Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 521
  • 763
  •   1
Отговори
# 705
Ема, според мен можеш да пропуснеш учебника. Евентуално вентилаторче да сложиш.

shhhh.., на мен не ми харесват рамки - издигане на ТВ то в пиедестал Simple Smile По-скоро ми се ще да са незабележими. Като е вдлъбнато - смени цвета....

http://www.houzz.com/painting-behind-tv
Казваш, че е кютук - т.е. е с кинескоп? Ако е така - изпъкват си и още как:)

Харесва ми с лампи от двете страни (мразя гледане на тв на абсолютно тъмно).

# 706
  • софия
40 инча плазма си е кютук, и то не е някакъв нов, тъничък и незабележим.
Зациклила съм яко.

Този пък сайт откога иска регистрация, стигнах на втора страница и ми изчезнаха картинките  ooooh!

# 707
Ясно, дай си почивка, ще изгрее идеята след това  Peace

# 708
  • Варна
Е,щом тапетите не могат да са "различни" кое ли ще е тогава?! Simple Smile Успех в намирането на твоята идея! Peace

Давайте съвети за цвят на стените в пуберска стая,който трябва да се комбинира с мебели светло дърво и  щори,шалте в тъмно бордо  и бял килим,по-който също на леки шарки в единия край е със същото тъмно бордо. Rolling Eyes

# 709
  • софия
Аз хем мразя да съм на тъмно, хем у нас е тъмница.
Вечер стоим на 4 нощни лампи и тази над мивката в това помещение.
Но и всичко да светна пак не е особено светло, така го измислих навремето. От външната врата се влиза директно, значи там в коридорчето една лампа, отляво в кухненската част още една, над трапезарната маса, на едната стена два лампи, и на тази над телевизора реда с петте, отделно нощните лампи. Звучи като да хабя ток за едно село, но всъщност е тъмно хахахахахаа

# 710
40 инча плазма си е кютук, и то не е някакъв нов, тъничък и незабележим.
Зациклила съм яко.

Този пък сайт откога иска регистрация, стигнах на втора страница и ми изчезнаха картинките  ooooh!

Помощен материал за идеи, може нещо да ти хрумне. Ако ти излезе малко прозорче, кликни на вступить в группу, ще се виждат снимките без проблем.  Peace

Още снимки

И тук, въпреки че на мен, когато е много, не ми помага, ставам разногледа и съвсем ми се изпразва мисловникът. Grinning  bouquet

# 711
При мен на 25 квадрата са 4 лампи - всички на тавана - в 4 карета, опс и една по средата на трегер, както и две пури при кухнята - мнооого ми е светло като са пуснати всички, но напоследък гледам да ги минимизирам в засивисимост за какво ми трябват Simple Smile

# 712
Шшшш, аз помня, че ти искаше тухли? Стената не я помня, но май имам спомен за масата за хранене пред кухнята, с Иймсовете... сив диван с метални крачета и бяла масичка... Но дай снимки, де! Simple Smile
Ето тухли, които хем не са твърде кънтри, хем са светли, хем се намират перфектни фейк панели и ще ги налепиш за един ден:
http://www.dezeen.com/2014/03/20/apartment-with-the-birds-kiev-o … udina-monochrome/
За лампите - сложи още подови, а на другите смени крушките. Thinking

# 713
въпреки че на мен, когато е много, не ми помага, ставам разногледа и съвсем ми се изпразва мисловникът. Grinning  bouquet

На мен най- ми се избистря на живо - като видя 3Д Wink

# 714
  • В кошера...
Ема, според мен, ако имаш възможност купи си абсорбатор - той обира не само миризмата, но и изпаренията.
При мен отново възникна колебание. Искам лампион и настолна лампа, нискобюджетни, затова съм се насочила отново към Икеа. Сигурно помните недовършения интериор -
Скрит текст:
Хареса ми тази серия - http://livethemma.ikea.se/sites/livethemma.ikea.se/files/inspira … _var-dags-rum.jpg , но не зная доколко ще се впише? Какво е вашето виждане?
Резервния вариант е това: http://1.bp.blogspot.com/-_4GmDn6ZIzU/UZrkQukiz2I/AAAAAAAALA0/gh … ometer+lamp+8.jpg
Не държа да са "в серия" нещата - просто са налични.
Искаше ми се нещо текстилно като абажури, но цените са непосилни за нас.
Приемам и предложения за абажур. Харесах този на пръв поглед - http://www.ebay.co.uk/itm/200906895974?_trksid=p2055119.m1438.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT , но май много "ще надвисне".
Вече взех да се изморявам от мислене и като няма средства съвсем...
Затова на Вас разчитам...  bouquet

# 715
  • софия
Мерси ви  Hug
В този руския сайт какви кичове има...
Ох ,ще видим, ще го мисля още.
Снимки сега ако дам ще е особено дизайнерско, поради малко кученце йорки имам тапети скъсани и висящи на парцали от стените  Laughing Laughing Laughing

# 716
  • софия
Медунке, първата серия според мен ще се впише, за лампион виж на Барба лампиона, ох, няма го в сайта бе  ooooh!
Как го гледате този телевизор на тавана? Аз се притеснявам, че ще вдигна нашия с 30 см дали ще е удобно, сега е на около 45 см от пода.

# 717
  • В кошера...
Изобщо не прочетох, че говорите за осветление...
Барба, много ми хареса това жилище, особено кухнята... Дървеният гръб със стъклото - не бях се сещала.
Шш, според мен също заложи на латекс, може на райе - хоризонтално, вертикално - ако се връзва с интериора. Нещо не много контрастно.
Така изглежда ТV -то. Въпрос на свикване явно, а и разстоянието е към 2-3 метра до дивана. Така ни е и в спалнята - не се напрягаме. Като на кино е.

# 718
Телевизорът не трябва ли да е на височината на очите или малко по-нависоко?

От лампените терзания на Медунка съм за втората серия. Първата ми е много индустриална.

Аз пък не харесвам "метроплочки" за стена в хола. Знам, знам, че са много модерни, но на мен ми навяват асоциации с баня. Сякаш си си заделил работно кътче в тоалетната Laughing

# 719
  • В кошера...
Птица, аз мислех, че втората е "индустриална" - първата повече уют внася...
Ние много ТV не гледаме, но не са се оплакали до сега от неудобство.
Значи според вас и двете мога да впиша у дома. Пак трябва да избирам значи...
А за тавана?

Общи условия

Активация на акаунт