Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо децата не трябва да се прибират с мокра коса от плуване?
Какви са изискванията за инвитро в Обединеното кралство?
Къде мога да намеря безплатни езикови курсове в Лондон?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо децата не трябва да се прибират с мокра коса от плуване?
-
Какви са изискванията за инвитро в Обединеното кралство?
В Обединеното кралство местните здравни тръстове имат политика за инвитро, като има различни изисквания като възраст, дали ще е първо дете на вас и вашия партньор, заболявания и други. Ако използвате NHS, процесът отнема повече време, което може да отнеме няколко години. В частните клиники процедурите могат да започнат незабавно.
-
Къде мога да намеря безплатни езикови курсове в Лондон?
-
Какви са препоръките за жени, които се борят с безплодие?
-
Какви са преживяванията на хората с безплодие във Великобритания?

Мъжът ми се регистрира миналата седмица в RCVS, та сега ще започва голямото търсене на работа.Ако някой може да даде инфо как стоят нещата ще съм много благодарна.Хубав ден от мен !
Искрено се надявам до година да сме във финансова позиция в която ще можем да си направим Коледен подарък отвъд океана.
Ако по една или друга причина обаче, не вземем гражданство съответно паспорти ще е друга бира. 
Нали ви се оплаках, че са ми дърпали пари от Скай от сметката и се обаждах и ми ги върнаха. Та вчера се прибирам от работа и гледам, нямаме интернет-това никога не ни се е случвало, аз съм с Bethere компанията от много години и никога не сме имали проблем. Та през тел.рових рових да им намеря тел., но гледам им сайта, били се продали на Скай, демек са ни прехвърлили на Скай. Отворих си мейла, който е пълен със Спам и не ползвам особедно и видях, че имам писма от Скай, че съм на тях, че ще ме чарджат и тн. Та днес цяла сутрин звъня на банката и на скай да се оправям. Пуснаха ми нета, ще видим сега тия пари как ще се прехвърлят и тн, много се ядосах. Нито писмо са ми пратили, нито нищо, някакви рекламни мейли, все едно аз съм длъжна да ги чета.