Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 518
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 530
И какъв е проблема?

# 1 531
Има значение дали живеят или само работят, обикалят. Следите им не ме касаят, стига вечер да не вдигат панаири на няколко метра от мене. Къщата до нас я ремонтираха изцяло цигани. Като изключа обичайния шум като за ремонт, никакви проблеми не създаваха, даже се извиняваха и няколко пъти чистиха и моя двор. Ако вечер седнат на ракии и маанета обаче наблизо, няма да ми е приятно. Само че те живеят на определени места, далеч не навсякъде.

# 1 532
  • Варна
Има значение дали живеят или само работят, обикалят. Следите им не ме касаят, стига вечер да не вдигат панаири на няколко метра от мене. Къщата до нас я ремонтираха изцяло цигани. Като изключа обичайния шум като за ремонт, никакви проблеми не създаваха, даже се извиняваха и няколко пъти чистиха и моя двор. Ако вечер седнат на ракии и маанета обаче наблизо, няма да ми е приятно. Само че те живеят на определени места, далеч не навсякъде.

Не че искам да споря с теб, ама... как реши, че само циганите могат да вдигат дандания?

# 1 533
Хипотетично, не са на работа сутрин в 7,или са безотговорни и вдигат дандания всяка вечер придружена с музика тип Софи Маринова и напитки от Цар Киро. Laughing

# 1 534
  • Варна
Хипотетично, не са на работа сутрин в 7,или са безотговорни и вдигат дандания всяка вечер придружена с музика тип Софи Маринова и напитки от Цар Киро. Laughing

Аз имам подобен опит с българи, като ги гледаш - образовани, нормални хора, не в къща с двор, а в блок, но шумът лятото на отворени прозорци си е същия. За това питах Simple Smile

п.п. Малко ли се изписа за селяндурските изяви в една друга тема? Никъде не ставаше въпрос за цигани.

# 1 535
Тайм аут на мангалите.
Да изкоментираме моля ви един варненски имотец,прясно отремонтиран с цел продажбата явно.Но как им хрумна да сложат червени плочки и в банята и в кухнята?Останали са им от някъде, или са им подарък.КармъзЪ,братчед Mr. Green
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b138356164020287

# 1 536
Червените плочки не са голям кусур, но това 5 мин от Катедралата ме притеснява.  Thinking  цената е интригуваща, стига да не там където си мисля.

# 1 537
В района на Макао е.Бизнес хотела.Супер стара тухла,първи висок етаж.

# 1 538
До Полиграфията  ли? Да не е от другата страна - в махалата или на границата?  Mr. Green Там и да не е махала, потокът от цигани е много голям. Просто е пълно с тях. Но пък е близо до центъра.

А, сега видях, че си писала за старата тухла. Значи не е там, където се опасявах. Отивай да го видиш.

# 1 539
Тя махалата се разширява с едри крачки... Rolling Eyes
Каза жената до Макао стара сграда,досрамя ме да питам има ли братя,тук в един форум ги мъдрим. Laughing

Уф,тези първи етажи са студени да му се невиди.Те и за това се продават основно първи и последен етаж.
Също така каза и че от половин година се продава въпросния имот.Ще трябва утре да ходя да гледам. Rolling Eyes

# 1 540
Ами стара сграда, до Макао е онзи високият тухлен блок и после два или три много стари, те вече малко отиват до циганските къщи. След общежитието със сините плочки са. Отиди го виж все пак.
Аз лично срещу последен етаж нямам нищо против, даже по принцип ми харесва, ако няма проблем с покрива. Но първи - никога. На времето живяхме за кратко в апартамента на бабата на мъжа ми, на първи етаж в Левски. По-студено не помня някога да ми е било. Нямаше стопляне по никакъв начин.

# 1 541
На една от снимките се вижда част от външната стена и ми прилича точно на сините плочки, а и Погребите като цяло не е много атрактивен район, според мен, въпреки че е на 5 мин от Катедралата.

# 1 542
То да не е в сините плочки, че старите блокове нямат високи първи етажи. Само онзи големият е така там.

# 1 543
И моята баба живее на първи етаж,зимата се топлеха навремето с нафтова печка,иначе кучи студ.Добре че дойдоха климатиците да си отдъхнат хората.Едната спалня е северна не се използва зимата.Мразя първи етаж и аз.

На една от снимките се вижда част от външната стена и ми прилича точно на сините плочки, а и Погребите като цяло не е много атрактивен район, според мен, въпреки че е на 5 мин от Катедралата.
Какво за тези сини плочки,извинете не съм наясно.

# 1 544
След високия блок, където е Макао, в посока Аспарухов мост има една сграда облицована със сини плочки. Беше виетнамско общежитие на времето. После разни хора се уредиха и купиха за без пари гарсониери и боксониери там. Но си е ужас. Отиди и виж, само гадаем сега.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт