Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 903
  • 755
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
maya_76, много ми харесва якето! Отговаря ли си , според теб?

Мисля, че си отговаря, предвидено е за другата зимна почивка Simple Smile За ориентир мерките на 5-6 са: Дълж. - 53см. Шир. подмишници - 40см. дълж. ръкав(реглан е) - 56см/38см.

# 406
Момичета, какви са ви впечатленията от италианския Вип? Как седи въпроса с гаранцията, ако "нещото" се счупи, коректни ли са, отзовават ли се и т.н.? Че се чудя на една хлебопекарна тука... А някой, ако има код, който няма да ползва, ще съм благодарна да ми помогне...  Hug
Моят опит е скромен/ една поръчка/.Вместо поръчаните обувки получих друга марка боти. Писах , май и снимки  им пращах  , те ми възстановиха сумата ,а получените оставиха за мен.
заповядай  кодче
Цитат
В Италианския има 5 от 30, валиден до 1-ви април - MARZOOI4
Peace

РуК, благодаря ти много!   bouquet  Този код го видях и аз, след като писах, обаче не се хваща. Пуснах я хлебопекарната на празна карта и я мислих 2 дни и днес заредих картата Simple Smile Те пък ми дават дата на изпращане 29 март, така че ще я помисля още малко.

# 407
Минавам само да предупредя. Избягвайте по възможност George and Freddie. След няколко разменени е-мейла имам рефънд от тях за липсващ артикул. Разбира се не за този, който го няма. Върнали са ми парите за по-евтините дънки, които пристигнаха ... Уникални са!

# 408
  • Варна
Минавам само да предупредя. Избягвайте по възможност George and Freddie. След няколко разменени е-мейла имам рефънд от тях за липсващ артикул. Разбира се не за този, който го няма. Върнали са ми парите за по-евтините дънки, които пристигнаха ... Уникални са!
Аз поръчах три чифта обувки от тях, с три различни поръчки, всичките си дойдоха точно каквито трябва. Така че явно е въпрос на късмет.

# 409
Да сте срещали скоро изгодни филтри за кана Брита newsm78

# 410
  • София-Лагера
Преди 3 седмици взех 4 бр за 10 лири.

# 411
  • София
В немския вип има декорации за детска стая на дисни, разни за стена, завески, лампи, дъски за рисуване и т.н.

# 412
  • Варна
Не се отказвай, ако трябва се обърни и към Амазон. Пиши им отново, пак обясни, прати снимки на сгрешения артикул и настоявай да ти върнат цялата сума за липсващия. Предупредих ви, че комуникацията с тях е трудна, но ако сте настоятелни и втвърдите тона, ще клекнат. Аз също имах проблем с тях, поредния, но накрая се оказах даже и на печалба  Mr. Green  Но ми костваше много време и нерви. Ако на някой му е интересно да чуе историята в досадни и обяснителни подробности, ето я:
Скрит текст:
Всичко започна с една непристигнала пратка от тях. Писах им и очаквах, че ще ми върнат парите и ще приключим / само да вметна, че никога не пиша с конкретно предложение, описвам проблема и чакам да видя търговеца какво ще предложи/ . Но получих мейл, че понеже моя артикул е изчерпан, да си избера друг на сходна цена и да им пратя линк. Избирам аз, пращам и отново получавам същия мейл. И този артикул изчерпан, изберете друг. Още веднъж повтаряме същото и вече ядосана влизам със замах в сайта, да им пиша че си искам парите, защото нямам повече нерви да се разправям с тях. Обаче виждам, че са намалили на 13 паунда последната бройка от тези сандали : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004D39UQK/ref=ox_sc_sfl_titl … ie=UTF8&psc=1,моя номер. С три паунда повече от изгубената пратка, но решавам да пробвам. Този път обаче сменям тактиката и ги слагам на празна карта, за да не ги купи друг. Пиша подробен обяснителен мейл, посочвам номера на ордера, даже пиша и през него, за да са сигурни, че съм аз. Казвам че аз няма да го платя, а те ако искат да го изпратят като компенсация. И познайте какво, отново получавам стандартния мейл, че артикула е изчерпан, да си избера друг   smile3514 Вече бясна, повиших тона, казах че няма как да ги виждат налични, като са последни и са в моя ордер, но те явно не искат да ме разберат, защото така им е удобно. Веднага получих отговор, че са ме разбрали, сандалите са изпратени и имат проследяващ номер  hahaha До тук добре, но.......вече са минали 6 дни докато се разправяме и Амазон изтриват поръчката, а сандалите отново се появяват като налични на 13 паунда  smile3515Слагам ги аз на празна карта отново и почвам да хвърлям боб какво има в получения от превозвача пакет  Joy По закона на Мърфи, камиона е тръгнал сутринта, всички пакети са натоварени и мога само да чакам, докато пристигне БГ. Та така, накрая си получих сандалите, на печалба съм с £3 и две седмици изобщо не скучах  hahaha[\spoiler]

