Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 201
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • UK
Ние бяхме пред нас. Просто си говорехме преди да се прибера.

# 16
Нищо. Сръдльо. Мъжете трябва да са по lighthearted.

# 17
  • UK
Мда... Де да бяха.

# 18
  • Bristol
Ей, как няма лайк бутон тук в този форум! Много ме развеселихте в предната тема.
Борикс, не зависи от детето и да има сешоари няма да имат време да ги ползват. Джапанки никой не носи. Моята е с коса до кръста, миналата година я водиха от училище все я мислих. Предварително тренирахме в къщи поне да може да подсуши косата с хавлията хубаво. Синът като ходеше на плуване, нали ми е първо дете Wink ходех доброволка с класа  Crazy
Гледате ли Панайтикос и МУ Simple Smile Мъжът е сред публиката с английски и гръцки колеги. Гърците им купили места и на тях в гръцката агитка  Mr. Green

# 19
  Толумби отсвирвай го този, да се спасява. Айде ще те и гони, да си вози кюфтето и не се занивамай. И ако ти се извини, не му прощавай, да не си помисли, че българките сме умрели за тях  Mr. Green Майтапче  Grinning  Има си хора мазохисти, колкото повече ги тъпчат, толкова по-влюбени стават, та и тоз младеж явно е от тези, то сигурно и удоволствие му доставя  Peace

# 20
  • Варна
МГМ ще му дойде акъла в главата на младежа Hug

Дъщерята вече питала учителката, може ли да отида с тях  да и изсуша косата след плуването  Wink. Че от няколко дни все за това плуване си говорим в къщи . Учителката съвсем ясно казала  - НЕ Twisted Evil  Та не ме искат доброволка. За тези тестове за безопасност техните не се бях сетила  Whistling Остава да стискам палци да не се разболее, че моята каквато е костенурчица със сигурност няма да и стигне времето поне с хавлията да се поизсуши хубаво  Sad

# 21
  • UK
Да му идва каквото си иска, аз не съм му изтривалка, да си изкарва на мен бесовете, а после да ми се извинява, и все едно нищо не е било. Негов си е проблема, щом му е по важно да чува само каквото му харесва, тогава не може да ми е приятел. Аз си казвам нещата направо, красиви глупости не говоря...

# 22
# 23
Здравейте момичета.
От скоро пиша в сайта, но и аз съм в Обединеното кралство и по-точно в Лондон от няколко години.
Искам да ви попитам (ако някой се е сблъсквал или е чувал нещо) Имам проблем със забременяването и се чудя какво да правя. При GP-то ли трябва да ида или е по-добре в платена клиника някъде?
Ходих си до БГ предния месец и направих някои изследвания. Уж всичко от тези е наред, но и този месец нищо.
Имам направени цитонамазка, колпоскопия, микробиология и тест за хламидии. Започват да ми минават страшни мисли през главата и ви моля за съвет. Всякаква информация ще е полезна.

Малката Госпожица Мърморана, мъжете са си мъже, дори и да са ти само приятели, но един приятелски съвет - Прощавай, както би искала да прощават на теб Simple Smile

Желая ви всичко най-прекрасно, момичета.

# 24
Вярно не мога повече.  Joy Важното е, че каквото и да стане Толумбата е на топа.  hahaha

Толумби отсвирвай го този, да се спасява. Айде ще те и гони, да си вози кюфтето и не се занивамай.

# 25
Ако на някой му се пътува към Северен Уелс  мога да препоръчам фризьорка Simple Smile днес бях при нея и съм много доволна ( както и предишните пъти).  Добро е момичето, винаги взима под внимание какво искам  Simple Smile
Свидничка, уффф така да обичам шоколад . Не мога да изкарам повече от една седмица без да си взема "дозата", затова не мога да издържа дълго на нисковъглехидратенрежим.

# 26
  • UK/София

Шая, благодаря за темата!

Няколко пъти се върнах на предишната страница, но пак не разбрах за плуването.Защо момичето трябва да се прибира с мокра коса, шапки за плуване нямат ли?При нас често пращат бележки на родителите, че шапките за момичета с дълги коса са задължителни, а за останалите препоръчителни.Едва ли някое дете ще иска да си сложи шапка и те ще му откажат - не вярвам!

Толумба, аз си мислех, че поне 7-8 месеца ще изкараш в майчинство, а то свършвало. Confused

# 27
  • UK
Малката Госпожица Мърморана, мъжете са си мъже, дори и да са ти само приятели, но един приятелски съвет - Прощавай, както би искала да прощават на теб Simple Smile
Това е така, обаче в същото време искам и с мен да се държат както аз с тях, не може в същата ситуация аз да пропускам покрай ушите си разни неща, които той е казвал, а той да не може, че и да ме гони.

# 28
  • След завоя в дясно
Вярно не мога повече.  Joy Важното е, че каквото и да стане Толумбата е на топа.  hahaha

Толумби отсвирвай го този, да се спасява. Айде ще те и гони, да си вози кюфтето и не се занивамай.
Толумби взе   акъла на целия подфорум Joy

# 29
  • Варна

Няколко пъти се върнах на предишната страница, но пак не разбрах за плуването.Защо момичето трябва да се прибира с мокра коса, шапки за плуване нямат ли?При нас често пращат бележки на родителите, че шапките за момичета с дълги коса са задължителни, а за останалите препоръчителни.Едва ли някое дете ще иска да си сложи шапка и те ще му откажат - не вярвам!

Не знам защо, но нас шапката не ни спасява. Винаги като я махне е мокра косата. Хем връзвам на кок. И всичко барабар с кока е мокро. Как го прави не знам  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт