Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 882
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 890
Те тези, които са останали предполагам са на последния етаж и заради това са им такива големи терасите. За хора с много пари. То и затова сигурно само те са останали.
Надолу може и по-добре да са, но няма как да ги видя.
На приятелката ми апартамента е 80 кв. все пак, не е 100. Но холът пак ми се струва много малък. Не е трябвало може би точно по този начин да се разполага кухненският бокс. Защото в момента там има пералня, но няма място за печка примерно.

# 1 891
  • Варна
Хората с пари няма да си купят  апартамент във Вива, и още по- малко ще платят за въздуха на терасата.

# 1 892
Хубава работа , ама българска работа.
Бг архитекти/проектанти и прочие  неможе да не се изака на метеното с някоя друга недомислица.
Кво се чудите толкоз.Примери за архитектурни недомислици бол , еле пък от последните 20 год. най вече . Laughing

# 1 893
  • Варна
Не са недомислици. Нарочно така строят. По-изгодно е да се направи огромна тераса и да се продаде на същата цена.

# 1 894
Особено тези на последните два етажа. Наскоро гледах един такъв - 100 квадрата, половината тераса. Горе - терасата на съседа от последния етаж. И таваните бяха ниски. Сега живея в стар апартамент 50 квадрата - по-широко е.

# 1 895
  • Варна
Къщата е за богатите, а обикновеният българин може да си позволи само апартамент. Да, ама, не! Битуващото от години обществено мнение вече не отговаря на реалностите. Сега е точно обратното. Излиза по-евтино да си построиш еднофамилна къща, отколкото да си купиш ново жилище в някой от добрите за живеене градски квартали.

# 1 896
Има само един дребен проблем-трябва ти подходящ парцел;-)  Аз преди 10 год се бях ентусиазирала на тази тема, но като осъзнах в какъв филм предстои да се вкарам и се спрях навреме.

# 1 897
  • Варна
Ние в търсене на нашият дом и като не го откриме все още,май за този филм се приготвям #2gunfire newsm78

# 1 898
Който има наследен някой хубав парцел е късметлия. А иначе всичко което е читаво и на сносна цена вече е застроено. Мнооого е трудно, после ПУП, проекти.... ooooh!

# 1 899
Здравейте, аз искам да питам някой има ли мнения за местност Прибой - Варна. Предстой ни да си купим парцел там и да започнем да строим. Аз малко се страхува от това строителство, но поне имаме готово разрешително и проект за къща , така че от утре можем да строим. Притеснявам се, че там не е толкова населено, далечко. Уж проблема с тока и водата е оправен, защото четох тука из нета че имало голям проблем с тока 2010 година, но сега уж е ок. Кажете ми моля,  впечатлвния. Помогнете с мнения:)

# 1 900
  • Варна
Бг архитекти/проектанти и прочие  неможе да не се изака на метеното с някоя друга недомислица.
Кво се чудите толкоз.Примери за архитектурни недомислици бол , еле пък от последните 20 год. най вече . Laughing

Да , ама не!
Изобщо не са виновни архитектите и проектантите.
Всички недомислици се получават от изискванията на ЗУТ!!!

# 1 901
  • по морето

Да , ама не!
Изобщо не са виновни архитектите и проектантите.
Всички недомислици се получават от изискванията на ЗУТ!!!

В Левски в комплекса на Планекс имам трима приятели, купиха още на зелено, единия е над бар Чиърс, само тази сграда ми харесва, назад е доста сгъчкано. Дъщерята ходи на балет в комплекса, добре че има подземен паркинг, паркирането там е ужас... Терасите на НС първи и последен етаж обикновено са с цена леко надолу от другите в сградата, особено ако има големи тераси, и в нашия комплекс е същото с терасите.

# 1 902
Хора кажете за Прибой нещо  Simple Smile

# 1 903
  • по морето
Не бих се хвърлил там да строя, но това си е лично мое мнение.
Важното е на вас да ви харесва мястото, плюс стандартните неща като ток, вода, път.

# 1 904
Аз четох из нета, че са имали проблем с тока и водата преди 4 години , но уж сега няма. Нямам познати който живет там и няма кой да питам директно. Ти знаеш ли за това нещо? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт