Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 845
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
Загледах  се в горната маса за игра, но 12 кг не е ли мн тежка  newsm78

Сетих се, че моята малката щерка е луда на темата въздушен хокей и да проверя какво има като маси....то големите хич не са евтини, пък и си тежат, но харесах 1-2-3 Wink
Попаднах обаче на това:
http://www.amazon.co.uk/Apporilla-Air-Hockey-Free/dp/B00BXXOXXS/ … =air+hockey+table
как така е 0 паунда, къде е уловката  newsm78

Акож някой е виждал "за без пари" маса за въздушен хокей, която все пак да не е 20-30 см да сподели, моля!  Hug

пп geri_pam
Гери, ако не те затруднява да дадеш размери на колана, ханш и бедро, ще съм ти мн благодарна  Hug

# 91
  • Димитровград
По етикет са W33  L32  
талия 45 см
 ханш 53 см
дължина 104 см
бедро 30 см
 Ако ги поръчаш,сподели после как са като размер. Peace

Последна редакция: нд, 02 мар 2014, 16:57 от geri_pam

# 92
Аз защо си мисля, че това в нещо като виртуална игра и това точно е приложение  newsm78 Затова е с цена 0, защото е да си я изтеглиш.

# 93
 Hug Гери, благодаря!

agnesana  Crazy май си права, когато порових още малко..има и разни други подобни, та и мен ми мина това през ума дали не е нещо, което е Нищо накрая  Joy
 Hug

# 94
  • ВАРНА
запис

# 95
Загледах  се в горната маса за игра, но 12 кг не е ли мн тежка  newsm78

Сетих се, че моята малката щерка е луда на темата въздушен хокей и да проверя какво има като маси....то големите хич не са евтини, пък и си тежат, но харесах 1-2-3 Wink
Попаднах обаче на това:
http://www.amazon.co.uk/Apporilla-Air-Hockey-Free/dp/B00BXXOXXS/ … =air+hockey+table
как така е 0 паунда, къде е уловката  newsm78

Акож някой е виждал "за без пари" маса за въздушен хокей, която все пак да не е 20-30 см да сподели, моля!  Hug

пп geri_pam
Гери, ако не те затруднява да дадеш размери на колана, ханш и бедро, ще съм ти мн благодарна  Hug
Да, това е приложение за сваляне Peace

# 96
Момичета, моля за малко съдействие.
Ще пускам една пратка до Габко в Германия, но нямам тел.
Правя услуга на приятел, дал ми е адреса и ID си, но ми трябва и тел на посредника, за да въведа адреса. Аз нямам рег в Габко, ползвам друг посредник, та не мога и да погледна там кой е.
Може ли малко помощ от вас. Ще пращам до - Miletic Bosko в Nürnberg (ако има някакво значение де).

# 97
аз имам на боско  в нюрнберг ,но на доставям.ком
 (017) 626250779, ако е същоя боско М

# 98
Момичета, моля за малко съдействие.
Ще пускам една пратка до Габко в Германия, но нямам тел.
Правя услуга на приятел, дал ми е адреса и ID си, но ми трябва и тел на посредника, за да въведа адреса. Аз нямам рег в Габко, ползвам друг посредник, та не мога и да погледна там кой е.
Може ли малко помощ от вас. Ще пращам до - Miletic Bosko в Nürnberg (ако има някакво значение де).

Вчера и аз поръчах до Габко но в UK, та прочетох указанията и там препоръчват да си вписваме нашите телефони .

# 99
аз имам на боско  в нюрнберг ,но на доставям.ком
 (017) 626250779, ако е същоя боско М

Мерси много - този използвах  Peace 0049 176 26250779

# 100
Получих чанта http://www.amazon.de/gp/product/B00AFK0M7Q/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1 много я харесвам, качеството няма нужда от коментар, само да спомена че цветът е по-точно черно отколкото тъмно синьо.

# 101
Да не ви изпускам.

# 102
  • Бургас
Момичета някой има ли го туй чудо  newsm78
http://www.amazon.co.uk/Kärcher-WV60-Window-Vac-Cleaning/dp … id=I2NHN3IMBJC49A

Peace

Последна редакция: пн, 03 мар 2014, 18:45 от gicka

# 103
записвам се да следя темичката  Hug

# 104
  • Popovo
Момичета, на всяка тема отгоре има поле с надпис"извести".Когато го натиснете ,ще бъдете известявани за всеки нов отговор по темата , която желаете и няма нужда от постове от рода на "запис"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт