Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 516
  • 763
  •   1
Отговори
# 750
Ако стената не е зидана с идеята, че тухлите ще се виждат - забравете Simple Smile По-хубаво да се направи нещо специално с фасадни тухли - те са гладки, не се ронят и изглеждат по-добре.
+1 Винаги съм се учудвала на самоцелни интериорни решения, които изглеждат ефектно само на снимка.

# 751
Наистина е много неприятно, че по списанията се показват какви ли не неща, които като тръгнеш да си ги правиш вкъщи се оказва, че въобще не са като по снимките.

# 752
На живо също е много ефектно, тука има такова заведение, в маза е. Запечатано е с нещо, не знам какво. Сградата е дърта, над 100- годишна и не е строена мазата с цел да се виждат тухлите  Simple Smile

Вкъщи не бих си направила.

# 753
  • sofia
Точно. За заведение, за магазин, за някакво обществено помещение - горе-долу.
В магазин Слънчоглед (на ул. Иван Вазов) в София има подобна стена - може да загледате в детайлите. Тя е на стълбите и ми се е случвало да забърша рамо в нея - не е особено приятно за дрехата Mr. Green

# 754
Е, значи мога да запазя тази идея за избата като стигна до там някой ден.

# 755
  • софия
Зависи за какво помещение става въпрос, показаните са къщи в чужбина с доста по-високи тавани, разчупена архитектура и големи квадратури, или лофтове с огромни прозорци. Естествено, че в някоя стандартна българска къща няма да изглежда като в списание.
А и е въпрос на вкус  Peace

# 756
Аз съм виждала в БГ апартамент направена с тухли стена и много ми харесва. То си зависи как е направено.

Само напомням за нова тема  Mr. Green, аз няма да се справя, ако тръгна да пускам.

# 757
  • софия
Ако си е направена със специалните интериорни тухли си е ок. Тук ставаше въпрос за оголване на стари тухли  Peace

# 758
Ами оголени, доколкото знам...

Абе то наистина от вкуса си зависи. Аз нали си падам по разни камънаци, тухли и прочие по къщите.

# 759
  • софия
И аз, и аз  Grinning

# 760
  • В кошера...
Има импрегнатори и лакове за камък. Запечатват и предпазват. Дори на Гери мар кухненския гръб би трябвало да се обработи, за да не поема мазнините поне.
Откриването на автентичен тухлен или каменен зид си е предизвикателство - доста работа с неясен резултат. Не вярвам това, което гледаме по блоговете да е оставено да се рони и цапа.
И аз много харесвам, особено истински каменни стени
http://style-files.com/wp-content/uploads/2014/03/kalos-2.jpg
но като живеем в кутийки с тухли четворки, панел и гипсокартон...

# 761
  • Пловдив
http://style-files.com/wp-content/uploads/2014/03/kalos-2.jpg
но като живеем в кутийки с тухли четворки, панел и гипсокартон...
Ами това изглежда към 40 квадрата Simple Smile За кухня и кухненска маса Simple Smile Е и аз няма да допирам стените при 40 квадрата кухничка Simple Smile Да не говорим колко е високо - гредите започват от към 240см, на мен цялата ми височина е 240 Simple Smile И ИКЕА - столовете, етажерката. Като метна към шкафовете в дъното - това изобщо не са шкафове, само плотове. Изобщо - правено за снимка Simple Smile

# 762
# 763
Тази тухла си е представях като акцент да се направи, на една стена или колона. Иначе при нас таваните са високи 3 метра, но холната част където я замислям е 25 кв.

Общи условия

Активация на акаунт