Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 560
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 500
  • Варна
Хората са казали - Опознай квартала, за да го обикнеш  Wink

Зълва ми от скоро живее във Владиславово и все повече ми харесва, макар и лично аз ако имам избор, не бих си купила там. Пък имам чувството, че Аспарухово е все по- търсен и цените се покачват там.

# 1 501
  • Варна
Като стана въпрос за Аспарухово, имам доста приятелки там и винаги са се оплаквали от редовното спиране на водата Crazy Инъче си имат хубав парк, плаж, а разстоянието до центъра на Варна е един мост  Wink

# 1 502
Като стана въпрос за Аспарухово, имам доста приятелки там и винаги са се оплаквали от редовното спиране на водата Crazy Инъче си имат хубав парк, плаж, а разстоянието до центъра на Варна е един мост  Wink
Виница същата работа.

# 1 503
В голяма чуденка съм. Не знам аз ли нещо не съм в ред или продавачите не са. Продавам един апартамент, който е на супер място, в стара сграда, но апартаментът е ремонтиран наскоро, обзаведен, абе хубав е. Всички, които го видят го харесват. Че масово обикалят без да имат пари, едно на ръка. Обаче масово тези, които имат искат отстъпки от порядъка на 20 и нагоре процента от цената.  Crazy Само една рускиня каза, че й е скъпо и изобщо не се пазареше, но после разбрах, че брокерите надули цената с 15 000. Аз знаех, че са прибавили нещо, защото ми казаха да не говоря за цена, но те май се оляха.
Идея нямам при такава ситуация как се продава.  ooooh!

# 1 504
Как така ще позволиш на брокера да надува цената? Казваш си директно на купувача колко искаш като ти дойде на оглед и това е.

# 1 505
Как така ще позволиш на брокера да надува цената? Казваш си директно на купувача колко искаш като ти дойде на оглед и това е.

Изобщо не са ме питали. Е, като са ми казали да мълча, ако преценя че може да се работи с тези брокери, мълча. Нямам нищо против да вземат някакви пари над предвиденото ако могат. Те ако става въпрос всичките си надуха цената с колкото искат още от началото. Аз си пусках обяви, те ми звъняха и на свой ред го рекламираха с по-висока цена. По-лошото е, че всичките цени са различни. Позволих само на една агенция да направят снимки и те го рекламираха с моята цена, други обаче крадяха снимки от тях, махаха водни знаци и си ги слагаха в техните обяви.  Crazy Има едни, които даже го рекламират със снимки от друг апартамент, затова пък са написали, че имат ексклузивни права. От всичките галимации всъщност спират продажбата или поне със сигурност я забавят. Аз ако съм купувач и този апартамент го видя с пет различни цени ще си помисля, че има нещо нередно или че е фалшива обява. Всъщност като видях последните тенденции в брокерството, като нищо половината обяви да са фалшиви.

# 1 506
Аз пък вчера гледах един имот с учудващо ниска цена за района.
http://www.imot.bg/pcgi/printdet.cgi
Че и освободен от данък сгради.Не мога да разбера какъв е проблема,собственика каза че всичко е ок просто искал бързо да продаде.
Агенцията леко нагли,за сделка под 30 000 евро си искат 1000е комисионни,какво стана с добрите стари 3%...?

В същата сграда се продават общо 3 имота. Rolling Eyes
Ето и от собственик
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1g130976444930583
Има нещо гнило, но не мога да разбера newsm78

Идея нямам при такава ситуация как се продава.  ooooh!
Пробваш без брокери,няма такова племе.Вече не издържам и се отказвам,и без това заминавам скоро.Ще инвестирам зимата.Брокерите ме отказаха.Сигурно съм видяла 15-20 имота за 2 месеца с един брокер не си паснах,толкова лъжи и измислици.Гнусна работа.Последната смешка която чух е че съм можела да впиша в нот акт каквото аз пожелая...да,точно. ooooh!

