Отговори
# 525
Да, наистина всички си стават за готова консумация, точно на тази сметана вчера пишеше "За готвене" - каквото и да имат предвид с това, в същото време и "UHT", което със сигурност говори, че е готово за консумация ...

Мисълта ми беше, че според мен, трябва да си е течна, а не тоооолкова гъста ... иначе между готварска и сладкарска, разликата е, че едната е подсладена, само това май ...

А като слагаш така директно не идва ли много малко като количество за пастата и по-тежко, понеже аз топлия сос (който правя от съвсем скоро) го разреждам и с пр. мляко и става супер и като количество и като вкус ... Ако искаш ми драсни на ЛС за соса някоя рецепта, че сигурно вече станах досадна на останалите в темата.

Съжалявам момичета, няма повече   bouquet

# 526
Използвала съм може би почти всички марки готварска сметана и на мен ми се е случвало някоя да ме изненада, че трябва да се изстиска, а не да се излее. Не се сещам обаче точно кои марки бяха такива гъсти..  newsm78 Последно май използвах на мy day и president и бяха течни, значи най-вероятно halta е била толкова гъста..  Но каквато и да е било не е имало проблеми с готвенето  Simple Smile

# 527
Защо скука? На мен ми е любопитно да опитам нещо мексиканско, но пък не обичам люто. Изобщо ще намеря ли нещо такова в Лидл?

# 528
Скука, защото няколко седмици подред Мексико ще обикаля по магазините .... нищо против мексиканската кухня.
Не се загледах в лидлското мексико Simple Smile още по-малко ще го сравнявам с това в пени....

Не ми се струва много креативно и двата магазина да правят еднакви тематични седмици.... последователни или застъпващи се ... ама не му разбирам на маркетинга или каквото е това ...

# 529
О, нямах представа, че има такава тенденция в момента. Ние имаме само Лидъл  Peace

# 530
То аз нямам лесен достъп до пени и не го следя... ама се сподели в темата ... и аз ... като няма ко да кажа ... що да не поспамя Wink
Ние ядем люто, ама чак любопитство към тематична седмица нямам Simple Smile

# 531
Защо скука? На мен ми е любопитно да опитам нещо мексиканско, но пък не обичам люто. Изобщо ще намеря ли нещо такова в Лидл?

В лидълската тема ще те насочат към някоя вкусотия от мексиканската седмица, ние сме взимали една тяхна манджа в консерва - Конкорне не знам си какво - има я тази тази седмица в XXL промоциите, много ни хареса, нямам спомен да е било люто.

# 532
Някой купил ли си е от люлките в Кауфланд който са на цена 89лв?
Ако има такива ще помоля за мнение за качество и т.н.

# 533
Не знам за тези от Кауфланд, но Лидълските от другата седмица ми изглеждат много сладички и на много разумна цена:

http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-83423DAD-0A42BFD7/www_lidl_bg/hs. … etail&id=7041

# 534
Moringa, тази за която питам люлка е градинска за 3-ма човека. Утре им свършва промоцията била е на 199лв, сега е с 54% по евтина. Няма я сглобена никъде в магазина и за това ми се искаше да прочета мнение, дали не е някоя паянтова.

# 535
Мммм, ясно, трябваше да я погледна, преди да давам други идеи - попита ли в темата за Кауфланд ...

# 536
О и друга тема ли има за Кауфланд  Joy Аз си мислех, че тази сборната е само тя.  Simple Smile Отивам да потърся.

# 537
Аз я видях, едва след като създадох тази Embarassed , но тя със сигурност е от по-рано създадена, затова изпитвам огризения и се чудя дали да не махна от заглавието и снимката-корица Кауфланд ... какво ще кажете по въпроса?

# 538
Може да се коригира заглавието,то така или иначе за Кауфланд активно се говори в другата тема.
Като ви чета и се навих да пробвам и аз малко мексиканска храна,дано не е много люта.Ще споделя мнения после Laughing

# 539
  • Пловдив
е то по тази логика и за Лидл да не пишем, щото си има отделна тема Crossing Arms

Темата не е ли за сравнение и информация къде, какво има изгодно hahaha На мен ми е много по-лесно да следя тази тема и да научавам интересните промоции в различни магазини, отколкото да ставам разногледа и да чета 100 теми за различни магазини Whistling

Общи условия

Активация на акаунт