Топлина сърцето сгрява и любовта ни нов живот създава - 155

• 29 184
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
  • Германия
Принцеска: да ще се следи възелчето. А ми не им се занимава според мен. Тя другата седмуца била в отпуска. Ясно ти е колко я интересува , нали. А и клиниките тук са си машинария за пари.

# 61
Уффффф, безхаберието ме докарва до лудост  #Cussing out
Няма ли някакъв друг вариант, бе Глухиnewsm78 Нещо като друг лекар или някой дето по ще вземе присърце нещата...... А за парите то е ясно, че ще изтичат... просто няма как. Ама барем работа де се свърши.

# 62
  • София
Здравейтееее,
пънче-мънче страхотна тема! дай Боже само и много хубави новини Praynig Praynig Praynig напоследък Калинките са ми слабост Wink ама предполагам тематично са насочени към Принцесата Mr. Green
Princessa SS Party Party Party толкова се зарадвах на новината ти! лека, вълшебна и безпроблемна до термин Praynig Peace Hug и не знам какви са ви предпочитанията с Кашмирчето, ама айде малко розовко ... че като гледам много мъжко я раздаваме напоследък Wink
kashmir относно коментара ти към принцесата в предната тема, кой и защо се спотайва, ще кажа само - присмял се хърбел, на щърбел е вашата работа! тайно тайно ... няма как да го криете вечно! дай Боже повече такива тайни Praynig Peace Mr. Green
ANI BANI Hug
да не забравя - от силно заразния и розов Mr. Green  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
силно стиснати палци за всички нуждаещи се, успех на ловуващите и много прегръдки за останалите!
желая Ви усмихнат, успешен и позитивен ден Wink Mr. Green Peace

# 63
  • Германия
Атадарче: с удоволствие си взимам, благодаря
Скрит текст:
newsm79

# 64
принцес  Hug да, имам нужда от шотиране, ама всеки си има своя грижа и няма как да ми обръща внимание, така или иначе аз трябва сама да се справя, да превъзмогна дупката и да скоча напред ... Съжалявам че ви занимавам  Hug
Отчета от днес -една хубава тренировка за тялото, музика и усмивки, опитвах се да си припомня че има толкова мн неща, за които да се усмихна; След това един тихо ронене на сълзи, опитах се да обмисля всичко, което ми тежи и ... сега Вече съм по-добре, малко ми олекна и започвам новата битка за новия месец  box
атадарче, мерси -взимам си от розАвкото  Heart Eyes И аз искам да плЬОсна една такава тайна, ама няма как...
Глухарче  Hug Hug рокси  Hug Hug
чъки, стискам и аз палци! Peace Praynig
бугито, как си?

Понякога пиша по-малко и не успявам да пиша на всяка от вас, но не ми се сърдете   bouquet  bouquet

# 65
  • Варна
Записвам се на 5-та страница след една цяла пропусната тема... Имаше проблеми при мен и затова не влизах. Надявам се, че всичко е отминало или поне отчасти и вече смятам да ви навестявам по-често... Ако не сте ме забравили де...

# 66
не сме  Hug дано лошото е зад гърба ти  Hug

# 67
  • Варна
 CryДано, много се моля вече да идва хубавото...  Praynig

# 68
  • Германия
Азирче: ако трябва поплачи си, но после изтрий сълзите и вирни нослето. Ако се предадем, няма да стигнем до мечтата си.  Hug
Кали: ако  искаш сподели какво се е случило. Надявам с  сега всичко да.  наред.
Кашмирче, Принцеска: знаете си  Hug
Ани: дано си остане само до зацапване Hug
Бъги: какво се случва при теб?

# 69
Да се запиша и аз в новата тема, че рискувам да ви изпусна  Hug

Деси браво на малкото човече, да закрачи уверено към живота  Heart Eyes
Рокси мн гадно човек да остане без работа, но живота продължава, просто продължаваш напред към целите, без отказване, просто пътя за всеки е различен, за някой по кратичък за други по като лабиринт, но пътя винаги го има!
Глухарче мисли позитивно, лошите мисли привличат лоши събития.
Съжалявам за възелчето, но поне открито по на време е по-добре, все пак да знаеш как да действаш. А тази киста ко я правите, въздействате ли по някакъв начин, че все има причина да е там?
Тоничка голям усмихнат сладкиш  Heart Eyes
Принцеске викаш не за друго, просто да натриеш носа на мъжо  Mr. Green
Кали надявам се проблемите да са зад гърба ти и от тук на татък само позитивни неща  Hug

# 70
Добро утро!  Hug Heart Eyes

Мартеница днес ви подарявам,
нишка от живота във дома!
Бяла като вишната на двора
и червена - сила на кръвта!
Да ви топли даже и да сте далече,
да ви връща после у дома,
за да имате сили във крилете,
да преследвате своята мечта!

# 71
Честита баба Марта да сте живи и здрави и много усмихнати .
дано този месец имаме много поводи за усмивки и радост. Heart Eyes

# 72
  • В сърцето на любимия човек

Честита Баба Марта  Hug
Пожелавам Ви да сте бели и червени, здрави и засмени и нека тази година щъркелите донесат поне по една блага вест за всяка от нас!
Весел празник   bouquet

# 73
Честит празник и от мен, нека ни носи много радост и надежда за идване на щъркелчо  Hug Hug  stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl

# 74
  • Варна
Честита Баба Марта!!!

Кали, дано всичко лошо е в миналото! Продължаваш напред с усмивка, нали?
Азирче, и аз като ми е тъжно си поплаквам и изчиствам тъжнотията... Имаме толкова поводи да сме щастливи все пак!
Много хубаво се пие кафенце след хубавичка тренировка сутрин... Да ви кажа честно откак някак вкарах в ред сърцетупа и кръвното и получих зелена светлина за спорт се чувствам все едно летя! Тренирам през ден и се кефя на болката във всяко мускулче... Треньора ми каза, че бързо влизам в тренировъчна форма въпреки 6-те килограма отгоре... Много съм щастлива и се чувствам много по-добре! А и започва моят месец, в който ще стана на 30 (+10... но кой ти пита за числото в скобите...)
Хубав ден и много хубав месец ви желая на всички!

Общи условия

Активация на акаунт