Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 282
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Лондон
Да, добре дошли на всички Simple Smile

Моето дете беше имало страхотен ден в училище, с кула от 50 cup cakes за двата класа... Получи и много хубави подаръци Simple Smile мерси още веднъж за пожеланията...

Swidni4ka, ти си ми за пример в много отношения Hug

Radina, бих казала да смените билета за такъв с отворена дата, всичко друго ще ви излезе по-скъпо. Тези пари ще се стопят като английски сняг... Ако не си виждала, той просто изчезва за няколко часа...

Severinka, аз не знам начин, освен да имаш дебитна карта от сметката му и той да я захранва, а ти да теглиш пари в БГ... Или чрез познати, които пътуват и ти ги донесат в брой... Може някой друг да е открил и по-умен начин Confused

# 151
  • UK

Swidni4ka, ти си ми за пример в много отношения Hug

А мерси  Heart Eyes , ама това в каква връзка?  Simple Smile Heart Eyes

# 152
svidni4ka аз съм в Handsworth.
Severinka довеера ще питам мъжа ми как ми пращаше пари на моята сметка,като си бях в Бг,без такси и ще ти пиша.

# 153
  • Оптимист по принуда
Извинете, че се включвам от нищото. Относно превеждането на пари, ако имате Paypal,ще си прехвърляте в сметките без проблем и такси.
Хубав ден  bouquet

# 154
Всички носят букати, винаги съм се прибирала с много цветя  Heart Eyes

Ще ме помислите за луда, но аз дори и това с многото цветя не го обичам.
Първо, докато разпределя всичко по вази..после няма начин, просто няма начин, да не обърна някоя
и то, разбира се, тази в най-голяма близост до нещо важно..след това почват да завяхват тия цветя и трябва да се попочистват..и на края-няма по-гадно нещо от миенето на ваза с изгнили цветя
(нали се подразбира, че ми е отнело поне седмица, докато се наканя да изхвърля и измия)
Баси и зора за едните китки. Там шоколад, вечеря, дори с един чифт нови обувки мъжът може да се отсрами при мен..
 Laughing

# 155
Всички носят букати, винаги съм се прибирала с много цветя  Heart Eyes

Ще ме помислите за луда, но аз дори и това с многото цветя не го обичам.
Първо, докато разпределя всичко по вази..после няма начин, просто няма начин, да не обърна някоя
и то, разбира се, тази в най-голяма близост до нещо важно..след това почват да завяхват тия цветя и трябва да се попочистват..и на края-няма по-гадно нещо от миенето на ваза с изгнили цветя
(нали се подразбира, че ми е отнело поне седмица, докато се наканя да изхвърля и измия)
Баси и зора за едните китки. Там шоколад, вечеря, дори с един чифт нови обувки мъжът може да се отсрами при мен..
 Laughing
ейй мнго я мразя тая част с вазите и аз.пфуу

# 156
  • UK
Мушморок само на 7 мили си ми, аз съм в Cradley Heath. Може да организираме някое кафе  Heart Eyes
 Вазите наистина миришат кофти, ама ще го преживея само да има кой цветя да подарява  Joy
 А иначе и аз на обувки повече ще се зарадвам  Whistling Joy

# 157
  • Лондон
Svidni4ka, основно въздишам по това как продължаваш да спортувам и не се оплакваш, че нямаш време... Ето и това с цветята не е лоша идея Simple Smile или обувки...

# 158

Вазите наистина миришат кофти, ама ще го преживея само да има кой цветя да подарява  Joy

Искай с цветята и домашна помощница, да поддържа вазите!
Няма се даваме за един карамфил  Crossing Arms

# 159
  • UK
На мен толкова рядко са ми подарявали цветя, че се радвам винаги, ама си спомням на моя бал баба ми дойде в деня след нейния бал с последния й клас и домъкна буквално една кола цветя. Тя се пенсионираше след този бал и сигурно цялото училище се беше изредило с по един букет, бяхме като цветарски магазин. Simple Smile

Шефката е на 30тина години, не знам точно колко, ама просто си е такава, какво да я правя. Simple Smile Чакам днес и утре да видя какво ще се случва с нейната работа, дали ще работи 4 дни (което значи 5 за мен) или 5, което значи 6 за мен, и после ще видим какво ще правя. Ще го измисля. Благодаря ви, че ми търпите мрънкането. Simple Smile

# 160
  • UK
Svidni4ka, основно въздишам по това как продължаваш да спортувам и не се оплакваш, че нямаш време... Ето и това с цветята не е лоша идея Simple Smile или обувки...
Спортът ми е на мен като чашата вино вечер за някои хора. А за имането/нямането на време изобщо не е моя заслуга, защото при мен има кой да помага с детето, нали знаеш  Heart Eyes Така че никакъв герой не съм аз  Confused
 Аз се възхищавам на майките, които си гледат сами децата  Peace
Толумби за един карамфил няа' се даваме много ясно  Joy Ама ако дойде принцът, пък конят му не е бял, а шарен, няма да го върна (принца, не коня)  Joy

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 14:43 от svidni4ka

# 161
Здравейте , присъединявам се да ви чета тъй като това лято май ще го прекараме в Англия.Около средата на май месец заминаваме и ще останем поне до Октомври.Ще се в Hinckley ,което било близо до Бирмингам.Ровя се из нета за детски градини или плейгрупс за малкиш който ще е на 2 и половина тогава.
Ето сетих се и въпрос- в тези плей групи сами ли остажшме децата или трябва да сме с тях???

# 162
  • След завоя в дясно
Вазите най-добре  се мият в съдомиялната Laughing
Цветя обичам с повод и без повод, да си призная често ме изненадват и без повод Heart Eyes
Аз чаша вино не заменям за фитнес.. забрави Mr. Green  In vino veritas
Severinka това го ползват/ рекламират много в  facebook http://www.opaltransfer.com/en/state/AC:-1.1285669119/AA:navID.56/ погледни ги, аз лично не съм ги ползвала нямам отзиви.
Virgin днес цял ден ми скапват нета, не мога да работя и затова  ще се отдам на форумстване.
villygdr  обикновено оставаш с тях, ако го запишеш на детска градина може, но излиза доста скъпо, то си зависи и от района

# 163
Благодаря за отговора. Да градините са скъпи по около 40-50 ,паунда на ден.А вие какво ги правите малките деца тогава? ??.Аз най вероятно няма да работя и ще го гледам но ми се иска да се събура с деца, да се занимава и бай вече да свиква с езика

# 164
Плей групи, познати другарчета, паркове, ферми..

Ама ако дойде принцът, пък конят му не е бял, а шарен, няма да го върна (принца, не коня)  Joy

О, принца ти го давам, коня за мен!

Общи условия

Активация на акаунт