Интериорен стил по аматьорски 21

• 53 523
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
Simple Smile

А виждала ли си ги наживо Laughing Човек си "усеща" своите неща Wink

Аз така преди време се бях влюбила в един скрин. Някаква бургаска фирма, вече не помня коя, не знам дали и още съществува. Сигурно 10 пъти ходих да го гледам и накрая не се престраших - скъпо ми се видя, не бях сигурна дали наистина точно това ми трябва. В резултат, още си сещам за него и съжалявам, че не се доверих на първото чувство. Това си беше МОЯТ шкаф, ама нА, сега някой друг му се радва Laughing

# 721
  • на североизток
Аз съм за първата серия лампи Heart Eyes И полюлея, който си показала ми харесва, но няма да се връзва с икейските .

# 722
  • Пловдив
Аз съм за тези - http://livethemma.ikea.se/sites/livethemma.ikea.se/files/inspira … _var-dags-rum.jpg, обаче само един, т.е. не взимай стоящата лампа и абажура, а ИЛИ само стоящата лампа или само абажура.

# 723
Аз съм за втората лампа.

Какво ще кажете за това? - http://www.skicastudio.com/bg/projects/type/2-%D0%98%D0%BD%D1%82 … D1%8A%D1%89%D0%B0

Само аз ли не съм виждала апартамента на Барба?  newsm78

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 14:25 от съпружка

# 724
Медунка, на мен ми харесва първата, но някак не си я представям у вас. Говоря за висящата.  Peace

Тази харесвам аз, даже съм я предвидила за у нас, ама малко ще я префасонирам.  Embarassed Crazy
Черно.  Mr. Green

# 725
http://livethemma.ikea.se/sites/livethemma.ikea.se/files/inspira … _var-dags-rum.jpg,
Тези ми допадат ,но внимавай и дали достатъчно осветяват.В хола и трапезарията съм с едни хубости,дето вечер буквално мъждукат.

# 726
За първата серия съм, много ми харесва! И втората си я харесвам от един филм, ама нея бих сложила в друго помещение.
У нас имаме лампион и настолна лампа от една серия. По принцип съм против окомплектоването, но в случая не стои просташко, някак си. Не се получава тип шоурум.

# 727

От цялата работа само пода ми хареса, и столовете. И от цялата тази широтия децата сблъскани в двуетажно легло...

# 728
  • София

От цялата работа само пода ми хареса, и столовете. И от цялата тази широтия децата сблъскани в двуетажно легло...
Това е типовият проект на нашата къща, с дизайнерски подобрения (премахната стена на етаж 2 зад родителското легло).

Идеята да се спи на двуетажно легло от децата може да е свързана с броя на децата (знам вече за поне две семейства в нашия квартал с четири деца //ще се скъсам от завист//). Между другото, едната спалня (нашата родителска) я няма в идейния проект, в нея може да е едно от двете големи, ако допуснем ,че имат две малки (на двуетажното легло) и две по-големи, които да са настанени в самостоятелни стаи...

# 729
  • София
Ема, според мен, ако имаш възможност купи си абсорбатор - той обира не само миризмата, но и изпаренията.
При мен отново възникна колебание. Искам лампион и настолна лампа, нискобюджетни, затова съм се насочила отново към Икеа. Сигурно помните недовършения интериор -
Скрит текст:
Хареса ми тази серия - http://livethemma.ikea.se/sites/livethemma.ikea.se/files/inspira … _var-dags-rum.jpg , но не зная доколко ще се впише? Какво е вашето виждане?
Резервния вариант е това: http://1.bp.blogspot.com/-_4GmDn6ZIzU/UZrkQukiz2I/AAAAAAAALA0/gh … ometer+lamp+8.jpg
Не държа да са "в серия" нещата - просто са налични.
Искаше ми се нещо текстилно като абажури, но цените са непосилни за нас.
Приемам и предложения за абажур. Харесах този на пръв поглед - http://www.ebay.co.uk/itm/200906895974?_trksid=p2055119.m1438.l2 … TRK%3AMEBIDX%3AIT , но май много "ще надвисне".
Вече взех да се изморявам от мислене и като няма средства съвсем...
Затова на Вас разчитам...  bouquet
   Влюбих се в първата серия! Много ми е някак ретро-модерна и много стилно ми звучи точно в твоето жилище!

# 730

Това е типовият проект на нашата къща, с дизайнерски подобрения (премахната стена на етаж 2 зад родителското легло).

Идеята да се спи на двуетажно легло от децата може да е свързана с броя на децата (знам вече за поне две семейства в нашия квартал с четири деца //ще се скъсам от завист//). Между другото, едната спалня (нашата родителска) я няма в идейния проект, в нея може да е едно от двете големи, ако допуснем ,че имат две малки (на двуетажното легло) и две по-големи, които да са настанени в самостоятелни стаи...

Така е. Нали още в първото изречение пише, че са 4 деца:
"Мисълта за комфорта на четиримата малки обитатели на къщата, както и на техните родители, е водеща в решаването на отделните пространства и избора на архитектурни детайли. "
И от линка към публикацията в "Наш дом":
"Този дом е създаден с идеята да поеме цялото многообразие от интереси и потребности на голямо семейство с четири деца."

# 731
Е, от 300 квадрата все ще има място всеки да си има легло, за 6 души става дума, все пак, не за 60. По 50кв на човек се пада, могат да си имат самостоятелни апартаменти, камо ли легло да нямаш.

# 732
  • София
Е, в интерес на грозната истина, оригинално спалните са 5, е превод биха стигнали за всяко дете да има по една. На втория етаж (ако приемем за нулев нивото на всекидневната) има също 2 спални, но тук са ги сляли в една, като я няма разделителната стена между двете спални  и стената към коридора до стълбите. Аз лично не си представям тия родители как  luvbed, при положение, че леглото им не се отделя от стълби, коридори и т.н...Точно този проект ме удивлява и с друго: къде продават чаршафи за толкова широко легло? В предното ни жилище леглото беше 180 х 200 см, е, чаршафите, които по етикет са за толкова широко легло, никога не го покриваха достатъчно, после се набира и т.н. гадости...а тук е над 3 метра ширината...

# 733
Шарки, това е в твоя комплекс, нали?
Истината е, че къщата е на наши приятели. На живо изглежда много по-пълна с живот. До колкото знам имат стаи за всички деца, но две от тях са пожелали на този етап да са заедно. Simple Smile

Барба, чета коментари за твоя апартамент, може ли снимки?

# 734
  • София
Да.

Общи условия

Активация на акаунт