Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 504
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 605
Аз помислих, че целенасочено са търсели във Владиславово, но не, търсили са навсякъде.
Щом този са го взели или не са имали повече пари или наистина е нямало нищо свястно по другите райони.
Под 30 няма нищо,никъде. Peace

# 1 606
Поне нищо свястно. Ако живот и здраве го продадем нашия, ще търсим нещо малко и ние, колкото за почивка да има къде да идваме и отсега почва да ме боли главата, като знам какво обикаляне ще е. А, а имаше един период в който пък искахме парцел да купуваме-е тогава пък какво беше и по какви чукари и ниви ме водиха, дори не искам да си спомням.

# 1 607
E.L. купи си в Гърция . Тук /във Варна/ цените на имотите са ненормални .

# 1 608
  • Варна
Не знам, обаче 30 000 евро за двустаен (колкото и да е голям) във Владиславово е ПРЕКАЛЕНО скъпо. При все че има нов панел на по 20 - 25 години четиристаен (две спални, голям хол, отделна голяма кухня, голям коридор, килер, 2 големи тераси, перално, тоалетна, баня) по над 100 квадрата чисти за по 40 - 45 000 евро.  Сега погледнах в имот бг обявите и наистина има разни двустайни за тези пари, но не мога да си го обясня защо???  newsm78

п.п. Разказът за бункерчето кърти  newsm62
Абе толкова ли е било трудно на таз жена като не й се е занимавало, да викне двама циганина, за без пари ще й опразнят апартамента, все пак що съкровища ще си намерят. После едно освежаване с евтини материали за 2 - 3 хиляди лева и поне ще добие някакъв вид.  Thinking

# 1 609
  • Варна
Didi168 , ти пак си гледай имот.бг. Аз разказах реална случка.

Миналата година приятели си купиха в района на Мебелната палата двустаен с отделна кухня, панел, без асансьор за 31 000 Е.

# 1 610
  • Варна
Didi168 , ти пак си гледай имот.бг. Аз разказах реална случка.

Миналата година приятели си купиха в района на Мебелната палата двустаен с отделна кухня, панел, без асансьор за 31 000 Е.

Че тук всички си гледаме имот.бг, не ме обвинявай!  Laughing Докато бях на стаж, във фирмата имаше такива предложения и бяха съвсем реални.
Според мен с много търсене е възможно да намериш нещо за около 30 000 в широк център, дори и да е необзаведено или да се нуждае от освежаване.  Не я отчайвайте съгражданката.

# 1 611
  • Варна
Сега, като си била на стаж, не го изтъквай на всеки втори пост, щото това не е причина да си супер авторитетна, нали?  Wink

Сега с настъпването на лятото цените на имотите не вярвам да падат. Който планира покупка, да вземе май да я поотложи.

# 1 612
Какво се предлага и на какви пари е сключена сделка , разликата е огромна . За стажа на Диди целия форум разбра  Wink ама за "компетентността " , най-вече кавичките.

# 1 613
  • Варна
Вас какво ви бърка по-точно къде съм била? Ми като съм била, що да не кажа каквото знам от там? А да, сетих се, тук повечето хора са най-компетентните по всички теми, всичко знаят и няма как някой да знае повече от тях, още по-малко някоя хлапачка като мен на 21. Абсурд! Под достойнството ви е да приемате съвети или поне да чуете мнението ми. Как се осмелявам да пиша наравно с вас - жени на по 30, 40, 50 години с кариера и изгледали един куп деца... не знам.  smile3544

# 1 614
Еми то само на 21 може да си мислиш че за 2 месеца си научил всичко , останалото от писаното е глупост . Нито те знаем на колко си години , нито ни интересува, еле за децата, общо с пазара на имоти няма . Казвай споделяй какво знаеш , не го казвай като последна инстанция , че щом ти така си вядяла е миродавно . Сещай се , че и другите знаят нещо , без да го изтъкват през 3 поста. То ако си такава и на 40  с повече опит , не разговори , а само монолози трябва да водиш  Mr. Green Добре ,че повечето го израстват.

# 1 615
  • Варна
Еми то само на 21 може да си мислиш че за 2 месеца си научил всичко , останалото от писаното е глупост . Нито те знаем на колко си години , нито ни интересува, еле за децата, общо с пазара на имоти няма . Казвай споделяй какво знаеш , не го казвай като последна инстанция , че щом ти така си вядяла е миродавно . Сещай се , че и другите знаят нещо , без да го изтъкват през 3 поста. То ако си такава и на 40  с повече опит , не разговори , а само монолози трябва да водиш  Mr. Green Добре ,че повечето го израстват.

Значии аз определено не знам всичко (то няма такова животно), винаги съм била отворена за нови мнения и съвети. Уважавам чуждото мнение, а моето просто го казвам, без да задължавам никого с него. ОК?

# 1 616
Оф,гледам пак с Диди се чепкате,оставете детето намира,вие не сте ли били на 21? Mr. Green
Диди я слушам аз,има опит с квартирите,а и като собственик разсъждава на моменти и много по в час от доста големи брокерки във града ни.Детското ще го израсте. Laughing
Тайм аут,моля ви.
Диди,какво ти е мнението за района у-ще Цар Симеон,стара тухла,98-ма на К.Райчо,добро състояние 55м2,етаж 4 от 5 без асансьор,готово обзаведено.Какъв наем евентуално?

# 1 617
  • Варна
Оф,гледам пак с Диди се чепкате,оставете детето намира,вие не сте ли били на 21? Mr. Green
Диди я слушам аз,има опит с квартирите,а и като собственик разсъждава на моменти и много по в час от доста големи брокерки във града ни.Детското ще го израсте. Laughing
Тайм аут,моля ви.
Диди,какво ти е мнението за района у-ще Цар Симеон,стара тухла,98-ма на К.Райчо,добро състояние 55м2,етаж 4 от 5 без асансьор,готово обзаведено.Какъв наем евентуално?

Лъки, благодаря!   bouquet

98ма не е стара тухла, а тукловестничарница, както искаш, така го разбитай  Mr. Green Аз не бих предпочела тухла от този период, но ако си абсолютно сигурна, че никога няма да ти се наложи да живееш в това жилище, ок. На наемателите по правило не им пука панел ли е, епк ли е, тухла ли е... още по-малко каква.
Кола не знам къде може да се паркира там, но пък повечето студенти нямат. Мястото не е лошо. Близо е до молове, пазара, катедралата, на владислав минават главните автобусни линии. 55 кв.м. звучи доста добре, ако са числи, или ако е с малко общи части. Но по тези данни по-скоро да ти кажа цена за продажба, от колкото за наем.  hahaha Аз като наемател гледам първо да има PVC дограма, хубави настилки и баня, после вече обзавеждането зависи дали е антично, читаво или лукс. Ама много зависи. Също дали има бяла техника. Асансьорът не е никакъв проблем. 

# 1 618
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b139730596575318,
това е.Квадратите трябва да са чисти, поне преди 2000-та не влизаха общите части.
Сградата ще да е кофти,все пак малка, с по 2 апартамента на етаж.Паркирането е трудно,да може би чак 2 пресечки по надолу има места.
Няма да живея там. Peace
Обзавеждането е по скоро скромно,климатик.Баня подновена.
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b139748308257207
ето и от друга агенция с различна снимка.

# 1 619
  • Варна
Единствено не ми харесва, че е със стара дограма и мивката от плочки в кухнята. До гуша ми е от тях и ги ненавиждам. Но пък от друга страна изглеждат запазени, знам ли... Мисля, че за 350 лв ще успееш да го отдадеш. Пък за 300 ще се бият за него даже.  Mr. Green

п.п. обзавеждането за наематели си е екстра!

Общи условия

Активация на акаунт