храни,подходящи за качване на килограми

• 816
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте мили мами,
Надявам се да успеете да ми помогнете със съвети относно храните,които биха помогнали на бебка да натрупа повече килограми.Бременна съм в 36 седмица,но в понеделник при прегледа доктора ни каза,че бебка е слязла ниско долу и ще чакаме всеки момент да реши да излезе .Проблема идва от това,че тежи към 2,400 кг,което е малко и евентуално ако се роди сега ще ни оставят в болницата по-дълго време,а ние не го искаме.Моля ако знаете какво може да помогне,ще съм ви мн благодарна!!!А иначе термина ми е на 29,03,2014

# 1
Здравейте мили мами,
Надявам се да успеете да ми помогнете със съвети относно храните,които биха помогнали на бебка да натрупа повече килограми.Бременна съм в 36 седмица,но в понеделник при прегледа доктора ни каза,че бебка е слязла ниско долу и ще чакаме всеки момент да реши да излезе .Проблема идва от това,че тежи към 2,400 кг,което е малко и евентуално ако се роди сега ще ни оставят в болницата по-дълго време,а ние не го искаме.Моля ако знаете какво може да помогне,ще съм ви мн благодарна!!!А иначе термина ми е на 29,03,2014
Това няма как да стане особено... нито с точно да се прогнозира дали ще е наистина малко бебето (защо пък дълго време да ви оставят в болницата? С това тегло директно са ви изписали без проблем). Нито има как да се каже, че ще се роди скоро - може да почакаш 1-2 седмици поне, колкото и да изглежда, че е тръгнало бебето... това само бебето си знае  Crazy
Дъщеря ми я изкарваха последния месец, че изобщо не расте - е роди се седмица преди термина 3 кг. бебе, съвсем нормално.

Така че и да се тъпчеш и да не се, "стискай кълки" и лежи, ако искаш бебе да стои по-дълго в теб.

# 2
  • София
Не се притеснявай, дори и да се окаже около 2400 бебето, то най-вероятно ще е достатъчно зряло и няма причина да ви задържат допълнително в болницата.

# 3
Благодаря много,ще си мързелувам и няма да се притеснявам толкова  Blush

# 4
Когато бебето е ниско долу, не се вижда съвсем добре и може да му пообъркат килограмите. Моята дъщеря в началото на девети месец я измериха под 2 кг, също слязла много ниско  и готова за раждане. Роди се три дена след термин, тежеше 3330кг. Ако това ще те успокои, може да посетиш друг лекар за второ мнение.

# 5
  • Шумен
+1 за неточното измерване или пресмятане Peace
Освен това и да тежи 2400 не мисля че ще ви държат по-дълго в болницата при здраво бебе. Малката ми близначка се роди 2100, изписаха я на 7-мия ден заедно със сестра си а беше само 2060. Беше паднала под 2 кг след раждането, но бързо започна да качва по 20 гр на ден а беше и здрава Simple Smile

# 6
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Бебетата наддават най-много в последния месец. Да не говорим, че ехографът дава отклонения.

Голямата ми дъщеря измерена в началото на 9-ти месец 2 кг. се роди 3,800.

.Проблема идва от това,че тежи към 2,400 кг,което е малко и евентуално ако се роди сега ще ни оставят в болницата по-дълго време,а ние не го искаме.

Зълва ми роди 2,500 в началото на 9 и ги изписаха след 3 дни.  Peace

# 7
Едва ли ще ви държат по-дълго от обичайното, важното е да наддава след раждането. Сега освен да си спокойна не мисля че има какво друго да направиш, а и ехографите бъркат често.

# 8
Бебетата наддават най-много в последния месец. Да не говорим, че ехографът дава отклонения.

Да, това е така. И мен по същия начин меко казано ме наплашиха, но всичко беше наред!

Леко и безпроблемно раждане!   bouquet

# 9
Аз родих на 3-тия ден от 9-тия месец, 2500 кг тежеше дъщеря ми, съвсем здраво бебе, освен това доносено.2 дни преди да родя ме гледа докторката и твърдеше, че бебето е под 2 кг.! Изписаха ни на 3-тия ден Simple Smile Така че , мързелувай си и не се тревожи .

# 10
Blagodarq mnogo za optimistichnite komentari  Hug Sega ostava samo da chakame bebka da reshi da se poqvi.Pomognahte mi strashno mnogo,nai-veche se uspokoih i nqma da se trevoja  Blush

Общи условия

Активация на акаунт