СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 308
  • 728
  •   1
Отговори
# 15
Благодаря за темичката! Гледах, в края на миналата сте коментирали училищата. Ако има някой от Варна, който може да ми покаже плюсове и минуси на МГ и 1ЕГ. Много ще съм му благодарна.

# 16
  • София - Рим и обратно
Благодаря за темата  bouquet
Елан, браво на момичето, все така да е!

# 17
  • Русе
Благодаря на всички за пожеланията.

# 18
  • София
Eлан, браво на девойката. Ще и стискаме палци на националния кръг.
Ние чакаме протокола за историята. Все още не са разсекретени резултатите.

# 19
Здраве и късмет на дечицата!
Саш,   bouquet

# 20
Благодаря за темата!
Благодаря за мненията за у-щата, много са ценни.
Предлагам да поемем дълбоко въздух и да задържим напрежението до април, че после...като го изпуснем ще е голям тайфун до края.

# 21
  • Пловдив
Sash   bouquet

като гледам с каква скорост се пълнят страниците сега, представям си какво ще настане май месец ... май ще бием рекордите на миналогодишните седмокласни мами.

Браво за олмипийците, болните да оздравяват, 3 дена почивка тази седмица за тези, които нямат пробни, разбира се. /за тези, които са на курсове не важи  Mr. Green/

# 22
  • Варна
elan, браво на детето! Ще стискаме палци на националния.
Sash  bouquet

# 23
И аз благодаря за новата тема!
Елан,браво на момичето ти, успех и на следващия кръг!
Да попитам,за Варна знае ли някой дали е излязъл справочника?

# 24
  • някъде ... тук ...
Благодаря за темата Sash Hug

Не съм имала време да прегледам справочника, който донесе Радо....

Елан, БРАВО!

Така или иначе Радо няма да кандидатства в езикова гимназия, нямам идея дали няма да изяви желание за някоя друга. Повече ме интересуват техническите специалности и физиката, но пак са ми интересни мненията ви за училищата.

# 25
Здравейте,
Да се запиша и аз с пожелания за здраве и късмет на децата ни.
При нас май и девойката  е налегна напрежението  Confused, вчера даже вдигна и Т.
Eлан, браво на девойката ти. Успех!

# 26
  • София
Да се запиша да ви чета, то май само това ми остана... Дъщеря ми го играе непукист и това е... Само се ядосва, като й казвам за вашите дечица... Embarassed по колко теста решават и т.н
Да са живи и здрави и това е   bouquet

# 27
Ние пък една химия ни е замъчила...не е за разправяне. Тъкмо си бяхме разпределили почивните дни с по един тест математика и един български, тази химия се намеси и така като гледам... ще ни развали стройните редици. Лошото ,е че и аз не я вдявам много много. Таткото и той даде заден...
При нас тестовете валят, вчера - на Българският език. По математика - неравенства, материалът ще бъде приключен в края на април, през оставащото време ще се работят тестове. Госпожата ни подкани да работим  ПИЗА по домашному. Гледам като има време и е в кондиция да прави поне по един втори модул под мое наблюдение, за да видя ако има някъде пропуски да ги чистим.
По български матералът е взет всичкия, предстоят комбинирани тестове , литературата продължава с До Чикаго и назад. Ние продължаваме да си имаме проблеми с времето. Силно се надявам тези дни като съм у дома да му засичам време и да работим за бързина.
До майките на пловдивските седмокласници явявали се на пробния в МГ миналата събота - резултатите ще са готови след 03,03. Инфо ще има на сайта на училището на 04,03.

# 28
Благодарности за новата тема   bouquet.
Нас продължава да ни мъчи географията, вчера правиха тест 40 въпроса и две карти на Азия-политическа и природна, на тях има цифри и срещу тези цифри децата трябва да напишат какво има. Девойката се мотала с картите и не и стигнало времето да реши целия тест  #Cussing out. Имате ли идея колко време е ВО по история и география и по физика, химия и биология?

# 29
Sach, благодаря за новата темичка.

Общи условия

Активация на акаунт