Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 205
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
Относно шапката за плуване - нашата треньорка каза, че не ги слагат, за да им останат сухи косите, а за да не им пречи косата по време на плуване. Като се гмуркат под водата косата винаги се мокри, дори и с шапка  Peace
Обаче малко неприятно е това, че не искат да им изсушават косите. На мен много ми се иска пак да я запиша на плуване и като дойдем в UK, но доста ще се притеснявам така да си ходи с мокра коса  Confused

МГМ, За съжаление някои хора не обичат да им се казва истината в очите, предпочитат да ги излъжеш, но да им кажеш нещо, което им е изгодно.
Ако все пак има начин да се помирите - направете го. Не е хубаво така набързо да зачерквате дългогодишно приятелство  Hug

# 31
coco_bear,

Само ти си знаеш дали можеш да си позволиш платената клиника.
Иначе се ходи при личния, да. Всеки локален тръст на NHS си има политика за инвитро, ако искаш такова.
Има разни изисквания като възраст, дали ще е първо дете на теб и партньора, заболявания,
признавам, не съм запозната в подробности, каквото знам от колежки.
Ако ползваш NHS нещата вървят по-бавно, минават няколко години.
В частните клиники - веднага.
Успех ти желая.

Вярно не мога повече.  Joy Важното е, че каквото и да стане Толумбата е на топа.  hahaha

Толумби отсвирвай го този, да се спасява. Айде ще те и гони, да си вози кюфтето и не се занивамай.

Нееее  Joy Ам'че аз почти още младоженка се водя..

МГМ, За съжаление някои хора не обичат да им се казва истината в очите, предпочитат да ги излъжеш, но да им кажеш нещо, което им е изгодно.

Така загубих най-добрата си приятелка преди години.
Питах я дали е сигурна, че иска да се ожени за този мъж.
Тя ми се разсърди. Как съм можела да я питам такова нещо преди сватбата.
Ами кога?!

Цяла сутрин си слушам Депеш Мод.
Ако знаех, че ще имам такова кротко бебе, щях да си купя билет да ги гледам пак в Бирмингам през януари.

# 32

Така загубих най-добрата си приятелка преди години.
Питах я дали е сигурна, че иска да се ожени за този мъж.
Тя ми се разсърди. Как съм можела да я питам такова нещо преди сватбата.
Ами кога?!

Това ми напомни за една случка от моя житейски опит ... Два-три дни има до моята сватба ... баба ми идва до мен и ми вика: "Още не е късно да се откажеш ... да знаеш, че не е срамно"  Laughing Laughing Laughing
Много и се смях на моята баба, ама аз малка си бях тогава, та я разбирам ... едва направила 21 Crazy

# 33
Вярно не мога повече.  Joy Важното е, че каквото и да стане Толумбата е на топа.  hahaha

Толумби отсвирвай го този, да се спасява. Айде ще те и гони, да си вози кюфтето и не се занивамай.

hahaha Joy Joy видях какви глупости съм писала вече като си легнах от телефона. И тъкмо щях да коментирам, че все Толумбата ни е в устата и сте ме изпреварили  Joy Да кръстим темата 50-Толумбова   Mr. Green

coco_bear иди при ДжиПи-то. От колко време опитвате, от колкото и да е, кажи минимум две години. Ще ви пуснат изследвания на двамата за начало и после ще преценят спрямо резултатите какво правите. По бавно става, но важното е нещо да се прави. Вземи си тестове за овулация и си я следи  Peace

# 34
Шу, мерси за новата тема Simple Smile
Мери, мъжът ти фен ли е на Юнайтед..? Сигурно е било мъчение за него снощи..

# 35
  • Пазарджик/Лондон
Да се запиша и аз в новата тема, че ще изпусна някой подвиг на Толумбата Joy. Е как само пет седмици майчинство още, аз имам чувството , че съвсем скоро роди Rolling Eyes.

За родителските срещи - аз имах две такива, все с детето. Учителката ласкаво се изказа за Катето, само ме питаше защо не иска да говори, ами само кима с главата ooooh!.Иначе я похвали , че чете и пише много хубаво, ама пусто говорене.....

Аз още си търся инфо за работата в болниците, ако има колежка , работеща в болница - моля да ми пише на лични, че сън не ме хваща - кой знае какво ме чака Joy. То в старческият дом ми стопяват бушоните, та в болница не знам Rolling Eyes.

Свидничка, и аз помня когато влезнах в темата за първи път, да искам инфо за Англия Hug.През доста неща минах оттогава и повечето хубави Wink.Много ми бяхте полезни тогава, както и сега Hug.

