Отговори
# 570
  • In transit
Давай смело в Кауфланд - има Персил за 60 пранета само за 14 лв. По-горе писахме! 23 стотинки излиза прането! Аз успях да си взема тъмно син, вери хепи съм.
този тъмно синия за какво пране е ?

# 571
# 572
На някой да са му пуснали хартиена брошура на Била в пощата - търся Ариел 2кг на промоция

Иначе да попитам и някой дали е опитвал сладолед Raffy в кутия - от утре ще имат намален в My Market - ванилия и какао за 2,99лв/900г   Thinking - техните из градовете на топка, които продават са хубави уж ...

Сега видях брошурата на Пикадили, ако някой го интересуват пелени Pampers ще са -20%, както и други видове сладолед и шоколади на Милка

# 573
Много евтин ми звучи за Рафи....  newsm78

# 574
  • In transit
Moringa,   в кауфланд вчера имаше 3кг Ариел за 10 лв. Нямам идея дали е изгодно.пишеше  -22%

# 575
Ако е хубав тоя сладолед трябва да е поне 9-10лв с намаление. Може би го смесват с обикновени сладоледи както обикновено правят по уличните павилиони. Лично човек който работи за Рафи ми е казвал че смесват. Аз отдавна не купувам Рафи. Не е като в началото.

# 576
За Рафи мога да кажа същото - не е това, което беше, не купувам.

# 577
  • Sunshine state
Миналата година на морето си позволих да опитам Рафи,който не бях яла от години/не по финансови,а по диетични причини  Laughing/-ами наистина не е същото,стори ми се като най-обикновен сладолед,а сестра ми го превъзнесе до небесата.

# 578
  • София
Някой знае ли колко струват комплект ножчета Match 3 (8бр/16бр) в Метро?
Засега съм на вариант от Амазон.ук  Naughty

# 579
Moringa,   в кауфланд вчера имаше 3кг Ариел за 10 лв. Нямам идея дали е изгодно.пишеше  -22%

Много ми е далеч, иначе цената е добра ...  Tired Блаодаря за информацията.

Сладоледите в Била тези петък, събота и неделя (по изключение явно е и неделята) ще са намалени, за Рафи и аз не знам, тези от витрините им не ми правят никакво особено впечатление и май като цяло само веднъж съм ги пробвала ... в Била започва и ново точко-събиране за хавлии и халати ... трябва да разгледам по-подробно какви са, що са ...

# 580
  • Mediterraneo
Купих няколко пакета моцарела от Пени днес на 1,19. Дано е хубава. Взех ябълков сок, намалени череши( много вкусни) за под 2 лв кг. Нямаше картофи обаче, едва избрах 1 кг. Храна за кучето- 3 кг опаковка в момента излиза като голямата опаковка.

# 581
В "Пени" от днес розави домати и шоколади с лешници на 1 лв.

# 582
  • оттам, откъдето започва България
Благодаря, уважихме ги. Simple Smile

# 583
На колко са розовите домати?  Mr. Green ooooh!

# 584
Доматите са на 1.80, всички зеленчуци бяха намалени без картофите./Пени/

Общи условия

Активация на акаунт