СЕДМИ КЛАС - чувства се вече напрежение у нас - тема № 42

• 53 752
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Това, за което говоря го има на сайта. http://www.spellingbee-bg.com/wp-content/uploads/2013/12/2014-Re … y-List-Final1.pdf - тези са за регионалния на който ще се явявате вие.

# 451
  • Дива Индия
Госпожата по английски поела ангажимента да разпечата материали и да подготви двете деца, които ще се явят на спелинг състезанието. Аз не знам английски и само може да омотая детето всъщност.
Да споделя за състезанието нещо. По-скоро за моята реакция, че ме яде. Синковеца същност е втори, а детето, което го е победило му е приятелче. Това, което много ме ядоса е, че другото дете изобщо не блести по английски и въпреки това е победило. Не, не ме разбирайте погрешно - не мисля, че нещо е нагласено. Просто синковеца винаги, като власите, се дави накрая на Дунава. Заради заплес много пъти се е прецаквал сам. Та по тоя повод това второ място много ме ядоса. С мъжа ми се скарахме, той рече, че съм ужасен човек, щом мисля, че не е постижение.

# 452
  • София
Блиц-въпрос:
"До Чикаго и назад" - повест или грешка в отговорите?

# 453
  • Варна
Блиц-въпрос:

Сина ми каза, че е пътепис.

# 454
  • София
Блиц-въпрос:
Не зная какъв въпрос имаш предвид, но според детето произведението се определя еднозначно като пътепис.

# 455
  • София
Да, и според моето дете, но в отговорите беше посочено повест, затова реших да попитам.
Въпросът е от новото помагало на Регалия, което ви похвалих.
Продължава да ми харесва, но грешката в отговорите ме смущава  Thinking
Досега още не съм намерила помагало без грешки, дори в това по математика на Златилов има  Confused

# 456
  • София
Едно от малкото неща, които помня от литературата  Mr. Green е , че "До Чикаго и назад" е пътепис, т.е. и по наше време пак е се е водило пътепис.

# 457
  • Карлово
Това, което много ме ядоса е, че другото дете изобщо не блести по английски и въпреки това е победило. Не, не ме разбирайте погрешно - не мисля, че нещо е нагласено. Просто синковеца винаги, като власите, се дави накрая на Дунава. Заради заплес много пъти се е прецаквал сам. Та по тоя повод това второ място много ме ядоса. С мъжа ми се скарахме, той рече, че съм ужасен човек, щом мисля, че не е постижение.
Не си права да се ядосваш. Сега ще споделя за онова дете от школата, което беше 2-ро на национално ниво при първото провеждане на състезанието. Беше 3 клас, от провинцията и победи деца от 6-7 клас, тогава нямаше забрана за участие от школи. Просто детето е било по-концентрирано. Започнали да им дават думи, неучени до момента и то просто се е справяло, а други са отпадали. Та, синът ти просто в онзи момент не е бил в най-добрата си кондиция. Hug

# 458
  • Карлово
Едно от малкото неща, които помня от литературата  Mr. Green е , че "До Чикаго и назад" е пътепис, т.е. и по наше време пак е се е водило пътепис.
Пътепис.  Peace Когато взеха произведението имаха за домашно да напишат пътепис.

# 459
  • В тъмната гора.
Да, и според моето дете, но в отговорите беше посочено повест, затова реших да попитам.
Досега още не съм намерила помагало без грешки, дори в това по математика на Златилов има  Confused

А от възможните отговори имаше ли опция - пътепис?

# 460
  • Дива Индия
chatNoir, знам, ужасна съм и ме е срам.

# 461
  • София

Имаше, затова допуснах, че е грешка в отговорите.
Но понеже това са стари пробни изпити на Регалия, оформени като книжка,
мислех, че вече са минали достатъчна проверка - едва ли наново са набирали текстовете и
отговорите.  Thinking

# 462
  • В тъмната гора.

Имаше, затова допуснах, че е грешка в отговорите.
Но понеже това са стари пробни изпити на Регалия, оформени като книжка,
мислех, че вече са минали достатъчна проверка - едва ли наново са набирали текстовете и
отговорите.  Thinking

явно е грешка.

# 463
  • Русе
Госпожата по английски поела ангажимента да разпечата материали и да подготви двете деца, които ще се явят на спелинг състезанието. Аз не знам английски и само може да омотая детето всъщност.
Да споделя за състезанието нещо. По-скоро за моята реакция, че ме яде. Синковеца същност е втори, а детето, което го е победило му е приятелче. Това, което много ме ядоса е, че другото дете изобщо не блести по английски и въпреки това е победило. Не, не ме разбирайте погрешно - не мисля, че нещо е нагласено. Просто синковеца винаги, като власите, се дави накрая на Дунава. Заради заплес много пъти се е прецаквал сам. Та по тоя повод това второ място много ме ядоса. С мъжа ми се скарахме, той рече, че съм ужасен човек, щом мисля, че не е постижение.
Какво като не знаеш английски - извади думите, които ти пратих от сайта - дай му ги да се готви - изпитвай го на думите, които е научил - те се спелуват буква по буква, така че не ти е нужно да знаеш езика, когато думата е пред теб. това първо
второ - състезанието си е състезание - има доза притеснение, има доза късмет - моята миналата година отпадна на думата lion, която никога, по никакъв начин не е бъркала - но се случва
трето - не знам дали си ужасен човек, но съпруга ти е прав - това си е постижение, особено ако детето не се е готвило, както разбирам - поощри го и му помогни да се справи така добре и на регионалното. не се осланяйте само на госпожата, след като тя не ги е подготвила за първия етап, надали и сега ще го стори. Ти си човекът! Peace

# 464
  • София
на сайта на СМГ са качени датите за следващите пробни изпити:

13.04. - МАТ
27.04. - БЕЛ

http://www.smg.bg/events.php?ev=3&mday=1&mon=4&year=2014

Общи условия

Активация на акаунт