Топлина сърцето сгрява и любовта ни нов живот създава - 155

• 29 177
  • 756
  •   1
Отговори
# 705
Принцеска, имаш най-силно стиснатите палчета и от мен! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Всичко ще е наред!  Praynig Praynig Praynig
Бъги, направи още един тест, друга марка!  Peace
Кати успех!  Peace
Хубава неделя на всички!  Simple Smile

# 706
На мен ми е едно притеснено и чакам ембриолозите да се обадят с хубави новини.  Praynig

И Вие ли сте там в същата клиника.Аз те първа ще трябва да започвам ,ако разбира се ми дойде понеже сега ми закъснява 7 -ми ден.Вчера слетобяд направен тест и беше EFN за жалост.Макар да знам,че се прави сутрин рано с първата урина за да е най точен.Шоколадче успех ти жела я и  скоро да се похвалиш EFP preggo    ylinfant

Последна редакция: нд, 16 мар 2014, 11:02 от katiem1

# 707
Благодаря,че ме приехте  в темата макар малко в началото с остро,но после се изясниха нещата.Желая успех на всички ни и всяка скоро да се похвали в други теми. Peace preggo newsm30

# 708
  • гр. София
Благодаря, katiem1.   bouquet

Аз съм в Надежда. Не знам дали и ти говориш за тази клиника.  newsm78

# 709
Шоко, доки каза, чесъм изкървяла от матката... не се знае причината. Възмо е да е отлепяне или събрана кръв, която трябва да изтече... не е ясно. За щастие не е много, макар че аз реших, че е много  ooooh!
Късмет и на теб,Шоко!  Hug
Дани, благодаря ти!

# 710
Здравейте, мацки Hug
Ели, аз държах Гонала във вратата на хладилника, но мисля, че не е задължително. Болки и неразположения може да имаш от хормоните, но зависи и от дозата Peace Успех и дано скоро се похвалиш Hug
Шоко, и ние чакаме добри новини за ембриончето Praynig Hug
Принцеске, изкара ми акъла Hug Почивай и пази бебчо Hug Hug
Пънче, и за теб съм стиснала палци и на краката Hug Hug
Приятен ден  bouquet

# 711
Да близо е до нас аз исках там да се прехвъля ,но за жалост чак часове за юли месец за първичен преглед,а на мене май ще ми бъде тогава късно.Не мога да кажа нищо  лично  освен това дето съм прочела от форумите.Като на всякъде и доволни и  не доволни и.т.н. Peace

# 712
  • гр. София
Принцеске, стиснала съм силно палчетата за теб.  Praynig Praynig Praynig Praynig

Буги, много ти благодаря.  Hug Hug Hug Hug

# 713
Буги, Шоко  Hug Heart Eyes

# 714
  • гр. София
katiem1, мисля че си направила добър избор.  Peace

# 715
# 716
Принцеске- силно гуш  

Дано всичко да е наред и бързо да се прибираш вкъщи  Praynig
  Hug

Шоки, стискам палчета за теб, дано ти се обадят с хубави новини  fingerscrossed fingerscrossed Hug Hug

# 717
  • София
Ах, Принцес,милата, представям си как ти е свито сърчицето и и какъв шок.си изпитала. Tired Прегръщам те много силно! Hug Щом бебчо е дпбте, всичко ще е наред! Praynig Hug
Шоки, и аз тръпна в очакване на хунавите новини! Praynig Hug
Аз не разбрах, Буги, кога ще пуснеш кръвен? newsm78

# 718
  • NE
Принцеска Аз нали в 5 г.с. също прокърях и сърцето ми слезе в гащите. Нямаше причина за къренето и всичко бе наред с бебо, но си бях на терапия с утрогестан. Затова бъди спокойна, че е много важно в това състояние и с бебчо всичко ще е наред. Praynig Хубаво е че в болница и си под наблюдение. Силни палчета. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Пола е надценен, за мен радостта е най-важна. Peace
Кашмирче Много си хубава. Heart Eyes
Буги  Praynig Praynig Praynig
katiem1 Добре дошла.  bouquet тук е правилното място. Пожелавам ти скорошен бебешки резултат. Praynig

Вили е в скок на растежа и само търси да папа. Crazy

# 719
  • София
Феичка, мерси, ти също!  Heart EyesЗабравих да кажа, че го видях тоя разкош Вили, ма много е хубав, беее! Пу пу! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт