Пазаруване от Amazon.co.uk и Amazon.de - тема №31

• 70 830
  • 755
  •   1
Отговори
# 75
Ох, момичета, влизам с 1 мн странен въпрос.
Поръчвала съм от амазон общо 3 пъти. Преди 2 седмици получих мейл от моята банка, че са ми дръпнати пари от Амазон - 49 лири, обаче си помислих, че ММ по погрешка е използвал моята карта (от неговия профил в Амазон) и е пазарувал. Да, ама не би. Днес ми излиза месечното извлечение и виждам, че тези пари са дръпнати от Амазон прайм - 116 лв. Последно съм пазарувала през ноември. До банката не съм успяла да стигна още, нямам и интернет банкиране. Някой да е имал подобни проблеми?
На първа страница е описано как да се отпишеш. Автоматично ще ти възстановят парите, но ти ако искаш им пиши за всеки случай. Аз не им писах и след седмица, парите си бяха налични. (имай предвид, че колко време ще се бави отблокирането зависи от банката ти, а не от Амазон.
благодаря, хич не се и бях сетила там да погледна, обаче амазон ми пише: Hello Galina Nay,
You are not an Amazon Prime member. Thinking
Май никой не се е сблъсквал с проблем като моя. Tired
Аз си влизам нормално и в англ., и в немския Амазон.

# 76
  • София
Освен да им пишеш и да питаш?

# 77
Ох, момичета, влизам с 1 мн странен въпрос.
Поръчвала съм от амазон общо 3 пъти. Преди 2 седмици получих мейл от моята банка, че са ми дръпнати пари от Амазон - 49 лири, обаче си помислих, че ММ по погрешка е използвал моята карта (от неговия профил в Амазон) и е пазарувал. Да, ама не би. Днес ми излиза месечното извлечение и виждам, че тези пари са дръпнати от Амазон прайм - 116 лв. Последно съм пазарувала през ноември. До банката не съм успяла да стигна още, нямам и интернет банкиране. Някой да е имал подобни проблеми?
На първа страница е описано как да се отпишеш. Автоматично ще ти възстановят парите, но ти ако искаш им пиши за всеки случай. Аз не им писах и след седмица, парите си бяха налични. (имай предвид, че колко време ще се бави отблокирането зависи от банката ти, а не от Амазон.
благодаря, хич не се и бях сетила там да погледна, обаче амазон ми пише: Hello Galina Nay,
You are not an Amazon Prime member. Thinking
Май никой не се е сблъсквал с проблем като моя. Tired
Аз си влизам нормално и в англ., и в немския Амазон.
Възможно ли е мъжът ти (някога) да е пазарувал с тази карта и да е се е регистрирал за прайм (може да е било с друга карта). Аз когато си правих регистрацията ми пишеше, че ще търсят пари и по други мои карти (ако има такива, разбира се). Ако не, им пиши, няма да имаш ядове, много са коректни.
Скрит текст:
Понякога ме осенява идеята да им пиша на чист български за да видя какво ще стане Mr. Green Laughing

# 78
Харесала съм си това яке http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00GTQB8N2/ref=ox_sc_act_titl … id=A3QG9RCTL9QAVU но се притеснявам продавача да не е Китаец  newsm78

# 79
Пуснах от George and Freddie за сега на празна карта тези
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004MW4RCO/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004UFFGWI/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
Не на тези цени,де.
Някой да каже нещо лошо за тях? Или пък хубаво?Simple Smile
Благодаря за темичката   bouquet

Миналата година си купих ботуши на Pepe Jeans всичко си беше точно, супер са ботушките, оригинални и тоно според описанието. Бързо ги изпратиха. Тогава доста хора напоръчхме и имаше някои и друга сбъркана поръчка, но отзивите бяха предимно +.

# 80
Пуснах ей тази маса за децата за 15,27 п дали е достатъчно голяма с тези размери 92/51/23 см? Някой виждал ли ги е на живо или да има? Ще излезе 60 лв с доставката до БГ

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DHB6FQ2/ref=ox_sc_act_titl … id=A3P5ROKL5A1OLE

# 81
  • София
Нищо не разбрах от въпроса ти Simple Smile
Така като гледам крака няма, слага се вероятно на друга маса отгоре и се играе. От снимката излиза, че е билярдната част с дупките, а за тениса и хокея се слагат вътре отделните табли за игра.

# 82
Така като гледам крака няма, слага се вероятно на друга маса отгоре и се играе. От снимката излиза, че е билярдната част с дупките, а за тениса и хокея се слагат вътре отделните табли за игра.

Уф и аз така го написах Rolling Eyes Ориентирах се какво представлява -точно както си написала е, но се чудя дали прилича на нещо с тези размери и някой дали е виждал такива в БГ. Да не си хвърля парите на вятъра и за нищо да не става Whistling

# 83
  • София
Шушулче , аз имах такъв проблем и им писах, обясних им, че са ми взели пари, но не знам за какво. Те провериха акаунта и ми отговориха за някаква опция, която съм маркирала и ми върнаха парите. Виж формите за контакт на сайта им.

# 84

Уф и аз така го написах Rolling Eyes Ориентирах се какво представлява -точно както си написала е, но се чудя дали прилича на нещо с тези размери и някой дали е виждал такива в БГ. Да не си хвърля парите на вятъра и за нищо да не става Whistling
Може и да греша, но ми се струва, че Desi_2 беше купила нещо подобно.  Peace

# 85
Много ви благодаря, момичета. Още сега започвам да пиша.

# 86
  • Димитровград
Цитат
Търся месомелачка, но да има приставка за домати. Всъщност само нея ще я ползвам. Гледам разни марки, знам, че трябва да е мощна, друго? Препоръки. Бюджет 100-150 лв. Все пак за 1 път лятото да направя буркани, мисля, че не ми се дават повече пари.
Благодаря

И аз търся,ако някой знае  да сподели.Благодаря.

# 87
Няма ли по магазините тук български ? Едно време на село имаше и такава,която отделя само сока,оставаха отпадъци семки и люспи.Сега вече никой не се занимава да прави.Аз си режа малко доматки,но първо ги беля. Месомелачката ще отделя ли люспите?

# 88
Мнение за тези дънки на ESPRIT?
http://www.amazon.co.uk/edc-ESPRIT-Womens-Skinny-Jeans/dp/B00E5B … 768852&sr=1-4

Трябва ми размер 16 ЮК или 34 по дънковата номерация, като гледам има такъв, но в Сайз инфото не е така... 44 е ЮК 18  newsm78, ако пък избера 44 номер, показва, че Сайз-а на самата марка е 29 номер, абсурд  Rolling Eyes Въобще не мога да се ориентирам.
Моля, ако някой е купил да сподели по кой номер да се ориентирам и какво да взема евентуално  Praynig Praynig Praynig

# 89
  • Димитровград
На Есприт имам този модел УК 16 мога да дам размери,ни имай в  предвид че мойте имат 2 % еластан,а тези за които питаш са с  1%.
 http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00E87Q19U/ref=oh_details_o00 … ie=UTF8&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт