Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 375
  • 745
  •   1
Отговори
# 300

Аз като една стара жена ще кажа само, че всички тия сметки на края излизат толкова криви..
Ако референдума за излизане от ЕС мине, например, ще се променят толкова неща, включително и кой как взема паспорт.
Инвестирайте време и усилия не в паспорти, а в.. себе си - да си стъпиш на краката, да намериш желаната работа, да доизучиш нещо, ако трябва...

~Миа~,

Аз намирам джоб център-а за абсолютно безполезни. Изобщо не бих разчитала на тях
По-скоро се ориентирай към частни агенции, ако искаш професионална помощ.

Толумбата, знаех си, че ще се включиш, рано или късно... Party
В часта за партито съм съгласна, но за останалото питай патило, не старило, а аз съм и двете, както знаеш Laughing

Ами то нали и аз съм втора употреба  Laughing

М@я,

Е как може да изтървеш лебедите  Crossing Arms

Скрит текст:

# 301

Аз като една стара жена ще кажа само, че всички тия сметки на края излизат толкова криви..
Ако референдума за излизане от ЕС мине, например, ще се променят толкова неща, включително и кой как взема паспорт.
Инвестирайте време и усилия не в паспорти, а в.. себе си - да си стъпиш на краката, да намериш желаната работа, да доизучиш нещо, ако трябва...

Напълно подкрепям последното изречение!

Първата ни година тук, ни поканиха да присъстваме на клетва и тогава си казах, че аз поданник няма да стана.
Скоро ще станат 7 години от тогава и все още съм на това си мнение.
Мъжете ако искат да подават, ние с щерката ще пасуваме  Simple Smile

# 302
  • UK
 И аз съм на вълна ПР и гражданство. Аз на английския паспорт гледам като на допълнително улеснение при пътуване  Laughing Освен това искам да гласувам  Peace
 Тея дриймърите наистина много напомпани, но пак по-добре изглеждат от лебедите  Joy

# 303
Добро утро и от мен! Днес съм с нова птанка  Simple Smile Има ли ветеринарни лекари ThinkingМъжът ми се регистрира миналата седмица в RCVS, та сега ще започва голямото търсене на работа.Ако някой може да даде инфо как стоят нещата ще съм много благодарна.Хубав ден от мен !

# 304

Ухажвай дамата над теб  Wink

# 305
zlatnata tolumba наистина как съм пропуснала лебедите  Mr. Green

# 306
  • UK

Ухажвай дамата над теб  Wink
Разбрахме се ние вече  Joy
 Вчера най-накрая изхвърлих прословутите лалета и вазата се беше вмирисала, но вместо да се издразня, така ми стана смешно, защото се сетих за полемиката тук. Благодаря на който ми каза за миялната, направо я бучнах вазата вътре и си е екстра  Laughing

# 307
Когато дойде моментът ще кандидаствам за ПР, но най-вероятмо няма да кандидствам за гражданство. Въпросният изпит ме дразни - 90% няма да могат да отговорят ан въпросите ако ги попитат...... не знам....някаква вътрешна съпротива изпитвам на този етап.

За полуголите младежи - в БГ съм била на няколко пъти на подобно шоу и нито веднъж не успях да се .....развълнувам (може би не съм пила достатъчно), но имаше девойки кпото бяха доста.....еуфорични Wink
Забелязвам ,че с времето получавам професионално изкривяване и вида на голо мъжко тяло не ми действа по никакъв начин.

# 308
Малко забавно по темата с имиграцията.  Laughing

Скрит текст:

Ние смятаме да кандидатсваме другата година по-ред причини, някои от които доста лични поне за мен и не очаквам хората да ме разберат, нито имам намерение да влизам в подробности.   Mr. Green Тази година заради едни *** паспорти, вместо да си печем Д-ътата на Варадеро, ще сме пак в добрата стара Европа. След време я имаме възможност я не.  Tired

# 309
Малко забавно по темата с имиграцията.  Laughing

Скрит текст:

Ние смятаме да кандидатсваме другата година по-ред причини, някои от които доста лични поне за мен и не очаквам хората да ме разберат, нито имам намерение да влизам в подробности.   Mr. Green Тази година заради едни *** паспорти, вместо да си печем Д-ътата на Варадеро, ще сме пак в добрата стара Европа. След време я имаме възможност я не.  Tired
Нана, в Куба ли ще ходите? Ехх, как ми се ходи и на мен Simple Smile но не толкова заради плажовете, а заради салсата (танцът, не соса)  Laughing

# 310
Голдън, няма да е тази година.  Crossing Arms Гледахме оферти за Мексико, Куба и Доминиканска република. Даже си бяхме харесахме няколко пакета, но нямаме паспорти (моят изтича този месец, Вал въобще не си е вадил при последната подмяна). Обмисляхме варианти да се ходи до Лондон или направо до България да ги оправим, но щеше да стане златна тая почивка.  Money Искрено се надявам до година да сме във финансова позиция в която ще можем да си направим Коледен подарък отвъд океана.  Sunglasses Ако по една или друга причина обаче, не вземем гражданство съответно паспорти ще е друга бира.  Whistling

п.с. В Куба ми се ходи откакто се помня. Щом и Вал е запомнил, предвид че не е много по детайлите, явно съм го споменавала много често в годините откакто сме заедно.

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 02:56 от nana_cool

# 311
Някой занимавал ли се е да прави Household Budget Worksheet, От Google documents ?
Аз се захванах да попълвам таблиците и да правя семейният бюджет Shocked
 В тази връзка имам въпрос в какви граници е нормалната сметка за вода за 4 членно семейство?

# 312
Някъде из форума има тема за бюджетите, потърси с търсачката, май беше в СО.

Ние плащаме около £40 на месец за вода, като се има предвид, че аз съм голям разхитител на вода.
До колкото знам, в нашия район се плаща една от най-евтината вода в Англия, така че не е меродавно.

# 313
Вода плащаме към 60  паунда, това беше, когато нямахме водомер. Сега сложихме водомер, но не сме получавали сметка още, но предполагам пак ще е толкова. Има много фактори, имате ли градина, поливате ли е, миете ли си колите и тн. http://www.dwrcymru.com/en/Consumption-Calculator/Welcome.aspx Виж този калкулатор, не съм го ползвала скоро, но по него си изчислявах последно.
  И аз за гражданство, национализация и тем подобни не правя особедна разлика, всичко наричам паспорт, защото това е крайната цел, която би ми трябвала. Имам вече 6 години, но не съм кандидатствала, защото не ми се дават тия пари. За малката все се каня да подам, но се моткам. Иначе попълвах няколко форми за Permanent residence и горе долу съм запозната, някой ако има въпроси може да ми пише, ако мога да помогна.
  Да ви кажа каква съм голяма бяла птица  ooooh! Нали ви се оплаках, че са ми дърпали пари от Скай от сметката и се обаждах и ми ги върнаха. Та вчера се прибирам от работа и гледам, нямаме интернет-това никога не ни се е случвало, аз съм с Bethere компанията от много години и никога не сме имали проблем. Та през тел.рових рових да им намеря тел., но гледам им сайта, били се продали на Скай, демек са ни прехвърлили на Скай. Отворих си мейла, който е пълен със Спам и не ползвам особедно и видях, че имам писма от Скай, че съм на тях, че ще ме чарджат и тн. Та днес цяла сутрин звъня на банката и на скай да се оправям. Пуснаха ми нета, ще видим сега тия пари как ще се прехвърлят и тн, много се ядосах. Нито писмо са ми пратили, нито нищо, някакви рекламни мейли, все едно аз съм длъжна да ги чета.
   Толумба, тези лебеди много ме кефят, как се казват да видя в нета няма ли да идват насам да идем да се похилим с прителки
   Иначе ходихме на осми март на пътуването с 5 приятелки. Много хубаво си изкарахме. Само хотела много ме издразни, беше страаашннааа мизерия. Аз от англ. хотел нямам големи изисквания, работила съм в тази сфера и им знам стандартите, но това мина всякакви граници-имаше мъжки мръсни слипове в банята  Whistling А тъпото е, че в Трип адвайзър имаха само хубави ревюта и от там се подведох. Нищо де, пак си изкарахме хубаво.

# 314
И аз съм на вълна ПР и гражданство. Аз на английския паспорт гледам като на допълнително улеснение при пътуване  Laughing Освен това искам да гласувам  Peace
Освен, изброеното по-горе какви други предимства ти дават английското гражданството, английския паспорт, ПР, национализация и тем подобни?

Общи условия

Активация на акаунт