Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Соник,много ми харесва количката.Аз си бях харесала един модел на Jane Muum, именно заради големите гуми и амартисьори,но цената ми идваше малко на нагорно.От снимката не мога да разбера каква е марката .Би ли споделила ,за да проверя като цена дали ще ме устрои.Благодаря  newsm10

# 181
Количката е Jane. Peace

Соник, много е хубава. Коша какъв е-този ставаш на кошница за кола или "стандартния ", който си е само кош? И ако е първият,  как ти се струва като човек с опит-тесен ли ти се струва? Понеже Jane ми беше фаворит, но ни притесни това, че Matrix ми изглеждаше тесен. Но пък понеже нямам опит, може би греша.

# 182
Еееее,ама вярно е Jane  Embarassed .Без да знам пак я харесах.  smile3521 явно Jane ме преследва.Дано да ударя джакпота в неделя ,та да  се уредя с мечтаната количка.

# 183
  • София
Соник, много е хубава. Коша какъв е-този ставаш на кошница за кола или "стандартния ", който си е само кош? И ако е първият,  как ти се струва като човек с опит-тесен ли ти се струва? Понеже Jane ми беше фаворит, но ни притесни това, че Matrix ми изглеждаше тесен. Но пък понеже нямам опит, може би греша.
[/tt]
Кошът за новороденото ли имаш предвид? За него ми казаха, че става на кошница за кола, но тази вечер не можах да разгледам точно как става това. Честно казано не мога да си представя как се закрепя за седалка на колата, предполагам пак с коланите, ама трябва да потърся някакви инструкции.
За широчината на коша ще ти пиша утре, че сега е затрупан с другия кош и аксесоарите и не съм го разгледала подробно.

tofifi, моделът доколкото виждам е Jane Trider. Не знам обаче дали е от най-новите, на познатите, от които я взехме, бебето се роди 2010г., тогава е купувана количката.

# 184
Добро утро майчета Simple Smile
Честит 8-ми март  smile3525, да сте живи и здрави, много щастливи и усмихнати. Весело изкарване на празника  newsm03

# 185
Добро утро бъдещи мамчета!
Честит празник! Да сте винаги обичани, уважавани и радвани с малки жестове през цялата година, а не само на този ден.
Аз се позагубих малко, защото дъщеричкта ми вади 4 зъба наведнъж, а и малко се поразболяхме всички в къщи. Вече май сме към оправяне, но Валерия явно ще я мъчат още суполките поне докато не избият всички зъбки.
Хубав ден!

# 186
Честит 8-ми март!

# 187
Честит празник момичета ! Бъдете много обичани !

# 188
Честит празник мили майчета! Нека всеки ден от годината да се чувстваме специални и обичани!

kmi7 добре дашла при нас   bouquet

Бързо оздравяване на болничките  Hug Соник, браво за чудесните новини за бебка  Grinning а количката е страхотна! Със здраве да си я ползвате!

# 189
Честит празник, мили дами !  bouquet
За тези от вас с домашен любимец котка, ето няколко забавни срещи с новия член на фамилията
Скрит текст:

# 190
Честит празник майчета!!! Бъдете винаги обичани и щастливи!  Heart Eyes

# 191
ЗДРАВЕЙТЕ МАМИ.
 ЧЕСТИТ 8 МАРТ. БЪДЕТЕ УСМИХНАТИ, НЕЖНИ И МНОГО ОБИЧАНИ. ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ПРАЗНИКА.  lalalala

# 192
Честит празник, мили момичета, желая ви да сте здрави, обичани, да се чувствате красиви и специални и май месец със здрави и хубави бебчета!   bouquet

Последна редакция: сб, 08 мар 2014, 18:24 от viktoriq111

# 193
  • София
Честит празник и от мен, момичета! Бъдете здрави и щастливи! Hug

Тeɣa, бях ти обещала да ти пиша за коша за новородено - на мен ми изглежда достатъчно широк. Нямам голям опит с такива кошове /старата ми количка беше комбинирана/, но на пръв поглед ми изглежда ок за малко бебе. Не мога да преценя обаче дали ще е достатъчно голям за 5-6 месечно, но като стане толкова голямо бебето според мен можеш спокойно да ги преместиш в летния кош.

# 194
Честит 8-ми март момичета     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт