БРОДИРАНА КРАСОТА Тема 121

• 74 601
  • 722
  •   1
Отговори
# 705
  • Юпитер- Сатурн

Кога ще ги шия - не знам, но ги имам и им се радвам много.............
За този съм готова да ти помогна  Wink  Hug

Бяло Цвете като каза люляк все се сещам за вица с циганката и бялата прежда.  Simple Smile

# 706
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
И тази, щото не и устоях:

Кога ще ги шия - не знам, но ги имам и им се радвам много.............

Naughty Как въвеждаш мен в изкушение ...  Twisted Evil разглеждах ги миналата седмица и този и мисля, че имаше още един ме грабнаха много.  ooooh!

Аз имам свършени две неща, с които мога да се похваля, но забравих да снимам преди да опаковам подаръка. Ще ползвам снимките на получателя Тедибеарм.

Едно меченце

Скрит текст:
Едно котенце, оформено като възглавница - вече имам заявка за още  ooooh!
Скрит текст:

# 707
И аз много обичам люляци. Със срам трябва да си призная, че днес видях какво е магнолия на живо. И сега искам да си ушия  Heart Eyes нещо мъничко но много цветно. Сетих се за триптиха, но искам да е нещо друго, някоя има ли нещо предвид  Hug

Азарея, кажи вица  Whistling

# 708
Със срам трябва да си призная, че днес видях какво е магнолия на живо. И сега искам да си ушия  Heart Eyes нещо мъничко но много цветно. Сетих се за триптиха, но искам да е нещо друго, някоя има ли нещо предвид  Hug

Азарея, кажи вица  Whistling

Аз уших гоблен с магнолии преди да я видя на живо. Видях я преди 2 седмици. Ще ти пратя нещо - аз също съм го шила.

Азарея, не ме мъчи и мен...

# 709
  • Юпитер- Сатурн
Отива циганка в магазин за прежди и казва на продавачката "Дай ми прежда с цвят на люляк." Продавачката "Нямаме прежда с лилав цвят." А, циганката "Ти за бял люляк не си ли чувала." Simple Smile
Hrisi заповядай  

# 710
Азарея, благодаря за схемата и вица   bouquet

Значи жената си търси бяла прежда  Joy

# 711
Бяло Цвете, не се плаши от контура на люляка, може да е доста и на малки разстояния, но поне на Дим контура е от дупка до дупка на панамата и не се налага да целиш между нишките или в средата на кръстче.
Хриси, това което Азарея ти е пуснала е хубаво. Аз и Виктория шихме части от него. Ето малко снимки.

# 712
Роси, благодаря ти за снимките, много ми хареса как са ви се получили. Аз нещо не можах да добия представа как ще изглежда цялото, но реших да си ушия първата част(като на възглавничката) като се поосвободя.

# 713
  • Дълбоката провинция

# 714
Роси, не заблуждавай момичето, че контурът на Дим е от дупка до дупка Simple Smile Дано на нейния гоблен да е така, но на моя зимен имаше толкова много бодове между нишките, че някои съм ги преправяла по няколко пъти /на колелото/.

# 715
Не бях попадала на такъв досега...

# 716
И аз си купих този от Деси Димитрова  Flutter

Магнолия има отвън пред нашата община , ще ида да я снимам , ако искате.

# 717
Момичета, понеже сме на тема "Магнолия',  преди около година бях в Дряново и снимах едно доста голямо дърво магнолия. Цялото беше отрупано с цветове и бяха по-големи от от моята длан. Исках да я намеря и да ви покажа, но явно съм я изтрила или при преинсталирането е изчезнала. Но имам вариант да я взема от моя приятелка и да ви покажа.

# 718
  • София
Контура по средата на нишките аз лично го избягвам като провлачвам повече и боцкам в дупка (където е възможно, де).

# 719

Това е моята магнолия. Шила съм я с конци Ариадна на 14-ка. Ако искаш - пращам веднага схемата. Hug

Общи условия

Активация на акаунт