Отговори
Добре дошли в новата тема newsm71

Полезни страници с информация, относно продуктите и фирмите, които са на пазара
(благодарение на Mikkey   Hug ):

Българска агенция по безопасност на храните

Проверка на производителите на продукти с животински произход
- за повече информация, прочетете help секцията в страницата

Закон за защита на потребителите
- добре е да си знаем правата ...

Моля, без "записче", "цоп", "троп", "хоп", "и аз тук" - букетчета, усмивки и целувки  и всички техни производни ... - просто използвайте бутона (точно до бутона , когато започвате нов коментар), така няма да изтървете нищо, ще получавате винаги известия при нов отговор и ще можете да се включите по всяко едно време в забавата  Hug   bouquet  

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 19:06 от Mamma

# 1
  • Бургас
Благодаря!   bouquet
Аз позлвам третата преса - обикновена някаква, за 25 лв. беше. Много съм доволна и не ми пръска изобщо.

# 2
  • Бургас
Здравейте!
Таман исках да се похваля . че вчера си купих дънки от Карфур за 7 лв.Доволна съм.
Иначе в Пикадили на обяд вече нямаше пъстърва.вратните пържоли.захар но си купих кафето и бяла халва доста по езтина от Лидъл.

# 3
И аз съм си купувала дънки от Карфур, даже за 5лв (преди 2 години) и до ден днешен не са мръднали, супер удобни и готини ...

# 4
Какви са тези дънки? Много евтини изглеждат, да не би да са втора употреба? Аз не съм виждала досега в Карфур дрехи.. Даже тук в Пловдив са все едни тесни, само в Бургас съм била в един мегаполис, със техника, имаше разни въдици, дом. потреби и сигурно други неща, но съм забравила.

# 5
  • Пловдив
Какви са тези дънки? Много евтини изглеждат, да не би да са втора употреба? Аз не съм виждала досега в Карфур дрехи.. Даже тук в Пловдив са все едни тесни, само в Бургас съм била в един мегаполис, със техника, имаше разни въдици, дом. потреби и сигурно други неща, но съм забравила.
Сериозно ли?
На първия етаж вдясно, след играчките и книгите са точно дрехите Peace
Техниката е също на първия етаж, точно направо от входа Simple Smile
Домашните потреби са по-навътре, зад техниката Peace

А дрехите в момента са с 50% намаление, та затова предполагам са толкова евтини Simple Smile Обувките също Peace

# 6
  • Пловдив
Аз на голямата щерка бях вземала така дънки за 7-8 лева, супер удобни й бяха. Пак бих взела ако има  Simple Smile

# 7
Сериозно ли?
На първия етаж вдясно, след играчките и книгите са точно дрехите Peace
Техниката е също на първия етаж, точно направо от входа Simple Smile
Домашните потреби са по-навътре, зад техниката Peace

А дрехите в момента са с 50% намаление, та затова предполагам са толкова евтини Simple Smile Обувките също Peace

Нямам впечатления над всичките им магазини в Пловдив, но с такова впечатление съм останала. Дори не знаех, че продават дрехи.

# 8
  • София
Тъкмо се връщам от пазар в Била, супер доволна съм от цените Simple Smile

# 9
Всички обувки ли са намалени в Карфур?

# 10
  • Русе
Тъкмо се връщам от пазар в Била, супер доволна съм от цените Simple Smile

Нещо по конкретно, може ли. Може утре да се разходя сутринта.

# 11
  • Бургас
Стреч дънки същите каквито имаше миналата седмица в Лидъл

# 12
Карфур в Пловдив пак ми се стори празен от към асортимент.Да не би пак да изчезват стоки? newsm78

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 21:42 от Bенито

# 13
  • София
И аз попаднах вчера в Била на някаква разпродажба на алкохол - купих си ягодово дайкири на Бакарди за 8.00 лв.

# 14
  • Sunshine state
Това с дънките ще ме накара да отскоча ди Карфур,че моите издават багажа. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт