Бунгала в Ахтопол 2014 г.

• 139 278
  • 688
  •   2
Отговори
# 510
Винаги съм резервирала през април - май,  винаги е имало места, че даже и конкретни бунгала съм си избирала. Хора, недейте да резервирате през януари, ще се вземат за голяма работа с мизерните си бунгала и ще вземат да надуят цените  Mr. Green .

# 511
  • София
Винаги съм резервирала през април - май,  винаги е имало места, че даже и конкретни бунгала съм си избирала. Хора, недейте да резервирате през януари, ще се вземат за голяма работа с мизерните си бунгала и ще вземат да надуят цените  Mr. Green .

Hug ок.права си. Mr. Green тогава ми каза собственика , че началото на годината се резервира.

# 512

Хахах вярно е! Simple Smile Най добре до последно да се правим на незаинтересовани  Laughing

В "Далас" Поморие се резервира много рано (януари - февруари), преди време пък две години поред не успях да се добера до "Витоша (1)" в Китен, все като звънна вече няма места. За базите в Ахтопол не знам, просто предположих че и тук хубавите места свършват бързо.

Kиkи ще ти бъда благодарна, ако не те притеснява да го пуснеш пак  bouquet

# 513
Нека разкажа и аз за Ахтопол.....миналото лято ходихме за първи път във Вестони ... нямаше места, но някой се беше обадил да откаже бунгало за трима възрастни два часа преди аз да се обадя и така станаха нещата ...чист късмет...Впечатленията ми: супер е това, че слизаш на плажа за 3 минути ....супер е че си в голям двор и децата могат да тичат и да играят необезпокоявани от хвърчащи коли наоколо докато ти пиеш сокче на верандичката и само  хвърляш по едно око дали  са наблизо.... беше спокойно ...нито дискотеки сме чули нито лаещи кучета въпреки, че беше пълно с любимци...за хапване готвено има дори съжалих, че съм повлекла скари и такива глупости... повече няма да нося такива неща само една кафеварка за мъж ми сутрин да си пие кафенце...ходихме август в най-натовареното време и свободната зона беше прилично свободна ... никой не ми е хвърлял пясък по главата...а платените чадъри бяха направо празни ...5 лева са ...спасителите бяха постоянно нащрек без разсейване с разни мацки около тях....морето прекрасно за малки деца ...равно и нито много плитко нито дълбоко ...още доста прекрасни неща мога да изредя ....факта, че преди нова година съм си запазила бунгало пак същият номер за идващото лято говори доста....Лошото, което не ми хареса е, че се ходи до града през едни стръмни и прашни калдъръми станахме на нищо докато стигнем градчето....на връщане пълна тъмница едва се прибрахме ....малкият ни син си изпожули краката ...тази година взимам 2 фенерчета .... hahaha ....и за някои хора Ахтопол може да се стори скучен, но ние това търсим малко повече тишина и спокойствие от по-големите курорти ....това е с няколко изречения ....

# 514
 Сокче на верандата, да бе  Joy
Тъй, тъй, вдигайте им акциите, що въобще сте чакали до нова година? Трябвало е още като сте си тръгвали да си резервирате за догодина Joy
Ако вдигнат цените мизерниците, ще знам къде е причината, ще се вземат за незаменими  Twisted Evil
Хубаво сме се ориентирали да ходим към края на сезона, че като гледам за баш активния не мо'ем 'се уредим hahaha  hahaha

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 13:06 от Ензим®

# 515
 Незнам защо се ядосваш толкова, но от почиващите заедно с нас почти всички казаха, че си резервират бунгала веднага на момента за следващото лято ....и друго уточнение казаха, че от 7 години цените са едни и същи с разлика от лев или два ....нали се сещаш, че там се ходи на бунгала, защото излиза по-евтино и управителите на тези бази го знаят много добре...в момента, в който цените  се повишат автоматично летуващите ще се пренасочат към други места .....

Сокче на верандата, да бе  Joy
Тъй, тъй, вдигайте им акциите, що въобще сте чакали до нова година? Трябвало е още като сте си тръгвали да си резервирате за догодина Joy
Ако вдигнат цените мизерниците, ще знам къде е причината, ще се вземат за незаменими  Twisted Evil
Хубаво сме се ориентирали да ходим към края на сезона, че като гледам за баш активния не мо'ем 'се уредим hahaha  hahaha

# 516
Да, точно така си е! Там цените са си на едни много прилични нива от поне 10 години и дано и занапред остане така. Аз не съм резервирал толкова рано, а 1 седмица преди да отида и винаги намирам свободни места, но нямам претенции към луксове, удобства и тем подобни. Освен това, в Ахтопол, както и по южното черноморие е най-прекрасно именно към края на август и началото на септември, а тогава и цените почват да се снижават допълнително.

# 517
Здравейте и ние резервирахме за бунгала Вестони,дадоха ни номер 23 бунгало някой има ли представа дали се вижда площадката и на хубаво място ли се намира самото бунгало Praynig

# 518
Мисля, че детската площадка не се вижда от 23-то бунгало, близо до площадката са малките номера. Трябвало е изрично да искате бунгало в близост до площадката, особено като толкова рано резервирате Peace . Обадете се и помолете да ви го сменят, ако е важно. Peace
Знам как е с малки деца, в "Силистар" резервирахме все бунгало до самата площадка.  Hug
Сега синът ми е по-голям, но пак предпочитам да го виждам къде е, де. Grinning

# 519
Здравейте и ние резервирахме за бунгала Вестони,дадоха ни номер 23 бунгало някой има ли представа дали се вижда площадката и на хубаво място ли се намира самото бунгало Praynig

Здравей....ние бяхме и пак сме резервирали там в бунгало 18 ....пред нас имаше само един ред бунгала до детската площадка ....и разстоянията между бунгалата не е голямо, даже бих казала, че са доста нагъчкани .... предполагам, че 23 е близо .... но дали има гледка точно на детската площадка незнам ....

# 520
Много благодаря,казаха,че нямат свободни,а как е в силистар същите условия ли са?

# 521
бунгалата в два реда ли са

# 522
Много благодаря,казаха,че нямат свободни,а как е в силистар същите условия ли са?

Моя колежка лятото бяха в Силистар, защото във Вестони нямаше места, а пък там им бяха приятелите и каза, че Вестони са доста по-добре, но всеки си има лично мнение де ....

# 523
Кое във "Вестони" е доста по-добре? Същата работа - стари мебели от соц. време, тук-там изтърбушени матраци, преди време всичките бунгала бяха на "Вестони" .
Бунгалата не са два реда, много повече са.

# 524
Много ме притеснява това 23-то бунгало да не е забутано навътре някой дали си спомня които е бил там Cry

Общи условия

Активация на акаунт