Великобритания - тема 50 Пролетна

• 49 305
  • 745
  •   1
Отговори
# 165
svidni4ka ще си паснем с теб усещам.И двете против вази и фенки на обувките....хубаво е да срещнеш сродни души  Mr. Green за каже съм навита по всяко време освен между 14:30 и 15:30часа че тогава прибирам чавето от училище. Иначе за кафета,винце,обиколки и всякакви айляшки дейности съм абсолютно на линия.
Ell и аз не класирам спорта преди алкохола....ако ни чуе някой ще каже тука се събраха само алкажи Grinning
А колкото до подаряването на цветя още преди няколко години моя мъж абдикира от темата с мазното изречение-жена немога да избера и да ти подаря цвете,защото няма по-хубаво от теб,и гейм оувър. Simple Smile
Па вие тука кви принцове кви пет лева...те в днешно време едни принцове....те конете по-убави от тях Crazy

# 166
Всички носят букати, винаги съм се прибирала с много цветя  Heart Eyes

Ще ме помислите за луда, но аз дори и това с многото цветя не го обичам.

Ми то ти го казаха хората, никаква даскалица не си, ама ти не та не...Каква даскалица си, цветя да не обичаш  Mr. Green  Hug

Аз обичам цветя, обичам всичко, щом е подарък. Важене е жеста, ако ще да е откъснато от градината и увито във вестник, важно е, че някой се е сетил да го направи за мен. Ама не ми се случва много де  Crossing Arms Crossing Arms

# 167
Харесвам 8 март. За мен този празник ме изпълва с много топли чувства и спомени  Heart Eyes
Много сте скромни, че те обувките вървят с  красив букет цветя  Mr. Green

# 168
Miss Fine,

Ти спокоро получи такъв подарък, че аз се размазах от кеф! Безценно видео  Heart Eyes

Ми то ти го казаха хората, никаква даскалица не си, ама ти не та не...Каква даскалица си, цветя да не обичаш  Mr. Green  Hug

Ха-ха, така е, в БГ не ми хареса да учителствам, то с тия цветя  Laughing
Виж тук..събирам по една камара бонбони и бисквитиери и се сърдя, ако се повтарят.
Нареждам си ги на кула и една по една си ги изяждам през ваканцията. Туй с цветя може ли?! Не може!

# 169
zlatnata tolumba  newsm20
Много ме разсмя Simple Smile)

# 170
 Joy Ааа аз съм виждала по телевизията как и цветята ги ядат    Crazy Joy
Но и аз предпочитам да похапвам бонбони  Laughing Sunglasses

# 171
Miss Fine,

Ти спокоро получи такъв подарък, че аз се размазах от кеф! Безценно видео  Heart Eyes

Ми то ти го казаха хората, никаква даскалица не си, ама ти не та не...Каква даскалица си, цветя да не обичаш  Mr. Green  Hug

Ха-ха, така е, в БГ не ми хареса да учителствам, то с тия цветя  Laughing
Виж тук..събирам по една камара бонбони и бисквитиери и се сърдя, ако се повтарят.
Нареждам си ги на кула и една по една си ги изяждам през ваканцията. Туй с цветя може ли?! Не може!
   Кажи им за Великденската ваканция, че цветя и бонбони не пиеш, пък ние после ще помагаме с рециклирането на бутилките  Mr. Green И да се повтарят, няма да се сърдим, ама хич!

# 172
Oбичам си ги цветята и това е! Но наистина, чифта  обувки си върви с цветя. На мен обувките ми дойдоха вчера, ама цветята са от миналата седмица Laughing
Едно време в работа шефа беше купил цял камион саксии за осми март. А на последната работа кабинката на охраната беше пълна с кофи с рози и подаряваха на всяка дама, а колегите спретнаха страхотна трапеза.

Аз днес бях пак с малчовците. Връчиха ми 8 и ме пуснаха да пресичаме на светофари и пешеходни пътеки. Яна беше супер доволна, но да си призная след това имах нужда от сън Tired.