# 36
И аз казвам  нещата директно, но само ако има смисъл. Има неща които не се казват и въпроси които не се задават. Ако уважаваш близкия си, значи трябва да уважаваш избора му. Ако няма нещо много важно да се каже, по добре да се замълчи. Всеки си има глава на раменете и може сам да си преценява, понякога много ме дразнят изказвания, които освен да те наранят нямат никакъв смисъл.
Много мнения чух, когато се жених и когато заминавахме, с нищо не ми помогнаха, само ме огорчиха. По добре пожелай успех или щастие, вместо да подлагаш на съмнение взети решения.

ЦветаК тя новината не е нищо особено, но ми стана смешно, защото вчера мноого му пролича Laughing

А мъжете аз си ги изпратих сами, да си призная не ми се ходеше Whistling

# 37
Ако уважаваш близкия си, значи трябва да уважаваш избора му.

Ти си по-добра душа от мен   Grinning
Има избори, които просто не мога да приема. Може да е мой дефицит на личността, не отричам.
Страдам като при раздяла с гадже, когато съм се отдалечила от някой, защото не мога и не мога да да съм окей с негово поведение или решение, които може и да нямат нищо общо с мен, но принципно да не харесвам.

# 38
Ох, ами аз утре се канех да ходя на фризьор  Confused Съвсем ме отказахте и сега какво да пускам коса като на Рапунзел ли?

# 39
# 40
  • UK/София
Ох, ами аз утре се канех да ходя на фризьор  Confused Съвсем ме отказахте и сега какво да пускам коса като на Рапунзел ли?

Аз си нямах работа да пусна мухата за фризьора, настана хаос и паника! PartyПредлагам да пуснем петиция към Камерън за професионално усъвършенстване на английските фризьори.Той както "обича" българите, много ще ни се "зарадва".Аз се чудех защо е толкова гелосан този човек, а той сигурно има нашия проблем и с тубичка гел се опитва да скрие несъвършенствата на прическата си.
 Аз след последното подстригване тук-там си тупирам косата и слагам лак за коса, че иначе съм като Чичко - Тревичко.

Борикс, с времето ще свикнеш с много неща в Англия.Сополите, кашлицата, възпалените очи, мокрите коса и липсата на зимни обувки при децата при минусови температури няма да ти правят впечатление.Наистина никой няма да даде на дъщеря ти да си подсушава косата.При сина ми има награда на този, който се облече пръв.Той постоянно се прибира с тази пуста награда и хавлията за бърсане е идеално суха.Мърморих, мърморих, но се примирих.......а те вървят около 15 минути пеша до басейна.

# 41
  • Варна
Записвам се да си ви следя.
Благодаря за новата тема.
На мен ми е много полезна темата, всички сте много отзивчиви, радвам се на добрия тон.  bouquet  bouquet
А  последните истории много ме развеселиха. Wink
Лек ден момичета.  bouquet

# 42
  • На острова
И аз да се запиша.

Голям смях, верно. И аз съм си мислила по въпроса с фризьорите - в БГ си ходя при фризьорката от 7-8-9 г. Точно преди да идваме за насам си викам я да кръцна сериозно косата, че да има мегдан накъде да расте. Обаче всичко беше много на тагадък, звънях и в последния момент, не можа да ме вземе и викам, ми ще отида до салона за блока. Епик фейл, като излязох директно и хвърлих визитката в кофата за боклук. Исках да ми вземе поне 4-5 пръста от дължината, тя ми взе 0.01 мм. За пръв път попадам на такъв екземпляр. И сега косата си ми расте, ще стана една Рапунцел и толкова.

При мен какво, търся си усилено работа, звънят ми, вече почнах да ходя и по интервюта за volunteer.  То и за там големи интервюта, голямо нещо. Ноо, знам че ще излезе нещо някога. Вяра да имаме. И мъжо да е жив и здрав, за да работи  Hug

# 43
  • Варна
Биляна опитвам се да свикна. По принцип съм за каляването, но когато децата са здрави. И всичко става постепенно. А моите каквито са кекави и като знам в БГ как ги пазех тук ми идва всичко в повече  Hug Топлихме крачета, пием чай тази вечер и се опитваме да излекуваме хремата, че направо и е разранено нослето  Whistling

# 44
Благодаря за темата   bouquet
Много ме радвате като ви чета  Hug
Скоро ми предстои раждане и се надявам да имам само хубави работи за разказване.

Общи условия

Активация на акаунт