Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 525
  • 763
  •   1
Отговори
# 15
Щом не харесвате чичото над спалнята, ето ви това пък  Crazy

Не я разбирам тази нова мода на различните стени, особено пък с шарен тапет едната. Не е ли за предпочитане снимки, картини, плакат?

Грета, от снимката много-много не се разбира как диванът ти се връзва в стаята като цяло, иначе добре изглежда. И на котето отива Grinning

# 16
Щом не харесвате чичото над спалнята, ето ви това пък  Crazy

Хм, а дали рогата имат някакъв закодиран смисъл  Thinking 

# 17
Благодаря  bouquet.
Кога успяхте да навъртите две страници  animal037

# 18
В предната тема попитах за тапет за едната стена (мебелите ми са венге, стената е бежова, но може да претърпи промяна, шкафът с телевизора е венге със сив обков) Спрях се на няколко варианта за тапет.
Ще споделите ли мнение за предложените варианти, нещо нямам вдъхновение:
1
2
3
4
5
6
7
8

Ще съм ви благодарна за мненията. Приемам и други цветови предложения  Grinning

аз бих ти препоръчала за хол, ако държиш на някаква цветна стена да не е флорален мотива , а да е геометричен, най елементарно вертикално рае, в пастелни опушени тонове, но има и интересни фототапети с абстрактни геометрии.

# 19
  • София
птица, тя стаята тепърва ще се връзва. Още няма мебели. Има само пердета (бели) и кили м (сив, вижда се н акартинката). Никога не съм си мислила, че ще имам нещо кафяво у нас.

Килимът ми е сравнително нов, а ще трябва да го махна. Дори не се сещам какъв би отивал.

# 20
Да се запиша да не ви изпусна и да кажа за камините, че наистина най-добре е да смучат отвън въздух със специално и правилно поставена за целта тръба.

# 21
  • София
Ема, благодаря за темата!

Caipirinha, на мен лично вариант с тапет на една стена рядко ми е допадал, предпочитам акцента да е в интересна мебел, аксесоари, картини и други такива, които по-лесно се прегрупират или подменят. Има магазин във Варна, Дегоратор, в който съм виждала хубави тапети, разгледай колекциите им, ако не ти е близо, поне за идеи и избистряне на концепцията. 

# 22
  • Варна
И аз да се запиша. Дори не успявам всичко да прочета, да споделя как върви курса по интериорен дизайн - чертане, чертане, чертане... Първо на ръка, сега сме на аутокад. Малко не си го представях точно така, но пък ставам все по-добра, май по-скоро като чертожник  Joy

Някой беше питал за бетонен плот?
Това ми попадна http://www.bolid.bg/cms/index.php/item/346

# 23
  • В кошера...
Здравейте, най-накрая мога да покажа нашата холна секция, изградена с помощта на икейската серия Беста. Споделям с вас, защото прекарах доста време в тази тема, докато избистря идеята.
Воала:
Скрит текст:
Успяхме да "вградим" вратата към килера:
Скрит текст:
От ляво ще има продължение - работно място. Отново с помощта на Икеа.
Знам, че не всички сте фенове на магазина, но алтернативата да се обзаведа от наличните в града ни магазини беше ужасна. Бях споделила, че мебелните фирми ни искаха за същия този проект минимум 3500лв. До тук похарчени са 1800лв.
Ако имах средства надали бих избрала точно този интериорен стил, но съобразяването с много налични вече мебели и вещи доведе до този резултат.
Когато привършим всичко пак ще се похваля!
Сега искам да променя осветлението, което сега е централно разбира се.
Планувам лампион до дивана и работна лампа на бюрото, но ми е трудно да реша къде да осветя още. Мислех над секцията, но всякакви такива луминисцентни или лед светлини ме карат да се чувствам като във фоайе или заведение. Как бихте решили такова осветление?
Caipirinha, и аз мисля, че има доста по-интересни решения от тапетите...

# 24
Запис от мен с от мен с тези прекрасни завеси. Heart Eyes
Откраднах линка от фейсбука на Георги Господинов:)))

Медунке, браво! Вграждането на вртата е страшно сполучливо!

# 25
Медунка, много симпатично  Peace Само, моля те, не оси*ай пейзажа с лед-осветление  Praynig

# 26
  • Варна
Медунке харесва ми, колкото и да не съм фен на лака, не мога да не призная, че оптически разширява пространството и вграждането на вратата се е получило страОтно. Само не е ли малко височко телевизора?

# 27
И аз съм в отбора на харесващите, но ми стана интересно дървесните плоскости какви са?

# 28
Аз не бих сложила флорални тапети, защото не харесвам такива.

Ема, нямах предвид точно такава кухня като Любознателна, но че можеш да я изпозваш като вдъхновение. А при нея всичко има душа, някога като си направя къща, ще я викна да ми планира градината.
Завесите са прекрасни, Barbabeau.
 medunka , мн добре е станало.
другата седмица трябва да ни е готова кухнята във ваканционния апартамент, тръпна да видя как се е получило.

# 29
  • В кошера...
О, не, вникакъв случай диоди, лед и подобни. Искам дом, не бар!
Лакът избрахме, защото в тази стая слънце не огрява, а така е доста светло! Пък и трябва нещо "за разкош" - нали?
Не е високо ТV-то, като си прав е на нивото на очите ми.
Имам си две момченца в къщи и така е най-безопасно.
Дървесните са ПДЧ - хубава имитация на дървесен фладер, купени, изчислени, поръчани за разкрой и кантиране от нас, сглобени от нас и изобщо "напълно направи си сам".

Общи условия

Активация на акаунт