# 413
  • София
Здравейте момичета, искам да направя първа поръчка в амазон ко юк, изчетох тази тема, но нямам да прочета и останалите, а ми останаха няколко въпроса:
- от къде виждате дневните оферти?
- къде пристигат пратките от Амазон, когато са с доставка БГ / с БГ пощи или ДНЛ и т.н./
- доставката до БГ комбинира ли се, тоест ако имам 5 продукта от амазон като продавач - по-ниска ли е доставката или просто си се натрупва?
- получих код за отстъпка като нов клиент, но мога ли да го ползвам в комбинация с ваучер подарък / то това е и причината да пусна от амазон ко юк /?
- Относно офертите за памперсите - те като са тежки до англ адрес ли пращате и за пюретата също

Аз също търся филтри и се спрях на това http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001T9N51M/ref=noref?ie=UTF8& … c=1&s=kitchen - ако някой намери по -изгодни и аз ще се включа.

Ще съм благодарна, ако някой има нервите и търпението да отговори

# 414
  • Варна.....
Момичета, някой да има линк към разпродажбата на  прахосмукачките- робот от преди около месец??

# 415
# 416
  • Димитровград
Момичета имам въпрос.Колко време след като откажеш поръчка от амазон УК от блокирват парите newsm78 newsm78 newsm78Мерси.

# 417
Здравейте момичета, искам да направя първа поръчка в амазон ко юк, изчетох тази тема, но нямам да прочета и останалите, а ми останаха няколко въпроса:
- от къде виждате дневните оферти? - Най-отгоре на началната страница на сайта Today's deals.
- къде пристигат пратките от Амазон, когато са с доставка БГ / с БГ пощи или ДНЛ и т.н./ - различно е, може и в пощата, може и с DHL. Зависи от тях по коя фирма ще ти я пуснат.
- доставката до БГ комбинира ли се, тоест ако имам 5 продукта от амазон като продавач - по-ниска ли е доставката или просто си се натрупва? - доставката е една, но зависи от килограмите.
- получих код за отстъпка като нов клиент, но мога ли да го ползвам в комбинация с ваучер подарък / то това е и причината да пусна от амазон ко юк /? - кодът за отстъпка е за сектор облекло и обувки (предполагам си го получила като си се абонирала за нюзлетъра). Не знам дали има възможност да се въвеждат два кода, не съм пробвала.
- Относно офертите за памперсите - те като са тежки до англ адрес ли пращате и за пюретата също
- Всичко пращам до английски адрес, с изключение на техниката за да важи амазонската гаранция .

Момичета имам въпрос.Колко време след като откажеш поръчка от амазон УК от блокирват парите newsm78 newsm78 newsm78Мерси.

Зависи в коя банка си - различно, като максимума е 45 дни.

# 418
  • София
Greene  Огромно благодаря за отделеното време.
Харесах ел четки и доставката до бг е 16 Лири а до англ адрес е 0 и тъкмо щях да пусна поръчката и видях поста, сега се чудя  newsm78
Сложих 2 четки- пак 16 е доставката  newsm78
А защо не важи гаранцията, когато е до англ адрес?

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 16:05 от dioni

# 419
Аз четка за зъби си поръчах до англ. адрес. Но моята не беше скъпа - към 12-13 лири някъде.

Общи условия

Активация на акаунт