Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се запиша в списъка в началото на темата?
Какви са условията за получаване на еднократна помощ за майки студентки?
Какви са мненията за различни клиники и лекари за раждане?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се запиша в списъка в началото на темата?
-
Какви са условията за получаване на еднократна помощ за майки студентки?
-
Какви са мненията за различни клиники и лекари за раждане?
-
Как мога да се присъединя към училището за майки?
-
Как мога да получа помощ за студенти майки?
тя ми следи бременността и при нея искам да раждам. Жената ми дава почти всеки път направления за каквото изследване ми се полага и винаги прави ехограф и слушаме сърцето на бебчо. Днес моя приятел и занесе изследване за цитонамаска и й казал че чета бг мама хихихи и тя му казала че само глупости пишело и само се филмирали майките хихи. Питал за мерене на таз и шийка и тя казала че на нейния апарт мпже да се видят не било нужно 4 д. Ако имало нужда щяла да ми каже. Явно трябва да и се доверя на жената и да си се радвам на бременността

"Хубава работа!"-рекох..., а той се доаргументира, че за да е точна пробата, трябва с четка от шийката на матката да се вземе пробата, която процедура, не дай Боже, може да причини някаква инфекция и вместо да се успокоя да си навлека реална беля
Голям майтап падна докато се опитваше да измери бедрото - момъкът се дупеше упорито и не му позволяваше хубаво да го хване, та по едно време док вика "абе какво е това нещо?! Някога търсим и не можем да видим пола, а този тука само ги вре ташаците на апарата"

дано не те тормозят много като си си вкъщи!