# 1 507
Пробваш без брокери,няма такова племе.

Съотношението клиенти, които идват със/без брокери е поне 15:1. Аз го рекламирам в един вестник и един сайт, 90% от обажданията са на брокери. От тях поне половината ги режа, защото ме дразнят с настояването да идват да правят снимки, да им кажа адреса, да им покажа нотариалния акт и т.н. На други съм го описвала, на трети съм го показвала. Нямам против да платя комисионна ако докарат клиенти, защото те рекламират на много повече места. Само че те даже не знаят как да си вземат комисионната или са прекалено алчни.
Днес един брокер цял ден ме убеждава да намаля за конкретен клиент с много. Ами не искам да намаля с много, защо да го правя. Преди малко се обади за последно за да отида и да покажа още веднъж апартамента на клиента, който иска да намалям. Питах го дали сме се разбрали за цена, че да показвам отново, мънка ми там. Абе гледат да стане, обаче и те не знаят как може да стане. Купувачите и те като почнат "Ама аз имам парите." Еми аз имам имота.

# 1 508
По принцип който търси, гледа в имот. бг, и още едно две места.Спокойно можеш да го пуснеш от собственик, в сайта е възможно с една регистрация.От там се намират клиенти,ти поне си юрист,не ти е тъмна Индия както на повечето собственици. Laughing
Ако е удобно за какъв ап говорим?Че ми стана любопитно.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 14:46 от So Lucky*

# 1 509
По принцип който търси гледа в имот бг и още едно две места.Спокойно можеш да го пуснеш от собственик в сайта е възможно с една регистрация.От там се намират клиенти,ти поне си юрист,не ти е тъмна Индия както на повечето собственици. Laughing
Ако е удобно за какъв ап говорим?Че ми стана любопитно.

Пуснала съм го там, знам че най-много се чете. Само че обажданията са почти само от брокери. Много рядко частно лице. Брокерите по цял ден това правят, звънят. За сделката не ми трябва помощ, сделки правя на сън.  Laughing Само че имам чувство, че купувачите предпочитат през агенции, защото мислят, че някаква гаранция имат така, а то дръжки имат.
На ЛС ще ти пиша, че да не стане като безплатна обява.

Последна редакция: чт, 08 май 2014, 14:52 от Анонимен

# 1 510
Добре,мерси. Peace
Аз като купувач не предпочитам с агенция, по скоро те са обсебили пазара, и за това са неизбежни.Самите брокери не вършат работа,задълженията им са до сделката и общо взето следят чистота, нещо което може да свърши един адвокат срещу 200-300 лева, а не 3% от пазарната цена.
Знам,че 90% от обажданията са от брокери, но може и на клиент да се попадне, защо не.Аз наскоро уцелих един продавач, точно на първия ден от публикуването на обявата,имота не ми допадна, иначе щяхме да се разберем с човека и да спестим бисери и пари. Laughing

# 1 511

Ето и от собственик

евтино ли е това  Rolling Eyes 34 000Е за няколко оранжерийни прозореца и чиста площ на малък гараж, но не става и за гараж
Скрит текст:
другата не ми се отваря, дава грешка

# 1 512

Ето и от собственик

евтино ли е това  Rolling Eyes 34 000Е за няколко оранжерийни прозореца и чиста площ на малък гараж, но не става и за гараж
Оффф

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b139868504372669

ето това гледах.
Посоченото е друг имот в сградата продава се от собсвеник. Rolling Eyes

# 1 513
На хубаво място е сградата, много е спокойно и не е тъмно и тясно като някои други части на Гръцката махала. Но не знам дали има акт 16 тази сграда. Ако има е добре според мене. Но може и нещо със статута да има и/или някакви неразбории за общи части, поддръжка и т.н. Защото си е евтино и то прекалено. Знам кого да питам днес следобед.

# 1 514
По мое скромно мнение за да е освободен от данъци един имот няма акт 16  Mr. Green и няма тенденции нивгаш да вземе.. Другия вариант е това да се води ателие и продаващия да си мисли, че няма данъци.. ама има и то по-големи от на апартамент  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт