Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите, обсъждани във форума?
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите, обсъждани във форума?
-
Какви са предимствата и недостатъците на многократните пелени и непромокаемите гащички за бебета?
-
Какви са предимствата на традиционните пелени за еднократна употреба в сравнение с многократните пелени?
-
Каква е тайната за предотвратяване на косопад след раждане?
-
Какви са предимствата на стъклените бебешки бутилки със силиконови биберони в сравнение с обикновените шишета?
КОлкото до количката и как да се пере ..... Аз нашата я изпрах с четка и сапунена вода не останаха петна и не е нужно да се маха тапицерията, а предишната я перях с маркуча директно както беше на рамката и тя съхнеше за 2 часа на слънце. За тези който още не са си купили колички, освен външният и вид гледайте да е сигурна, материята за изсъхва бързо (защото ще се налага доста да я перете), да е лека и маневрена. 
За матрака на бебчо взех непромокаем калъф от Метро, а еднократните чаршафи ми ги препоръчаха при смяна на памперса, особено навън, т.к момчета имали навик като им се свали памперса да почнат да пишкат. И освен пелена мисля и чаршафи да слагам.
. 
в Гърция съм виждала да ги мият на автомивка (татковци)

)

наистина кога мина това време
дано да ги ползваш, а ако ли не в Продавалника няма да ти ги върнат
когато имате контракции ви боли примерно 2-3мин, после 10 не ви боли и после пак 2-3 мин ви боли или др усещате? Защото мен ме боли кръста като при цикъл, но 3-4 мин непрестанно и спира. И така веднъж на 4-5 дни и то вечер. Понеже ми е за първи път не знам контракции ли са или е от неправилна позиция
Бяха горе-долу както ги описваш - 1-2-3 минути болка, после нищо не усещаш, после пак болка и така. Появяваха се на различни интервали, вкл. и на 4-5 минути през нощта за около час, после пак затихваха.
и може някой там горе да е решил, че с дъщеря
За идеята за подарък браво! Много е хубав шала. Но за жена е по лесно според мен. 
Как един път не сънувах числата от тотото, ами все глупости?
Въпреки че както каза му е време, ама айде поне още малко да изкара.