СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 327
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • София - Рим и обратно
Мари дьо ла Фер, би ли споделила какъв е бил проблемът с 35-то? Води се добро училище newsm78.

Иначе, и аз все повече се успокоявам с наближаването на матурите. Наистина, с 300 зора нищо хубаво не става. Където й е късметът - там. Което не означава, че съм спряла да й вися на главата, де, напротив. Но поне не се ядосвам.

# 646
  • Пловдив
качила съм пробните в Пловдив от последните две седмици. Пожелавам на всички ви чудесен ден!

Благодаря много.  Hug

# 647
  • В тъмната гора.
качила съм пробните в Пловдив от последните две седмици. Пожелавам на всички ви чудесен ден!

Благодаря много.  Hug

Златна си...Благодаря!!!

# 648
Издирвам пробни изпити по БЕЛ от МГ Варна, някой , ако може да ми помогне ще съм му благодарна.

# 649
  • Карлово

Благодаря много.  Hug

Златна си...Благодаря!!!
Благодарност и от мене.  bouquet

# 650
  • София
Моето не е отчаяние, момичета, просто сме реалисти.
Отчитаме си грешките: модерен телефон, плейстейшън, липса на спорт (поради здравословното състояние), все неща с които няма как да създадем интерес на детето към това, което умее- математиката. Отделно тежък пубертет и силно влияние от приятелчета.

Щом без никакво учене детето изкарва около 5,00-5,50 на ПИ, значи все някъде ще учи с умни деца, просто няма да е топ 10. Сега ваканцията ще учим двамата физика, поне да докараме 5 за срока и да има шанс за ТУЕС. Там хората взимат 4 пъти изпита и може пък да влезе.

Само да ви кажа, по-предните набори бяха малки и по-лесно се влизаше кой където иска и оттам тръгнаха слухове, че училищата не са това, което са били. Не им вярвайте. Едно умно дете ще си поеме каквото трябва от учителите.

# 651
  • Варна
Грета,извинявай ,ама ей тъй без учене 5-5.50 на пробни изпити,особено като знаем,че са поне 2-3 пъти по-трудни от реалните ,не се изкарва. Wink Или пък детето ти е много умно и учителите му в у-ще си вършат прекрасно работата. Wink Та ти си реви колкото си искаш,ама аз залагам,че пубера ти ще е в топ 10. Simple Smile
Колкото до последното,не го схванах. Embarassed
Цитат на: Annyto_e

[link=topic=768504.msg27817347#msg27817347 date=1395995378
Издирвам пробни изпити по БЕЛ от МГ Варна, някой , ако може да ми помогне ще съм му благодарна.

В пощата видях поне два пробни от МГ Варна,единия от тази година,а другия от миналата.А може да има и още. Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 10:54 от Деска

# 652
Грета,извинявай ,ама ей тъй без учене 5-5.50 на пробни изпити,особено като знаем,че са поне 2-3 пъти по-трудни от реалните ,не се изкарва.

И аз не мога да повярвам, а пък тогава що за учители са неговите че да му оставят 5 за годината  newsm78

Колкото до последното,не го схванах. Embarassed

Грета май искаше да каже че децата от минали набори са били по-малко на брой.

# 653
Грета,извинявай ,ама ей тъй без учене 5-5.50 на пробни изпити,особено като знаем,че са поне 2-3 пъти по-трудни от реалните ,не се изкарва. Wink

Аз това не го вярвам много, честно. Миналата година изпита по БЕЛ беше по-прост наистина и баловете бяха нагоре. Който има повече опит - кажете как е било по-миналите години?
Наистина ли има такава разлика между оценките в пробните и реалния изпит. БЕЛ ме интересува..

# 654
  • Варна
Грета,извинявай ,ама ей тъй без учене 5-5.50 на пробни изпити,особено като знаем,че са поне 2-3 пъти по-трудни от реалните ,не се изкарва. Wink

Аз това не го вярвам много, честно. Миналата година изпита по БЕЛ беше по-прост наистина и баловете бяха нагоре. Който има повече опит - кажете как е било по-миналите години?
Наистина ли има такава разлика между оценките в пробните и реалния изпит. БЕЛ ме интересува..
Мен и математиката ме интересува.

# 655
  • Варна
Ти не вярваш ,ама може да сравниш един пробен на Междучасие да речем по БЕЛ с един реален от последните 3 год. Wink Или на СМГ.
Примери мога да дам с моя миналата година.Най-висок изкаран ПИ тук в МГ и Вектор по БЕЛ ок.4.80-4.90.При учителката си изкарваше 5.35 най-високо.На реалния 5.54. И да отбележа ,че разликата от половин единица дойде от теста.На ПИ не е правил повече от 46 т. на теста,а на реалния даде 61т.Преразказа си му куцаше,и така си и остана до края,въпреки тоновете изписана хартия. Twisted Evil
По математика най-висок резултат от април,в МГ -4.50,на реалния 5.59.Естествено не е само трудността,а и самото дете  как приема пробните и дали там дава всичко от себе си,защото на реалния определено ще го направи. Wink
И други мами миналата година споделиха как децата им на пробните не са показали макса ,който трябва,но на реалния са ги ударили 6ците в земята.

Последна редакция: пт, 28 мар 2014, 11:24 от Деска

# 656
  • София - Рим и обратно
Нашият учител по математика каза на няколко пъти, че задачите на изпита са много по-лесни. А той все пак е в течение - от доста години преподава и в школа и частни уроци. Най-големият проблем на самия изпит е преодоляването на стреса, бързането и допускането на елементарни глупави грешки от рода на объркани + -, неправилно изписване на задачата и т.н. Точно тези проблеми сега ги има моята дъщеря и това доста й сваля оценката и на пробни, и на тестове в училище - тъпите грешчици ooooh!

# 657
Благодаря ви   bouquet

# 658
  • София
Моето хлапе наистина не учи, просто отива на училище и на школата и каквото запомни там. Определено запомня достатъчно.
Само в СМГ по математика се е изложил до сега: изкара малко над 4 миналия месец. Но така и не проверих резултатите на децата от СМГ, за да ги сравня.

За училищата обяснявам, че там, където влизат деца с висок бал, всичко е наред. И за СМГ, НПМГ, и 35то се гвоори, че не стават, но не вярвам. Ако влязат умни деца, учителите ще работят по-лесно с тях и родителите няма да се оплакват.

# 659
  • София
Охх, под това се подписва ми аз..
Щерката не учи, просто каквото запомни и това е.. Отдела се максимем час на ден да прерови учебниците .. #Crazy

И на нас това 35-то ни е резервен вариант... Уж  било добро училище..

Общи условия

Активация на акаунт