. Намира се на етажа с заведенията за бързо хранене. На по-ниските етажи пък има кафене с масички на подобна тераса и май Анджи беше писала, че си е пила чая там. Също е много приятно, но е малко по-ниско и си трябва консумация. Първият път не знаехме за горния етаж и се промъкнахме за минутка в кафенето, но не е много удобно.  Wink
Ето моите снимки от въпросната тераса.
На ляво: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800881623274934&l=0202b3a50d
На дясно:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800881619941601&l=d0fd23cf2c
Малко сервитьорите се намръщиха, че минахме през терасата само за снимки, но бяхме пили кафе малко преди това.
А това е и самата тераса на мола: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800881616608268&l=ede9843ec8

# 623
Аз съм пропуснала инфото за тази тераса, иначе определено щяхме да се възползваме от възможността. Peace Благодаря ви, момичета, следващият път непременно ще пием там кафе ! Hug

# 624
  • София
Ето моите снимки от въпросната тераса.
На ляво: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800881623274934&l=0202b3a50d
На дясно:https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800881619941601&l=d0fd23cf2c
Малко сервитьорите се намръщиха, че минахме през терасата само за снимки, но бяхме пили кафе малко преди това.
А това е и самата тераса на мола: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=800881616608268&l=ede9843ec8

Тези снимки са от доста ниско. Панорамната тераса, където няма кафене, а е специално направена за гледане е на последния етаж и е със стъклена ограда (мисля, че се вижда се на последната снимка).  Ето наша снимка:

# 625
... но май никой не обърна внимание, а гледката към оживения булевард наистина си заслужава...

Аз пък като видях снимката на gospojata се сетих, че си споменавала за тази тераса. Дори като вървях по Истиклял се сетих, но беше след 23 часа... Simple Smile и така и не погледнахме от високо.
А къде точно се намира този мол?

# 626
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Да, работи вече станцията - изоставаме с инфото 4 дена  Embarassed Ха, честито  Mr. Green
Сега не мога да сменя картата, ама следващата тема ще е с новата  Peace

Мола се намира точно на Истиклял - ако се върви от Таксим надолу е в дясно и доста в началото, преди него има някаква джамия и градина заградена с висока ограда.

# 627
...Мола се намира точно на Истиклял - ако се върви от Таксим надолу е в дясно и доста в началото, преди него има някаква джамия и градина заградена с висока ограда.

Благодаря ти!

# 628
Темата е много полезна  Simple Smile Браво Simple Smile

# 629
Искам да попитам името на френската улица Cezayir ли е?
Спомням си, че коментирано, но не откривам темата.

Общи условия

Активация на акаунт