Магазините щурмуваме, за нашите МАЙски бебенца си пазаруваме - Тема 9

• 43 046
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Честит празник и от мен с малко закъснение  bouquet Пожелавам ви цялата любов на света и само щастливи моменти до края на бременността, както и след това с малките слънчица Hug Hug

# 196
Как сте момичета, как изкарахте празника? Надявам се да сте се заредили с много положителни емоции.
 Аз и момчетата  обикаляхме магазините, направихме си дълга разходка и накрая се почерпихме за празника. Не беше нещо особено, но ми беше приятно. След толкова месеци пазене на леглото и това ми се видя лукс.

# 197
  • Пловдив
Здравейте момичета.
След няколко дни лежане и аз се поразходих вчера с детето.Отидохме на църква и после да си направя някой и друг подарък за празника.Най-после купих шапка и за бебето.Супер мъничка,зеленка и със зайче отпред(мъжа ми веднага реши,че е за момче,но нямаше хубави розови).
Още си кашлям, поне по-малко и не с такова напъване,но хремата ми е ужасна.Слагам в носа преварена лайка и клеева тинктура + Биопарокс,но нищо не помага.
Имам си и контракции нощно време и течението ми се засили.В болницата ми даваха Полижинакс 4 дни,но толкова малко не върши работа.А в епикризата писали 8 дни,големи са мошеници  Close
Гледам и за колички си пишете.Аз тази,която съм я харесала последно я гледах в сайта на Хиполенд,че е намалена.И хем ми се иска да я вземем сега,хем не ми стиска.Каквото ми е притеснено,но пък и бюджета ни е ограничен,а количката е от три части и възможно най-леката.Абе в голяма чуденка съм.Но първо ще изчакам да мине вторника и консултацията,да видя какво ще каже АГ-то за състоянието ми.
Днес при нас беше супер времето,чак не мога да повярвам,че от утре го дават да вали сняг.Пратих мъжо и детето на кино,но аз не посмях да тръгна.Пазя стола и леглото и това е.

# 198
Здравейте момичета
Аз съм мама от Януарки 2014. Извинете че пиша във вашата темичка, но ми останаха бебешки пелени Памперс размер 1 - NewBorn - донесла съм си ги от Англия. В пакети са по 74 бр. Ползвах ги за моята принцеса и съм много съм доволна. Пишете ми на лични ако някой се интересува. Аз съм в София

# 199
Момичета на някоя да са и изолирали Стрептокок група б в микробиолопгията ?

# 200
Здравейте майчета Hug
Къде сте всички в това зимно утро? Nature SnowmanСутринта като врътнах щорите направо не можах да повярвам.  Shocked  А вчера понеже нещо не ни свърташе вкъщи с мм и баща му решихме да отидем до вилата малко на разходка и оглед. Еми много хубаво ми се отрази цял ден на въздух в планината. Те двамата си намериха работа по градината а на мен ми беше толкова странно да седя и само да ги гледам, че няма до къде.  Свикнала съм винаги да правя и аз нещо по двора а сега - само за украса бях.  hahaha
Надявам се всички да сте изкарали един прекрасен празник със любимите хора.  Heart Eyes

# 201
Добро утро и от мен  Hug
Аз още се излежавам, бъбреците ми се обаждат и предпочитам да остана в леглото. Този път ако направя  криза вече ще трябва да се влиза в болница, колкото и да не ми се иска  Sad
Празника изкарах добре, някак спокойно беше всичко. Получих тостер и миксер  Grinning Пожелавам ви лек и спокоен ден!  Hug Hug

# 202
Здравейте и от мен майчета, като гледам нещо пак е затихнала темата Simple Smile
Ние си изкарахме много хубаво празника, само дето в заведението бяха натъпкали много масите, ама нали е 8-ми март да не изпуснат  Joy
Аз Съм Българче щом трябва ще лежиш Simple Smile
Зелделина направили сте си страхотна разходка, а и да си за украса не е малко  smile3503
Днеска е ужасен студ, вали и духа много гаден и студен вятър, май ще трябва да си седим по вътре Simple Smile и все пак приятен ден...за спане е идеален  Joy

# 203
Здравейте момичета!

Тази сутрин получих болки подобни на менструални, за около половин час преминаха. Звъннах на доки и сега в 1:30 съм на преглед. Стискайте палци всичко да е наред, защото умирам от страх. Опитвам се да мисля положително, но не ми се получава. Дано всичко с бебка да е добре.

# 204
mishka88 не се притеснявай. Виж какво ще ти каже първо док. Стискам палци всичко да е наред.  Hug
miglena_vl не е лесно да си украса, верно е. Joy Ама да ти кажа е малко скучно Mr. Green

# 205
здравейте май-чета  Flutter
явно позатихнахме - няма с какво да се похвалиме или оплачеме Simple Smile
за да поддържам огъня, нашата беба така ми бута корема (но не с ритници), а плавно - като мексиканска вълна  hahaha
каня се да я запиша на клипче тези дни Simple Smile

иначе това ми е последната работна седмица, от 17.03 - излизам в 45 дневния...мале, момичета, то не остана Simple Smile
дните до раждането бързо бързо се изнизват...

mishka88 стискаме палци всичко да е ок...може да е от времето...или пък ако имаш спомен кога ти идваше преди МЦ...
zeldelina сега сме украса, но след раждането ще сме 24/7/365 Grinning

# 206
mishka88 всичко ще е наред, и на мен ми се случва понякога  Hug
monicat хах това е много забавно, през повечето време и моя бебчо ги прави тия номера, таткото много се радва като го види така да си обикаля в коремчето ми и започват да си комуникират  Mr. Green това с клипчето е много добра идея

# 207
monicat после пак ще сме за украса ама на някоя психиатрия  Joy Joy И моя Макарон нещо много се вълнува тая сутрин и даже се опитах да му направя клипче, само че за пореден път в момента в който почна- той спира. Щом спра камерата - той почва. При опит на ММ да си сложи ръката на корема ми да го усети - пак същата история. Голям хитрец е от сега. Как усеща не знам обаче всеки път е така.  hahaha

# 208
  • София
нашата беба така ми бута корема (но не с ритници), а плавно - като мексиканска вълна  hahaha
При мен я има и мексиканската вълна от време на време, но предимно преобладават яките ритници. Чак ме боли на моменти, така ме бута и разтяга. Crazy А като си представя, че тепърва ще расте и ще й отеснява вътре, направо ми е жал за мен си. Mr. Green

mishka88, вчера и аз имах менструални болки за известно време, ама реших, че няма за какво да звъня на доктора. Blush При мен контракциите по принцип са придружени от ужасна болка в кръста, та се надявам менструалните болки са от разтягането на матката. Rolling Eyes Стискам ти палци прегледът да мине ок.

# 209
Мишка стискаме ти палци всички и всичко ще е наред  Hug
Зелделина възползвай се от този момент  Joy, а после ще имаш много време да вършиш всякакви неща Simple Smile Може да се разнообразяваш с даване на акъли  Joy, на другите определено ще им стане много весело  Joy
Моникет и аз се бях пробвала да го запиша нашия бебчо ама той позира ли - не  Joy
Мале аз излизам чак в средата на април...ама ти си в началото на май и за това...наистина си наближава Simple Smile
Зелделина и при нас горе долу е така, дебнем се и се хващаме де  Joy...ама не винаги...викам инат е от още от сега Grinning
Соник и аз се замислям за това като порасне още какво ще се случва в корема ми  Joy , и го чакам с нетърпение де  newsm03

Общи условия

Активация на акаунт