Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 526
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 515
Сградата е  актувана 2012-та.Има акт 16.Евреите са оправили нещата.
Паметник на културата е, и е освободена от данък сгради.
Имотът е със статут на офис,всичко е офиси.Тока е на две тарифи, но промишлен.Имало и живущи.

Чек,много ще съм ти благодарна ако проучиш и споделиш с мен. Praynig

# 1 516
Доколкото знам, ако не е със статут апартамент банките трудно отпускат кредит, тоест купувача трябва да е с кеш. Не знам и дали нямаше някакви ограничения, както с гаражите, за ползване по предназначение newsm78

# 1 517
Доколкото знам, ако не е със статут апартамент банките трудно отпускат кредит, тоест купувача трябва да е с кеш. Не знам и дали нямаше някакви ограничения, както с гаражите, за ползване по предназначение newsm78
Добре, че с банки не ми се налага да се занимавам,като знам и там какви са пипкави.
Ползването трябва да си е по предназначение разбира се, най малкото съседите могат да подадт оплакване.

# 1 518
Имам предвид, че това може да обяснява ниската цена. Не знам и факта че е паметник на културата ограничава ли ползването.

# 1 519
  • Варна
Не знам и факта че е паметник на културата ограничава ли ползването.

Май не може да си правиш каквито ти скимне архитектурни промени.

# 1 520
Не може да се нарушава архитектурната цялост на фасадата. Laughing
Не може да се остъкляват тераси... Laughing да се приобщават... Laughing
Не може и да се събаря. Mr. Green

# 1 521
  • Варна
Няма квартал във Варна дето да не е налазен от цигани, да знаеш. С каруците са супер мобилни. А владиславовските цигани са малко по култивирани от тия в Максуда.
За транпорта -или се прибираш до 22ч или купонясваш до зори и хващаш първия сутрешен автобус.  Laughing Laughing  А и след една определена възраст вечерните излизания се свеждат до минимум, така че това не би трябвало да е основен критерий. Другия вариант е Аспарухово-евтини апартаменти, близо до центъра, имат си плаж и хубав парк, приятно кварталче. Е, без цигани няма как, но както писах-те са навсякъде.
О Не! Има квартал без цигани! Най-доброто място за живеене е кв. Чайка! А за семейство с малко дете е .... Уникално! За 7 години там не съм видяла циганин! За съжаление бяхме под наем. Купихме си къща, но мечтата ми е да си имам апартамент там. И ако някой каже много баби и т.н. Аз мога да допълня и е пълно с млади! Аз бях в нова кооперация до пазарчето. В нашия блок имахме само един дядо. Другите бяха млади семейства с деца.

# 1 522
  • Варна
Няма квартал във Варна дето да не е налазен от цигани, да знаеш. С каруците са супер мобилни. А владиславовските цигани са малко по култивирани от тия в Максуда.
За транпорта -или се прибираш до 22ч или купонясваш до зори и хващаш първия сутрешен автобус.  Laughing Laughing  А и след една определена възраст вечерните излизания се свеждат до минимум, така че това не би трябвало да е основен критерий. Другия вариант е Аспарухово-евтини апартаменти, близо до центъра, имат си плаж и хубав парк, приятно кварталче. Е, без цигани няма как, но както писах-те са навсякъде.
О Не! Има квартал без цигани! Най-доброто място за живеене е кв. Чайка! А за семейство с малко дете е .... Уникално! За 7 години там не съм видяла циганин! За съжаление бяхме под наем. Купихме си къща, но мечтата ми е да си имам апартамент там. И ако някой каже много баби и т.н. Аз мога да допълня и е пълно с млади! Аз бях в нова кооперация до пазарчето. В нашия блок имахме само един дядо. Другите бяха млади семейства с деца.

Аз пък само за 5 години и то само по време на междучасията в гимназията, нерядко съм виждала разни неприятни миризливковци да ровят по кофите или да спят под терасите на панелките. Не ги знам цигани ли са, какви са, но са много неприятна гледка.

# 1 523
Циганите не живеят навсякъде, но много ясно, че обикалят навсякъде.

# 1 524
Сигурно не е приятно съжителството със мургавите събратя,но както вече писах трябва да се свиква с тях.Те имат бъдеще.По официални данни на всяко родено българче се ражда и едно ромче.А до 2050г те твърдо ще са повече от нас.
http://www.dobrichutre.bg/2013/10/13/189562-uzhas_edva_40_ot_pur … te_sa_bulgarcheta
Българките не раждат,поне не тук.

# 1 525
  • Варна
Циганите не живеят навсякъде, но много ясно, че обикалят навсякъде.

И каква е разликата? След като така или иначе ми се налага да ги виждам и да се гнуся от битието им? Обикаляйки са ми много по-гадни, от колкото прибрани на скрито в домовете си, където и да са те.

# 1 526
Абе едно е да минат около вас, друго е да живеят до вас.

# 1 527
  • Варна
Абе едно е да минат около вас, друго е да живеят до вас.

И как познаваш в кой апартамент кой живее? Освен ако не е в центъра на Максуда? Има разни фрапантни порутени имоти, разбира се, с невероятна смрад около тях и проснати чаршафи на дупки по терасите, ама за жалост и някои българи така живеят.

# 1 528
Оф, Диди, хайде стига глупости.

# 1 529
  • Варна
Кое му е глупости-то?  newsm78
Циганите са навсякъде, независимо дали живеят или "работят", оставят следи зад себе си Н А В С Я К Ъ Д Е.

Общи условия

Активация на акаунт