СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 391
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
...един учебен час е. Но не се притеснявайте - въпросите не са твърде задълбаващи в материала. Всяко дете което се е подготвяло през годината редовно по предмета ще се справи. Важно е да нямат пропуски в подготовката си.

# 31
Да ви се оплача, моят син вчера решил да експертиментира как гори дезодоранта, нацикал в банята и запалил с кибрит. Гръмнало силно, пламнал огън и нашият си изгорил веждите и носа. Обажда ми се по телефона, не знам да плача ли, да се смея ли... ooooh!. От скука ще се повреди това момче, а уж непрекъснато му говоря. Преди нова година след експеримент с колелото навън, такава рана си направи на лицето, че още мажем с лекарство срещу белези...
Само да са ни здрави децата, пък другото ще се нареди.
Днес в училище по инициатива на госпожата по български ще правят пробен изпит.  

# 32
Да ви се оплача, моят син вчера решил да експертиментира как гори дезодоранта, нацикал в банята и запалил с кибрит. Гръмнало силно, пламнал огън и нашият си изгорил веждите и носа. Обажда ми се по телефона, не знам да плача ли, да се смея ли... ooooh!. От скука ще се повреди това момче, а уж непрекъснато му говоря. Преди нова година след експеримент с колелото навън, такава рана си направи на лицето, че още мажем с лекарство срещу белези...
Само да са ни здрави децата, пък другото ще се нареди.
Днес в училище по инициатива на госпожата по български ще правят пробен изпит.  
Леле славина и на мен ми стана смешно в първия момент, ама то си е доста опасно.
На моята сега и е щукнало да става елф, след гледане за пореден път на "Властелинът на пръстените", снощи е седяла до среднощ да търси обучение по стрелба с лък и да избира да си купува лък  #Crazy. Изперкаха децата май.

# 33
Ох, slavina_S  Laughing, разсмя ме.

По всички предмети ли ще имат ВО ?

# 34
  • В тъмната гора.

На моята сега и е щукнало да става елф, след гледане за пореден път на "Властелинът на пръстените", снощи е седяла до среднощ да търси обучение по стрелба с лък и да избира да си купува лък  #Crazy. Изперкаха децата май.

Божееее колко познато...нашия снощи търсеше в нета комплекта книги на Толкин на английски, освен това разглеждаше цените на мечовете   ooooh!...мислих, че сме сами в тази лудост..сега ме избива на смях. Joy

# 35
  • Пловдив
 Annyto_e, матурите реално са 5 - БЕЛ, МАТ, история + география /обществени науки май беше/, биология+химия+физика, чужд език  Peace

като само по БЕЛ и МАТ се провеждат с квестори от други училища и работите се проверяват на едно място от комисия. Другите се проверяват от учителите в самото училище.

В ТГ - Пловдив има резултати от ПИ по мат. В сайта няма нищо. Подробности на място.

# 36
Само по физическо, музика, изобразително, инф. технологии и технологии няма да има мисля

# 37
  • В тъмната гора.

По всички предмети ли ще имат ВО ?

По език на 27 май..

по другите предмети ще са обединене в два изпита..”Обществени науки, гражданско образование и религия” – 26 май 2014 г.
”Природни науки и екология” – 28 май 2014 г.

# 38
  • дядовата ръкавичка
Браво на момичето, еlan! Успех на националния кръг!

Разбрах, че ВО и по останалите предмети се провеждат сутрин. Нашите са следобед на училище. Така ще им отива целия ден  Crossing Arms.

# 39
  • Пловдив
Браво на момичето, еlan! Успех на националния кръг!

Разбрах, че ВО и по останалите предмети се провеждат сутрин. Нашите са следобед на училище. Така ще им отива целия ден  Crossing Arms.

Тя програмата им вече ще е доста по-лека, няма да мислят за БЕЛ и МАТ.  Grinning

# 40
[G..D.. Ние пък една химия ни е замъчила...не е за разправяне.

Препоръчвам горещо сайта "уча се". Синът ми оттам се запали по химията и е много удобно, когато вече детето е изморено и не може да чете или по-скоро му е писнало да чете учебника, да си сложи слушалките и да прослуша урока три пъти- пък, каквото му остане в главата все е нещо. Ние правим така, има ефект.

# 41
  • Русе
И ние ползваме много "Уча се", но вече е платен. Даже днес със ставането каза- "Мамо, може ли да платим за 3 месеца сайта, че ми е много по-лесно от там" - 10лв за три месеца - нещо такова

# 42
  • Sofia
е може ли такова нещо Close сега от вас разбирам,че се плаща....отдавна не е влизал там

# 43
  • В тъмната гора.
И ние ползваме много "Уча се", но вече е платен. Даже днес със ставането каза- "Мамо, може ли да платим за 3 месеца сайта, че ми е много по-лесно от там" - 10лв за три месеца - нещо такова

Няма такова нещо, сега проверих и не ми поиска абонамент.
Платени са само специалните разработки на учители. Има по химия такива,за кандидат-студенти,  а може и по други предмети.

# 44
  • Варна
Така ли? На големия му беше много полезен по биология. Преди контролно основно от там се подготвя, че биологията не му е много любима, за разлика от химията, която за голяма изненада на всички в къщи много му харесва. Сега съжалява, че този срок имат само един час химия седмично.

Общи условия

Активация на акаунт