За и против къпането на новородени

• 19 417
  • 147
  •   1
Отговори
# 120
Пъпа не е проблем за всекидневно къпане при добро желание.
А сега моят опит. В началото не сме я къпали всеки ден, защото много ревеше. После почнахме всеки ден с косата. После косата мина веднъж седмично и мие дупето. Много рядко ползвам шампоан. Мажем след всяко къпане с бебешко олио

# 121
Слагате ли сол във ваната

# 122
#Cussing out
Тук вече се чудя да рева или да се смея. Нищо не слагам, нито сол, нито яйца, нито кърма!

# 123

Боже, опази!
Ама ти сериозно ли питаш?

# 124
Нищо не слагам,просто ми беше интересно дали другите го правят

# 125
  • София
С каква цел?

# 126
Да подчертая, че не съм слагала и никога няма да позволя подобно нещо, но майка ми каза, че се слагало морска сол във ваната, като настине бебето, като едно време ни караха да си киснем краката в леген с морска сол. И аз така  bowuu smile3516

# 127
Да подчертая, че не съм слагала и никога няма да позволя подобно нещо, но майка ми каза, че се слагало морска сол във ваната, като настине бебето, като едно време ни караха да си киснем краката в леген с морска сол. И аз така  bowuu smile3516
hahaha
Защо не сложиш във твоята вана морска сол?

# 128
Подчертах, че не съм слагала и няма да сложа. Някой беше питал с каква цел, аз обясних.  Naughty

# 129
  • София
Едно е крака на голямо дете/възрастен, друго е бебе, че и цялото.

# 130
Детето не е малък възрастен, много ви се моля!
Което е ОК за теб, не е непременно добре и за него.
С тази нежна бебешка кожа, само сол му липсва.

# 131
Да, цял пакет. После поръсвам с мерудия.

# 132
hahaha hahaha Joy Joy
Съжалявам не можах да се сдържа

# 133

И аз тъй.. Два картофа, малко праз, и загрявам бебето до 90 градуса.. Покриваш с фолио и печеш..

Мани майтапа, в една отчетна бяха пуснали статия за провредено от сол бебенце.. Намери се мама, дето под тая точно статия да обяви гордо, че нейното си го осолява, и второто пак щяла.. Не знаела защо, ама щяла..  Sick

# 134
  • София
Е как да не знае бе, да не се поти и мирише като порасне...

Общи условия

Активация на акаунт