# 173
Кажи им за Великденската ваканция, че цветя и бонбони не пиеш, пък ние после ще помагаме с рециклирането на бутилките  Mr. Green И да се повтарят, няма да се сърдим, ама хич!

Остави, тази година и бонбони няма да има.
Като се върна и само за Филип ще ми подаряват.
Не стига, че ми открадна Коледните подаръци  Cry Laughing

# 174
Нещо по темата с принцовете и конете.  Wink

Въпреки грешката е забавно. Simple Smile

# 175
Като нестават принцовете минаваме на крале,кво ще го мислим толкова Wink

# 176
Здравейте, имам един кратък въпрос към майките, чиито деца са или са били Year5.

Дъщеря ми от 2 месеца ходи в Уелс на училище, през ваканцията помолихме учителката да ни даде материали по математика за в къщи. Това което установих, е че детето е объркано по математика. Прилагат методи на умножение и деление, които са много по-различни от тези, които учиха в Бг училище. Получават се пропуски, които я затрудняват.

Някой може ли да ми помогне с информация, как мога да се информирам за етапите, и уроците по математика за Year5. Има ли разлика в материалът, който учат в Уелс, и този в УК.
Ползвали ли сте помощни материали, като учебници за в къщи. Такива, които да се купуват за в къщи. Мисля да купя учебник, или нещо като помагало.   Ако някой може да ми препоръча. Praynig

Ние сме в Северен Уелс и малкият ми син е година 5. Много съм доволна от учебниците Maths on Target , year 5 на Stephen Pearce. Купила съм и книжката с отговорите и работим по тях в къщи. Знач че ги ползват в неговото училище, когато им дават домашна. Може да ги намериш в eBay. По принцип тук децата са по-напред с преподавания материал по математика и колкото по-горен е класът, толкова по-голяма е разликата. Имай предвид че терминологията на английски е много специфична и това обърква допълнително детето, защото не може да разбере напълно обяснението на учителя. Това важи особено за задачите с думи Sad

Аз пък харесвам 8 март Simple Smile половинката е англичанин, но знае за това как празнуваме на този ден в Бг и винаги ми купува цветя и картичка - отиват тримата с хлапетата и заедно ми избират. Става ми мило, не мога да си кривя душата.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 02:12 от golden

# 177
Severinka, с PayPal
Комисионните са срамно ниски в сравнение с банковите.

# 178
  • UK
Шая ти само със сън си се разминала, на мен щеше да ми трябва сесия с психиатър след такова преживяване  Laughing
 То хубус т'ва с бонбоните и бутилките, ама всичко се лепи на д-то после  ooooh!
 Мушморок аз работя full time и обикновено свършвам м/у 4 и 6 следобеда, но понякога откарвам и до 7:30, така че ще е някой уикенд. В петък почивам, но тогава и аз съм на school run  Peace
 Голден браво на твоята половинка, че е запомнил, че 8-ми март за теб е важен
 Аз цветя си купих миналия петък, едни лаленца и така им се радвам  Crazy И обувки си купих, златни  Laughing Остава да им намеря рокля за другарче и съм готова за априлския Нотингам  Party

# 179
Надявам се да съм полезна на мамите, на които им предстои да отидат в Англия и пускам линк към сайт, който прави сравнение на ваксините в избрани държави по имунизационния им календар.

http://vaccine-schedule.ecdc.europa.eu/Pages/Scheduler.aspx

А по-късно ще пусна и един линк (само да го изнамеря), който сравнява стандарта на живот в различни държави. Ние по него се ориентирахме какъв доход би ни бил необходим за Англия, ако искаме да си позволяваме същите неща като в БГ. Пишем си доходите тук и то показва по пера какъв доход би ти бил нужен, за да живееш в Англия (примерно). Много полезно.

ето го и линка: http://www.numbeo.com/cost-of-living/comparison.jsp

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 09:16 от isolda1

Общи условия

Активация на акаунт