Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 903
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
  • на земята
А някой да има нужда само от една четка от тези :
http://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-White-Electric-Toothbru … =philips+sonicare

Аз моите си ги получих преди 2 седмици, но пак останах без четка  Crossing Arms
Не ми се дават пари за 2 бр, та някой ако има нужда от една и да си ги разделим ще е чудесно. От Пловдив съм.

Под 2 кг мисля че е кутията.
аз см навита ама то има една глава допълнително,не може да се раздели  Laughing

# 436
Филипса двойния излиза над 2 кг Simple Smile
Аз много им се кефя, супер са четките Simple Smile обаче наистина им дигнаха цената и в немския бяха намалени, пък вчера ги гледах за 91Е
А те четките трябва да са с международна гаранция и тук в сервиза да се признае, амазонската какво общо има?
Не се подменят тук. Затова и го написах по този начин. Международната гаранция ти гарантира ремонт независимо от къде е купен артикула. Стоките, които не подлежат на ремонт, поради дефект, който не се ремонтира, а също четки за зъби и ВСИЧКИ уреди Авент на Филипс се ЗАМЕНЯТ с нови от МАГАЗИНА, от където са закупени.

Биха могли от представителството евентуално да ти подменят тук и то при много голям късмет, чисто нов уред, който е фабрично не работещ,  но е на добра воля.

Тези неща съм ги проверила и тествала и за пореден път се пишат, може би трябва на кратко да се сложи нещо на първа страница... Като списък на марките предлагащи международна гаранция например. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 20 мар 2014, 22:35 от drago_2008

# 437
аз см навита ама то има една глава допълнително,не може да се раздели  Laughing

Допълнителната глава не ми трябва, фактура също не ми трябва. От всичко друго има по 2  Laughing Пиши ми на лични ако се навиеш!

# 438
Благодаря на всички за разясненията и отделеното време.
Може ли ималко инфо за това амазон фемили - пише че ти спестяват процент от доставката, но срещу годишна такса ли е?
И тези които поръчват памперси - до превозвач ли ги пускате - не излизат ли по -скъпо отколкото тукашните и същото важи и за пюретата, как ги докарвате тия 2 лв на Хип не ми стана ясно, като самите бурканчета са стъклени и тежат ужасно  newsm78

Амазон фемили ти намаля от цената на артикула до колкото аз знам. Не се задълбах да търся каква е разликата между Аазон Фемили и Прайм, но разбрах само, че за Прайм се заплащат 49 паунда годишна такса. Първите три месеца имаш "траял" и го ползваш безплатно, но след като изтече този период и ти теглят парите от картата за абонамента. Аз лично се отписах от него, за да не ми теглят пари, но все още съм в този траял период и си го ползвам. Незнам как стана.
Памперси поръчах миналата седмица май беше. Излизат по евтино от колкото ги манирам тук по евтините бебеки магазини. Дори с доставката илизат с по 2 до 10ст за брой по евтино. Зависи от размера. Примерно на мен 5цата ми излезе на 36ст мисля го смятах с доставката, а тука под 45ст не мога да намеря. Имаше и кърпички на далавера, но им вдигнаха цената от Амазон  Whistling май пак са на далавера, но не съм си играла пак да смятам.

# 439
  • Абсурдистан

Памперси поръчах миналата седмица май беше. Излизат по евтино от колкото ги манирам тук по евтините бебеки магазини. Дори с доставката илизат с по 2 до 10ст за брой по евтино. Зависи от размера. Примерно на мен 5цата ми излезе на 36ст мисля го смятах с доставката, а тука под 45ст не мога да намеря. Имаше и кърпички на далавера, но им вдигнаха цената от Амазон  Whistling май пак са на далавера, но не съм си играла пак да смятам.

И аз искам 5-ца за 36 стотинки.
Давайте ги тези линкове тук моляяяяяяя

# 440
# 441
  • Абсурдистан

Сега 144 броя ми излизат на 19,46 п, което прави с доставката по 42 ст. на памперс. Явно съм ги изпуснала. Уж постоянно следа 4+ и 5, защото тези размери ни устройват.

# 442
15,57 с Прайм  Peace Все още са толкова.

# 443
  • София
Другата 5-ца с 114 памперса е 15.41 п.(без праймове)

# 444
Другата 5-ца с 114 памперса е 15.41 п.(без праймове)

Тези Прайма не ги лови и цената си им е толкова. Но на по големия пакет си имат Прайм.

# 445
  • Абсурдистан
Даааааааааа, вие сте абсолютно прави.
Сега ако не съм много нахална, може ли на лични да ми обясните как да се включа в това  чудо прайм + събскрайп енд сейф без да плащам 49п., за да поръчам 8-9 пакета, защото аз съм с близнаци и ми трябва фабрика.

# 446
  • София
Сега ако не съм много нахална, може ли на лични да ми обясните как да се включа в това  чудо прайм + събскрайп енд сейф без да плащам 49п., за да поръчам 8-9 пакета, защото аз съм с близнаци и ми трябва фабрика.
що на лични, дайте на обществени  Rolling Eyes
аз си мислех нов акаунт да правя, ама то и на него ще му свърши прайма.

# 447
На Прайма има опция през сайта. Влизаш през Your account и от там на Settings, после Manage Prime Membership, внимавай. Гледай да си в траял версията, че иначе да не те ожулят тия 49п. Имаш три месеца траял. Ако трябва си направи нов акаунт.

Аз поръчах един пакет за мен ( Joy ), понеже края на януари платих малко под 10п за 114 памперса. Тоест тогава ми дойдоха на 29ст/бр. Сега поръчвам малко колкото за месец с надеждата да ги намалят пак така  Mr. Green Но ти си преценяваш.

и само да кажа! Нова съм!!! Не съм поръчвала кой знае колко, но това е моят опит. Нека ако греша в нещо някой опитен да ме поправи! Не искам да подведа никого.Гледайте, четете, питайте ако е нужно!

# 448
  • Абсурдистан
що на лични, дайте на обществени  Rolling Eyes
аз си мислех нов акаунт да правя, ама то и на него ще му свърши прайма.

Ами щото аз много питам, все не съм разбрала нещо и т.н. Иначе дайте да пробваме и на обществени.
Бамбара, ти 15 п. когато купи 4-ката без прайм ли ги взе?

# 449
  • София
да, веднъж ги пуснаха за 15 без прайм, съжалявам че взех само един кашон и все се надявам пак да стигнат такава цена.
същите сега са 20, уж не е огромна разликата, ама ...

Общи условия

Активация на акаунт