Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 967
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 815
Скрит текст:
Гледам, че съм те прекръстила.  Crazy

# 1 816
  • Варна
Скрит текст:
Няма значение, важното е ,че се разбрахме.  Laughing

# 1 817
http://live.varna.bg/bg/news/novite-trolei.html

Няма страшно идват нови тролейчета,може би докато се върна още няма да са в движение,но е важна перспективата. Crazy

# 1 818
  • Варна
http://live.varna.bg/bg/news/novite-trolei.html

Няма страшно идват нови тролейчета,може би докато се върна още няма да са в движение,но е важна перспективата. Crazy

То като са в движение новите автобуси - голЕм праз! Малко седалки, половината гледат обратно на посоката на движението, самите седалки са твърди и студени. В час пик се препълват до ужас!

# 1 819
Съсипаха го този хубав град . Заплатите ниски ,всичко скъпо , хората май изнемогват , и града не се поддържа. Май я няма онази атмосфера като Ино времИ  Wink Sad Confused

# 1 820
То,ако беше много хубаво,нямаше да стягам куфара. Sad

# 1 821
Защо толкова малко седалки слагат в тия нови автобусчета? Пестят матРиал ли?  Wink

# 1 822
Наистина ли имат малко места? Може би е за да има място за дебелите кондукторки да минават. Mr. Green

# 1 823
Съсипаха го този хубав град . Заплатите ниски ,всичко скъпо , хората май изнемогват , и града не се поддържа. Май я няма онази атмосфера като Ино времИ  Wink Sad Confused

Атмосферата наистина я няма, но аз пак си намирам разни дребни работи, за които да се хвана и си обичам Варна. Всъщност бих отишла на друго място, но не в България. В България както и да го гледам, от Варна по-хубаво няма.  Mr. Green Но това си е за мене. Сериозно, освен Родопите другаде изобщо не понасям да стоя ако ще и един ден да е, в Родопите мога да изкарам до десет.

# 1 824
Наистина ли имат малко места? Може би е за да има място за дебелите кондукторки да минават. Mr. Green
rotfImbo rotfImbo

# 1 825
Оф извинявайте за тъпата шегичка,но след няколко часа ми са полетите и ми е нервно,да не забравя нещо...
Кондукторките от ученическите ми години ги помня все едни окръглени дами,та затова, сега може да са по добре.Не знам. newsm78

# 1 826
Аз слаби не съм виждала.  Mr. Green

Лек полет, Лъки.  Wink

# 1 827
  • Варна
Мда, не са се променили. Може би за да има повече места, макар и за правостоящи?

Лек полет и от мен. До къде ще летиш?  Hug

# 1 828
Най вероятно е за правостоящите,ама казвате и контролата не са от новото поколение...значи 2 в 1.
Летя за Чарлстон Южна Каролина,от любимото летище Варна,да са живи и здрави че ни го оправиха,преди все се търкалях с автобус до София,а сега мога да се пуля в нета цяла нощ от страх да не се успа и не заспах...но пък в 4 ще изляза от нас. ooooh!Полета за София е в 5 и40. morning

# 1 829
идват нови тролейчета,може би докато се върна още няма да са в движение,но е важна перспективата. Crazy
Аз имам големи съмнения по въпроса. Обикновено в бившите соц страни се стремят да разширяват транспорта на база МЕТАН, защото е по евтин от другите.  Тролейбусният транспорт е НАЙ СКЪП , затова в по малките градове го заменят с автобуси на метан.  Истина е че в България за сега тока е най евтин, но до кога ? Да не стане както с плочките по центъра - да ги сменяме на няколко години.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт