Отговори
# 450
Ужасен е на "Славейков" - един път влязох за да не повторя.

# 451
  • София
И аз от доста време вече не пазарувам в Карфур, вчера влязох инцидентно и няма да повторя скоро - полупразни рафтове, високи цени, не намирих всички марки, които харесвам...

# 452
  • Sunshine state
Точно същото и тук-еднакви стоки пръснати на различни рафтове и беден избор на марки. Голяма простотия. Все по-малко хора пазарува оттам,особено пък откакто отвориха Кауфланд в близост.

# 453
Кауфланските банани са супер, имаше и по-зелени, има и възглавници за стол намалени Peace

# 454
Аз пазарувам от Карфур-Варна... доволна съм, защото винаги /освен един момент миналата година, когато имаха малко проблеми/ са били заредени рафтовете, добри цени на това, което търся , лично за мен отговарящи на качество и е широко , просторно, винаги има кого да питам, ако има нещо ... не знам- мое си мнение

# 455
А във Варненкия Карфур дали вече заредиха продукти на Май планет?

# 456
Вчера в Била на касата дочух нещо, че промоцията с чашите май била до днес - така че ако някой го интересува и има да събира още чаши ...  Rolling Eyes

# 457
  • Варна
Някой да знае дали някъде има промоция на Always  Rolling Eyes

# 458
  • София
Вчера в Била на касата дочух нещо, че промоцията с чашите май била до днес - така че ако някой го интересува и има да събира още чаши ...  Rolling Eyes

Еее, що не каза по-рано? Laughing Аз взех 3 и за утре се бях наточила да ходя за 4-та. Нищо и без това шкафа с чашите е пълен. Simple Smile

# 459
Ами може да ми е грешна информацията, само подочух касиерката го казваше на клиентката преди мен ... може да е до изчерпване на количествата ...

# 460
  • София
Още от началото на промоцията е обявено докога ще бъде - ето тук.

# 461
Някой да знае дали някъде има промоция на Always  Rolling Eyes

Не на промоция, но с подарък метална кутийка гледам Always 20бр. за 4,55лв  Tired утре ще видя в Елитис как са ...

# 462
  • Пловдив
Във Фантастико Always Duo на 3.99
В Penny Always Ultra Super Plus (16), Night (14) или Regular (20) на 3,69 Peace

Аз, когато търся нещо определено, първо гледам тук

# 463
Много интересна страница, утре ще я тествам подробно и може да я добавя на първа страница, предлагам всъщност, който има време да направи същото и заедно да преценим дали си заслужава и дали работи добре  Peace (защото сега набързо въведох няколко неща и не ми излезнаха, сигурно нещо не правя както трябва, чак 3-тият продукт се появи ... )

# 464
  • Sofia
Наистина много интересна страница, ще я пробвам и аз.
В момента в списъка с вериги не излиза Била, но може да е, защото промоциите им са главно от утре.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт