Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 570
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 485
Не смея да се занимавам с наематели аз-много главоболия за малко пари, накрая като теглиш чертата се оказваш на 0. Тук, в Юк, за да наемеш ти искат банкови извлечения за 6 м назад, препоръка от работодател, препоръка от хазяйн, от съсед, агенцията те проучва от-до...ама в Бг като знам каква е анархия и не смея, не знам на какви хора ще попадна. Има ли сега такива агенции, които се занимават с наематели-ама не само да ги водят на оглед, ами пълно стопанисване на имота?
Чувала съм,не съм запозната напълно, но една софийска фирма се занимава Мирела обаче не знам каква част от наема ще прибират,нали се сещаш, те ще го стопанисват, проверки на сметки и т.н. Проучи все пак и това,ако не се продаде до месец, два...

А как е с наемите в цивилизования свят, няма какво да си говорим. Laughing

# 1 486
Дайте мнение за "Владислав Варненчик".Аз не съм от Варна,но смятам да купувам във Варна.Цените в този квартал ми изнасят.А в самия квартал съм ходила 3-4 пъти на гости за по няколко часа и не мога да си създам впечатление.Какви са плюсовете и минусите?с
Големия минус е разстоянието до центъра. Иначе квартала има няколко мн приятни района около парка и пощата и над Джъмбо, гледай да не си в горния край, до циганите. Предимство - мн добър транспорт, много магазини, зелени площи, простор. Сравнително нов квартал е, едни от последните строени панели, но трябва много да си отваряш очите при огледите. Има хубави подържани блокчета има и много зловещи.

# 1 487
Дайте мнение за "Владислав Варненчик".Аз не съм от Варна,но смятам да купувам във Варна.Цените в този квартал ми изнасят.А в самия квартал съм ходила 3-4 пъти на гости за по няколко часа и не мога да си създам впечатление.Какви са плюсовете и минусите?с

Удобен транспорт, много магазини , болница си има , училища всичко . Във Варна е срамно да се живее в този квартал/според мнозина/  и има райони с цигани . Но много млади семейства купуват там , заради ниската цена и удобствата.

# 1 488
Транспорт има,но до 21-22ч.Лятно време, човек ще иска да остане по до късно,колко е едно такси от морската до Вл-вово?
Болници,клиники,поликлиники има вече навсякъде.
Училище,средните училища и вузовете не са там.
Магазини има навсякъде и това не ми се вижда голям плюс.
За зелените площи... newsm78 има доста квартали с такива.

Май само цената е водеща величина в избора Владиславово. Peace

# 1 489
Транспорт има,но до 21-22ч.Лятно време, човек ще иска да остане по до късно,колко е едно такси от морската до Вл-вово?
Болници,клиники,поликлиники има вече навсякъде.
Училище,средните училища и вузовете не са там.
Магазини има навсякъде и това не ми се вижда голям плюс.
За зелените площи... newsm78 има доста квартали с такива.

Май само цената е водеща величина в избора Владиславово. Peace

10-15 лв. и то не за друго , а защото там такситата са по-скъпо от в Лондон сигурно . За Лондон не знам , но от Атина категорично го заявявам и то в пъти . 1лв. на колометър смятайте си го , без да ви лъжат.

Владиславово - центъра, разликата за една и съща квадратура , ще е 30 000 лв. ерво , колкото още един апартамент. Колко таксита , за колко години трябва да спестиш , че да се върже сметката.  Wink

# 1 490
Като прочетох за циганите и се разколебах.Живяла съм в съседство с цигани и е направо ужасно.Разстоянието от морската градина не ми се видя толкова голямо с кола,но може ида съм в грешка,понеже досега във Варна сме идвали по веднъж годишно,но сега ще ни се налага доста често.Отсядали сме винаги в хотел Хоризонт до морската градина и от там и центъра е близо и плажа и всичко,но за чести посещения ще ми дойде доста скъпо.с

# 1 491
Няма квартал във Варна дето да не е налазен от цигани, да знаеш. С каруците са супер мобилни. А владиславовските цигани са малко по култивирани от тия в Максуда.
За транпорта -или се прибираш до 22ч или купонясваш до зори и хващаш първия сутрешен автобус.  Laughing Laughing  А и след една определена възраст вечерните излизания се свеждат до минимум, така че това не би трябвало да е основен критерий. Другия вариант е Аспарухово-евтини апартаменти, близо до центъра, имат си плаж и хубав парк, приятно кварталче. Е, без цигани няма как, но както писах-те са навсякъде.

Последна редакция: вт, 06 май 2014, 19:36 от E.L.

# 1 492
Аз имам фобия от тесни пространства/към страха от високо  Laughing/ и престижни квартали от типа на Гръцката махала ме изпълват с тих ужас - тия тесни презастроени сокаци дето повечето прозорци слънце не виждат - там не отивам да живея за нищо на света. За друг път това е топ локация.
Някой писа че предпочита района на ЗК Тракия/Съда/ - за мен това е =Колохозен пазар, Рибна борса, цигания до шия, не разбирам на какво отгоре са високи там цените  newsm78
Моите предпочитания като търсех жилище за нас бяха - да има простор около сградата, да има що-годе чист въздух и да има магазини наблизо. Само Младост и Възраждане ми отговаряха на условията. За други пък това са крайни квартали, кофти локация. Имах познат - търсеше си жилище задължително на голям булевард, възможно най-шумен да е, за да "усещал вибраците на града"  Rolling Eyes
Един иска ремонтирано, годно да се нанесе веднага щото си е продал старото жилище за да купи и бърза да се изнесе, друг пък има пари и време и предпочита да ремонтира...
 Разни хора, разни идеали дето се вика и за всяко жилище си има точния купувач.
Peace

# 1 493
  • Варна
За Владиславово - зависи къде е блока, няма страшно от циганската махла Simple Smile 5 години съм живяла там и беше супер. С мъжът ми бяхме на по 24 години като си го купихме апартамента /в смисъл - млада двойка Simple Smile. /Абсолютно спокойствие, където другаде не намерихме Simple Smile Да беше нааай-накрая на града, но си имахме коли и нямаше проблеми. Да като сме излизале вечерите с такисата сме се прибирали... но ако пък живеете на Ален Мак да речем пак ще са скъпи такситата  Wink така че... Не е срамно да се живее във Владиславово Simple Smile

# 1 494
Днес бях във Владиславово. Има си своя чар. Въпреки хладния май, градът е прекрасен в зелено. Треви, храсти и дървета - всичко е полудяло. Обичам моя град, обичам пролетта  Grinning

# 1 495
Нещо весело от фейсбук

# 1 496
Ами направил си апартамент в мазата, какво?  Mr. Green

# 1 497
Описанието кърти! #Crazy

# 1 498
Сигурно е чужденец, може и циганин. 5 км място за сушене имал.  hahaha

# 1 499
Може и пуркиранее кула. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт