Идеалното място за живеене във Варна?

• 142 452
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 650
  • Варна
Никой не ремонтира като ще дава под наем , освен ако не иска да взема като за 5 звезден хотел пари .

Лъжеш се. Има предостатъчно обяви "след ремонт". Понякога просто е крайно наложително. Едва ли някой си е измазал мухлясалите стени или си е сменил дограмата с цел печалба, равняваща се на 5 звезден хотел (каквото и да разбираш под това.) Сегашната ми квартира е пред разпад. Прозорците и вратите едвам се затварят, в банята има теч, ел инсталацията даваше на късо (нея я ремонторахме за наша сметка, защото беше спешно, но майсторът каза, че е само временно решеие и таблото е за смяна.), стените са пропити с влага, тапети, които аз лепих есента, вече са отлепени и набръчкани, плочките на кухненската мивка се ронят, има дупки по балатума, парапета на терасата имам чувството, че ако се подпра на него, ще падне. И сега наистина ако оправят всички тези неща, ще си вдигнат наема само със 100лв, и то ако сменят поне половината мебели. Защото за 400 вече има двустайни в нови грамотни кооперации.  Peace

# 1 651
Пишеш лъжа се и всичко написано след това потвърждават думите ми . На една боя ремонт ако му казваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То какво пишат по принцип и какво е дефакто , нали я знаеш разликата.

Тука е момента да отбележиш ти като си била брокер ....

# 1 652
  • Варна
Пишеш лъжа се и всичко написано след това потвърждават думите ми . На една боя ремонт ако му казваш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green То какво пишат по принцип и какво е дефакто , нали я знаеш разликата.

Тука е момента да отбележиш ти като си била брокер ....

Ха Ха... мерси за иронията! Някак си по-сладко ми звучи, от колкото директно да ме храниш.  Mr. Green
Гарсониерата, която ми откраднаха в Победа си личеше, че е след ремонт. По дограмата още имаше защитни лепенки, банята беше чисто нова, имаше кашонче с останали изрезки от плочки, абе личеше си, че никой не е живял след ремонта.

Не разбрах с кое потвърдих думите ти?  newsm78  100 лв от горе след ремонт не е свръхпечалбарство.

# 1 653
Aми то и този таван е ремонтиран , защото иначе е необитаемо. Как ги потвърждаваш ли , като описваш квартирата си  Mr. Green Залепили едни плочки , то 100 % са били лукс за 250 лв. Правят го обитаемо , не го правят като за себе си . Сега ако трябва да изпадам в безумни полемики да убеждавам , че небето е синьо няма да стане .  Wink

# 1 654
  • Варна
Aми то и този таван е ремонтиран , защото иначе е необитаемо. Как ги потвърждаваш ли , като описваш квартирата си  Mr. Green Залепили едни плочки , то 100 % са били лукс за 250 лв. Правят го обитаемо , не го правят като за себе си . Сега ако трябва да изпадам в безумни полемики да убеждавам , че небето е синьо няма да стане .  Wink

Този таван на мен пък ми се вижда по-нов, смисъл не се е състарил чак толкова, че да има нужда от ремонт и това е първоначалния му вид от преди 15 години. Такъв тип дървена дограма слагаха за последно на строежите около и малко преди 2000-ната година. Но може и да греша в случая, разбира се. Ясно е, че като ще го дават под наем, гледат да е по-евтино. От време на време някои хора си обновяват жилищата, за да обновяват и наема. Но никой не го прави с цел
Цитат
да взема като за 5 звезден хотел пари
както ти каза. Или поне за мен едни 100 лв отгоре не е петзвездно печалбарство. Или в случая от 250 да минеш на 350... за какви 5 звезди говорим изобщо?  Joy

# 1 655
Диди казах ти няма да се разправям с глупости да си начешеш масрафа , че си права , дерзай .

# 1 656
  • Варна
Диди казах ти няма да се разправям с глупости да си начешеш масрафа , че си права , дерзай .

Много лесно да кажеш така. То хубаво казваш нещо, ама поне се аргументирай. Никой не правил ремонт, каза... Ами това, че явно ти не правиш, не означава, че никой друг на планетата не прави, било то за отдаване под наем или за лично ползване. Ей на, хазяите ни затова ни гонят, щото ще правят основен ремонт. И не са единствените. И нито ще забогатеят, нито звезди ще видят след ремонта. Зависи какво направят, но само дограмата да сменят - една година ще се възвръща инвестицията с по-висок наем. Пък те доста неща имат за смяна.

# 1 657

Много лесно да кажеш така. То хубаво казваш нещо, ама поне се аргументирай. Никой не правил ремонт, каза... Ами това, че явно ти не правиш, не означава, че никой друг на планетата не прави, било то за отдаване под наем или за лично ползване. Ей на, хазяите ни затова ни гонят, щото ще правят основен ремонт. И не са единствените. И нито ще забогатеят, нито звезди ще видят след ремонта. Зависи какво направят, но само дограмата да сменят - една година ще се възвръща инвестицията с по-висок наем. Пък те доста неща имат за смяна.

Да не си зодия козирог ме интересува , или поне някое рогатичко ???

# 1 658
  • Варна
 Joy жилещо съм.

# 1 659
Кажи де, сериозно питам .  Grinning

# 1 660
  • Варна
Епа казвам ти - жилещо.

# 1 661
Сакън , недей , любимата ми зодия .  Party Асцендент овен имаш обаче  Flutter Почти мога да се обзаложа.

# 1 662
  • Варна
Сакън , недей , любимата ми зодия .  Party Асцендент овен имаш обаче  Flutter Почти мога да се обзаложа.

Joy И асцедентът ми е Скорпион, и Луната ми е била в Сорпион, като съм се пръкнала. Проверявала съм.  hahaha

# 1 663
Малко късно се включвам, но ходих по обекти,гледам пак Диди е под ножа. Mr. Green

Имам приятелка живее на Жюлиьо Кюри,Ботевата градинка под наем в тристаен,че и ходих на гости да се видим и от първа ръка да се осведомя с наемите в района.380лв плащат 2 момичета,напълно обзаведен нов тристаен първи етаж,над фризьорски салон и под хазяи.Цените доста са паднали. Rolling Eyes

Преди това,разбира се минах през К.Райчо със снимката в телефона,намерих сградата,избрах произволен звънец номер 8 и звъннах.
-Здравейте вие ли продавате апартамент.
-Да.
-Мога ли да се кача?
-Децата спят.
-Добре кога е удобно?
-Ами качете се.
Качих се.Четвърти етаж,запотих се стръмни стълби,тъмно като в ...
Накараха ми да си сложа найлони на обувките,аз исках да се събуя. hahahaВидях жилището,Киса е права,стаите кутийки,баня добра,южна дневна тераса затворена с пвц,другата стая,северна спалня децата спяха кротко но има един ужасен зелен навес.На последната снимка навеса:
http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b136205930775037
Поговорих с хората,обясних им как съм ги открила.Имат акт 16,данъка им е 90лв.Искат 32 000е,и да си вземат мебелировката.За под наем е добре,но ми казаха под тях същия се дава на 250 доста неугледен, а на втори етаж за 300лв.Реално се замислям,ще иска и една нова боя,мебели и пак 300 лева е максимума.После и като видях моята приятелка в какъв лукс е за малко повече в 3стаен с огромен дневен тракт,перфектни дограми,баня без забележка,нов диван,3 климатика...
Поне заобиколих брокерите. Mr. GreenИмам напредък.

Диди ти сериозно ли този таван харесваш?Идва лято ще се опечете там.Продължавай да търсиш има толкова свободни апартаменти.Гледай по скъпите и подбивай цената,и носи кеш,няма как,парица -царица. Wink

# 1 664
  • Варна
Чак не ми се вярва колко малко плаща приятерката ти, но явно е извадила късмет. Жива и здрава да е! Аз ти казах за висок наем купувай в Левски или наоколо. И без наематели абсолютно никога нява да останеш.

Тавана ми харесва, да. Скромни изисквания имам. Намери ми нещо по-добро за 250 лв от собственик.

Не знам къде са тези толкова много свободни апартаменти, но определено не са по обявите.   Mr. Green И не търся нещо за 400 лв, че да се пазаря за цената. Под 250 на къде надолу...  Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 май 2014, 01:31 от Didi168

Общи условия

Активация на акаунт