СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 413
  • 728
  •   1
Отговори
# 195
  • Русе
Не виждам причина да не му я дадем. Аз съм за.

# 196
Честит ви празник, мили майчета!
Моля да вземем  решение - искате ли да предоставим паролата на седмокласната поща на сина на Нели? Така той ще понапълни сайта с тестове и материали минали досега, а ние в последствие ще подаваме актуална информация   която     да        качва.    Разбира се само ако детето иска да се занимава с това, а и ако момичетата от групата нямат нищо против. Очаквам мненията ви.
Абсолютно ЗА.
Никакво съмнение, че ще е само от полза.

# 197
Честит празник на всички български  майки юнашки от темата!
Бъдете здрави и дерзайте с нестихващ ентусиазъм!

На момчето създало сайта - Браво!!!

# 198
  • дядовата ръкавичка
Честит празник на другарките по съдба  Wink! Здраве, спокойствие и кураж  Simple Smile

Браво на момчето на Neli!

Момичета, някой да има отговорите на днешния ПИ по математика в Милениум?
В понеделник ще мога да кача задачите, макар че листата са доста надраскани.

# 199
  • София
Честит празник на всички дами! Бъдете много обичани и уважавани! По въпроса за спорта-дъщеря ми си ходи 2 пъти седмично на танци, те я разтоварват, а и отделно тя много обича да танцува.Ходи още от 1 клас.Не мисля, че й пречат с нещо на ученето. Simple Smile

# 200
  • София
Честит празник, мили мами:) Бъдете шастливи, здрави, обичани и дръзновени... Пожелавам ви, всеки нов ден да е изпълнен с много любов и удовлетворение. Пожелавам ви, след четири месеца да се радвате на успехите на децата си... Hug

# 201
Честит празник и от мен! Бъдете много обичани и уважавани!
По въпроса за паролата - и аз съм ЗА.

# 202
Честит прaзник мили мaйки! Утре съм нa ПИ в МГ Вaрнa. Aко ми позволят дa вземa зaдaчите, ще ги снимaм и ще ги кaчa тук, зaщото нямaм достъп до пощaтa. (ПИ Е ПО МAТЕМAТИКA )

# 203
Честит празник дами! Бъдете здрави, усмихнати и винаги така загрижени майки!

# 204

Състезанието "Талантлив физик"
- етап от приемната кампания на НПМГ (и не само  Wink )

# 205
Момичета, искам само да споделя, че изпратих на Нели координатите на пощата, ако има възможност детето й да развива сайта, да има материали.
Пловдивски майки, удовлетворени ли сте от резултатите на Иван Рилски? Какво е мнението ви за безпрецедентно ниските резултати? Аз лично се хванах за главата - толкова ниско ниво на представяне май досега не е било... Традиционно силни деца по предмета са  много ниско оценени. Преразказът се е оказал трудна хапка за мнозина. Дали ще се повърдят очакванията, че тазгодишния випуск е по неграмотен от миналогодишния?

# 206
  • Пловдив
Много лош резултат има моето хлапе...за пръв път на "Иван Рилски" такава излагация... newsm78
И то точно в най -важната година.  ooooh!
А ходи на това състезание от години, като досега никога не се е подготвяла специално - идеята е била участието, свикването с изпитната обстановка и т.н., не толкова крайният резултат. И почти винаги е в първата 5 -ца...
А сега...  ooooh!

# 207
  • Пловдив
И аз не съм доволна от резултата на моята от Иван Рилски.Има 18 т на преразказа !

# 208
  • София
Момичета, може ли някой да качи в пощата текста за преразказ на "Иван Рилски"?

# 209
  • Пловдив
Това, че резултатите на един ПИ са по-ниски, изобщо не означава, че випускът е по-неграмотен.  Peace
Нали най-важното е всеки да види къде се намира детето му спрямо останалите.
Явно нещо ги е затруднило в теста и в преразказа. И това ще се разбере, когато вземете работата на детето си.

Общи условия

Активация на акаунт