Идеалното място за живеене във Варна?

• 141 933
  • 2 158
  •   1
Отговори
# 1 845
Не може да се сее така. Имат си обществени поръчки с озеленителни фирми. За боклуците съм съгласна. Но пък редовна гледка напоследък е препълнено кошче за боклук, даже преливащ по земята боклук. Не ги сменят своевременно и не чисти никой или е рядко. Събота и неделя особено става ужасно.

# 1 846
Чак сеене на цветя, не, но поне боклуците всеки може, да си хвърля.
Иначе от общината трябва, да сложат повече кошчета за боклук.

Онзи ден един чичка, демонстративно си разопакова цигарите на улицата, а до него имаше кошче. Направо останах безмълвна и ако не ми беше дошъл автобуса тогава, щях да му взема тъпия боклук и да го хвърля в кошчето. #Cussing out

# 1 847
Не може да се сее така. Имат си обществени поръчки с озеленителни фирми.
И аз така знам , че неможе всеки да сади цветя кой където му хрумне независимо , че е парк.
Както и неможе да режеш дърво , да слагаш нови плочки на тротоар и т.н.
Даже съм чувала за вероятност да те глобят.

# 1 848
  • Варна
Здравейте ! Ние също сме пред закупуване на къща, но не искаме в центъра на града искаме на тихо и спокойно място без шумотевица  . Оглеждам районите и гледаме дали има градски транспорт за децата. Гледахме в Аспарухово - ужас ! Мислих ,че там би ми харесало. В ниската част на квартала е толкова пренаселено ,а там е доброто място на Аспарухово. Мислим да поогледаме и по местностите.  Има ли мами живеещи по местностите ?

# 1 849
Естера, през лятото сме на къщата ни в Зеленика. Хубаво е, защото има прекрасна панорама към залива, зелено е, прохладно и много спокойно. Работим в ЗПЗ, а децата са на градина в Трошево и сутрин за около 12 минути сме пристигнали. Децата тичат в двора, играят в пясъчника, имат си детски басейн, поливат цветята, забавляват се много. Зимата обаче се прибираме в града, децата ми често боледуват и не желаем да ги разкарваме в студа и честно казано за мен е неудобно да поддържам къща през зимата. А и отоплението на такъв имот си е разход за нас в този момент. Като започнат и училище съвсем не знам за какво ще ни е тази къща. Местност си е все пак и не мога да оставя сами децата през ваканциите - не разчитаме на баби да ги гледат.
Къщата има много предимства, но има и недостатъци, особено когато не е в града. За нас сме си решили проблема така - лятото в гората, зимата в града.

# 1 850
  • Варна
Здравейте ! Ние също сме пред закупуване на къща, но не искаме в центъра на града искаме на тихо и спокойно място без шумотевица  . Оглеждам районите и гледаме дали има градски транспорт за децата. Гледахме в Аспарухово - ужас ! Мислих ,че там би ми харесало. В ниската част на квартала е толкова пренаселено ,а там е доброто място на Аспарухово. Мислим да поогледаме и по местностите.  Има ли мами живеещи по местностите ?

Не е лесна задача - хем да е къща на спокойно място, хем да има уреден градски транспорт.  Thinking

За Виница мислила ли си? Траката също е вариант, макар с транспорта да не е много сигурно, особено ако си в Средна или Горна Трака.

# 1 851
Аз знам едно такова място, но рядко излизат къщи там.. района на Очна болница  Wink По принцип в града няма как да намериш нещо с парцел по-голям от 500кв

# 1 852
  • Варна
Имате ли впечетления за Боровец ?

# 1 853
и там е само за лятото, и вилната зона на Галата е само за лятото ... абе те затова са си вилни зони, а не градски  Mr. Green

# 1 854
  • Варна
Ние сме луди и сме в гората, с всичките недостатъци на живот в къща, без транспорт.Без магазини,а за други екстри да не говорим. Вече 5 години направихме. Обаче покрай нас има още няколко семесйтва луди ,с деца, наши приятели, с които много си помагаме. Абе не е лесно и не за всеки бих казала.  Mr. Green

# 1 855
  • Варна
Деска , къде сте  ?
Скрит текст:
Това го пишеше някъде назад в темата и аз за това се успокоявам,че като си купим нещо някъде си след време ще сме добре. / Едно време Окръжна болница е била на края на града, а след нея е имало поляни така, както сега има след Владиславово. Затова и се казва Окръжна... Но градът непрекъснато расте. След 50 години като построят още 5 квартала на север от Левски и Цветния, живущите там пак ли ще са извън града?

# 1 856
  • Варна
Над "Аладжа манастир"

# 1 857
  • Варна
Преди седем години си купихме къща в Константиново, недостатъците ги има, ако ги търсиш и до този момент не съжаляваме за избора ни.

# 1 858
  • Варна
целогодишно ли живеете в Константиново, как е предвижването до града, децата къде учат ?

# 1 859
Над "Аладжа манастир"
Как се води тази местност ?

Общи условия

Активация на акаунт