Баба Марта се задава, здрави бебета през АВГУСТ обещава!

• 34 496
  • 722
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Добро утро и Честита Баба Марта! Пожелавам на всички здраве и здрави бебета около термин!

# 167
  • Варна
Честита Баба Марта и от мен! Нека ни донесе много здраве и едни здрави ритничета от най-хубавите августовски бебета, които чакаме с нетърпение здрави и засмени!!

# 168
# 169
Добро утро и честита Баба Марта и от мен!  bouquet Hug

Аз имам един главобол. ooooh! Whistling Никога не съм страдала от този проблем, а сега е всяка вечер и най-нетърпимото нощем. ooooh! Кръвното ми и е супер, желязото поне при последните изследвания беше в норма... Thinking Вчера зълва ми ми донесе желязо като чу за моя главобол, тя роди сега декември и каза че е страдала по същия начин и било от желязото. Ще чакам резултатите от новите изследвания да видим как са, но засега почнах да си пия желязото, макар и във витамините, които пия да има, но е в мин. количествата.

# 170
Добро утро мамчета!Честита Баба Марта,нека да ви донесе много усмивки ,изпълнени с удоволствие топли дни и каквото още ви е на сърце. smile3501 baloni
Снощи не можах да спя.Вие имате ли такъв проблем- от 3:00 съм станала и не мога да заспя отново, само задрямвам за няколко минути и пак се събуждам.Ужасно ми се спи по цял ден а през нощите будувам все едно утре съм на изпит....... Rolling Eyes

# 171
  • София
Честита Баба Марта, момичета! Живи и здрави, щастливи и засмени а сте вие и близките ви!

Дока, тази нощ се ококорих рано рано, не знам колко часа беше. Заспах чак към седем и сега съм като пребита.

Не се похвалих, вчера усетих бебенцето. Стана ми много мило, бях забравила това прекрасно усещане / докато не започнат шутовете:)/.

# 172
Честита Баба Марта, момичета! Живи и здрави, щастливи и засмени а сте вие и близките ви!

Дока, тази нощ се ококорих рано рано, не знам колко часа беше. Заспах чак към седем и сега съм като пребита.

Не се похвалих, вчера усетих бебенцето. Стана ми много мило, бях забравила това прекрасно усещане / докато не започнат шутовете:)/.

Да се радваме сега, че после като им стане тясно ще има да се нагласяме насам -натам.Аз лично с първото обожавах да ме рита,дори сама го боцках от време на време,за да ми върне ритниче.Предлагам на всички майки да пробват, след като им пораснат по още малко коремчетата,да речем 7 месец.

# 173
Честита Баба Марта и от мен, нека сме здрави и засмени и безпроблемно да си гушнем мъничетата на края Simple Smile

# 174
Doka аз по принцип всяка вечер съм така - заспивам рано , към 9 вечерта и после цяла вечер ставам, поне 2-3 пъти минимум. Тази вечер май ми е втората откакто см бременна и спах до 7 сутринта без да се събудя. Може да се дължи на дългата разходка от вчера не знам, но това е една от малкото сутрини в които се събуждам наспана.

# 175
честита Баба Марта и от мен!

# 176
Честита Баба Марта!   bouquet
Излязоха ми резултатите от вчера... Confused
кр. захар е в норма 4,52 при реф. ст-ти 3.3-6.
ТСХ не е мръднал за цял месец прием на еутирокс, въпреки че увеличихме дозата на 75 мг.... Close Мин. месец беше 2,55 при прием на 50 мг, увеличихме на 75 и след цели 30 дни-2,52 вчера  Crossing Arms Не знам какво да правя, почивни дни са, мисля на своя глава да си увелича на 100 мг....
ФТ4 ми е 0,94 при реф.ст-ти 0,89-1.76......
mama irina до колкото си спомням беше писала, че ФТ4 трябва да е в горната граница при бременни, а при мен е в долната  Sad

# 177
  • София
Здравейте!

Днес мъжът ми се събуди с въпрос кога е следващата фАтална морфология. Викам му "фЕтална, то фетус" и той като взе да се смее - каза, че винаги е мислел, че нарочно била наречена фАтална, защото се очаквало нещо фатално да открият на нея.

Ей това е нашата количка. Един и същи кош се ползва за легнало и за седнало бебе, само с едни каиши се стяга на места, за да добие форма. А и кошът може да се променя като посока - към мама или по посока на движението. Дръжката се регулира, предните гуми могат да се застопоряват или да се освобождават. Гумите не са помпащи се. Cangaro Vision 305 лв.

# 178
Inked Mom за ФТ4 е вярно, макар, че при мен този месец и ТСХ и ФТ4 бяха на долна граница и док каза, че ще намалямае дозата след 45 дни, че вече ще започне и да се затопля. При някои обаче и при ниско ТСХ , пак увеличава дозата.
 Аз снощи повръщах зверски, не е от брем , от вливките беше , с мигренозно главоболие. Аз си знам , че има такъв страничен ефект. Може би ако вливах Октагам или Киовиг щеше да е по-добре , обаче изобщо не ми го предложиха , а и цената им е двойна- о/о 1000лв. Ако вливам всеки месец до края , това са 4000лв. Confused

# 179
Честита Баба Марта! Бъдете здрави вие, вашите семейства, и малките същества във вас  preggo Flowers Bouquet

Тази сутрин започна много щастливо за мен, бебчето ритна 3-4 пъти и за радост таткото успя да го усети за първи път, беше страхотно, Баба Марта ни зарадва много  Heart Eyes

Аз от днес влизам в 5тия месец, а само след 9 дни сме на консултация и отново ще видим малкото слънчице  tooth

Общи условия

Активация на акаунт