Отговори
# 660
Pati111 не знам къде ги гледаш тея цени но аз такава възглавница гледах за 22 лв в Рая Тойс. Според мен повече пари за това нещо са излишни.
Скрит текст:

Ми, не че нещо, но това е възглавница за кърмене, не за спане  newsm78

# 661
Да но става и за спане  Peace

# 662
Ние говорим за доста по-големи, на тази няма как хем да легнеш, хем да я пъхнеш между краката... освен ако не си йога  Mr. Green

# 663
Ние говорим за доста по-големи, на тази няма как хем да легнеш, хем да я пъхнеш между краката... освен ако не си йога  Mr. Green

Точно се опитах да си представя как ще вместя всичките си телеса в това   #Crazy

Аз си мисля, за нещо такова http://bremennost.bg/vazglavnica-za-bremenni.html

# 664
  • София
Pati111 не знам къде ги гледаш тея цени но аз такава възглавница гледах за 22 лв в Рая Тойс. Според мен повече пари за това нещо са излишни.
Скрит текст:

Тази е за кърмене, както вече е уточнено  Simple Smile Аз имам предвид от тези: http://bremennost.bg/vazglavnica-za-bremenni.html  По-евтини от стотина лева не видях в нета, но гледах само с топчета и естествен материал, изобщо не видях със силиконов пух или вата.

Лидка, и аз си мисля, че по-скъпите ще са по-удобни. Струва ми се, че тези от вата, ще се сплескват прекалено между краката и няма да го има търсения ефект.

До-ре-ми, шиенето е добра идея, ако имаш машина  Simple Smile

Моме, и йога да съм няма да се справя, тя сигурно е с диаметър на тумбака ми  Laughing

# 665
Аз се замислям за тази:
http://www.yogavidya.bg/bg/store/10/65
Доста е дълга, съжалявам, че на снимката не се вижда. После мамите си я ползват за нещо като пояс около вече шавливото бебенце, т.е. има приложение и за по-нататък. Simple Smile

# 666
  • в Кошера
Изобщо не ми трябва такава възглавница.
Идеално си се намествам с олекотената завивка и си я подпъхвам под шкембака, м/у коленете и където ми скимне.  Mr. Green  Laughing

# 667
Не мога да кажа от личен опит, но тази с топчетата не се деформира. Нейната специално е на Babymoov имат малка и голяма.
http://kasida.bg/babymoov-vyzglavnica-za-kyrmene-supima-white-pu … ple-40-11567.html
http://kasida.bg/babymoov-vyzglavnica-za-kyrmene-supima-white-40-11314.html

Малката се слага отпред като на картинката, под бебето, а с голяма може да се увиеш цялата, и да не ползваш допълнителна възглавница зад гърба си. Те са за кърмене, но много мами, които имат изтръпвания, схващания, крампи и болки в кръста я ползват докато спят, защото им облекчава болките.
Лично аз смятам да си взема, но не съм решила коя от двете. Голямата после може да я ползваш и да ограждаш бебето като си играе, но пък като стане ненужна, заема много място.

# 668
Хъм... при мене упорито липсват болки. Спя си в каквато искам поза без проблеми...друг е въпроса за безсънието, но няма общо с позата ми. Направо се чудя дали е нормално това   newsm78  Корема ми тежи към вечерта, но като легна и на страни да съм пак ми е добре.
Записах си час за фетална при Врагалева за 29 седмица... съвсем скоро, даже преди дългоочаквания ми преглед при ЖК.
Иначе от една позната знам че такава голяма възглавница, която да можеш да си я сложиш и м/у краката, много и помагала. Много удобно и било.

# 669
Хъм... при мене упорито липсват болки. Спя си в каквато искам поза без проблеми...друг е въпроса за безсънието, но няма общо с позата ми. Направо се чудя дали е нормално това   newsm78  Корема ми тежи към вечерта, но като легна и на страни да съм пак ми е добре.

Да ти имам проблемите   Mr. Green Правя бартер веднага  Whistling

# 670
  • София
Лидка,  според мен голямата е по-добрият избор, защото може и за кърмене да се ползва, а и не е от най-дългите. А за ограждане на бебето май има смисъл, ако не се ползва шезлонг. Наистина е много обемиста и не знам къде ще се прибира след използването, явно ще се подарява  Simple Smile

sky_high, на живо ли си я виждала? не знам този материал какво представлява, дали е по-добър от топчетата  newsm78

chilimura, завиждам ти, все така да си без болежки до края!

# 671
Прибрах се рано -рано ,но за съжаление и следващия понеделник трбява да ходя ,че колегите ми са малоумни явно  #Cussing out .Да съм идела да видя как вървят нещата и ако имат въпроси да съм помогнела  Crossing Arms ,сякаш за частния ми бизнес става дума.Пуф мен никой нищо не ми е обяснявал (нямаше и кой) пък си вършех работат идеално ,не е ядрена физика в крайна сметка  ooooh!

За възглавницата и аз като Тира решавам проблема  Laughing одеялото ми е доста голямо и си го намествам през пупата . Peace
За прегледите моите са по здравна каса ,като уговорката беше като ми свършат видеозоните да си ги плащам по 40 лв. Честно казано до момента само последния път платих.АГ ми е приятелка и когато е сама в центъра ме пуска м/у капките ,но ако шефката на центъра е там плащам  Whistling Mr. Green
Колко подробен е прегледа явно зависи от самия доктор ,все пак си мисля ,че специално шийката е препоръчително да се види поне веднъж ,да се отцени нейното състояние и да се прецени рискът от евентуално изглаждане и преждевременно раждане  Thinking
Чилимура кой ден си при Врагалева ?
За рубриката на Сигридов благодаря ,беше ми много интересна,а самия лекар ми стана страшно симпатичен,даже се зачетох и в другите му писания в сайта и определено ми харесва как разсъждава.

# 672
Привет връщам се от преглед.Да споделя и с вас какво ми се случи.Гледахме беба и правихме снимки-и в момента гедам и невярвам на ушите си.Как може според размера на главата да съм в 25 седмица и 6 дни а според дължината на крачетата 23 седмица и 6 дни?Винаги съм си мислила че се измерва целия бебешок и така се определя седмицата а не орган по орган. На някой случвало ли му се е?Всъщност по предварително изчисление съм по средата  Shocked Shocked Shocked

# 673
Няма как да се измери цялото бебе, особено на този етап, то не се вижда изцяло. Абсолютно всеки път се мери диаметър на глава и дължина на бедро, програмата автоматично смята. разликите идват от това как доктора е поставил точките. Не се втилявай толкова.

# 674
Няма страшно не е проблем.Така се мери,и мен поне ме мерят така.Обиколка глава,обиколка корем и дължина на бедрото.Последният път и при мен имаше разминавания,но стига да не са драстични не е проблем.

Общи условия

Активация на акаунт